Menu

Samlino.dk's FAQs

Denne side indeholder generelle ofte stillede spørgsmål om Samlino.dk og også specifikke spørgsmål om, hvordan man registrerer og bruger vores hjemmeside. Du kan også besøge de sider på de produkter og tjenester vi sammenligner og dermed finde flere oplysninger. Hvis du stadig har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!
Samlino.dk er Danmarks førende sammenligningsportal inden for finansielle ydelser. Virksomheden hjælper hver dag tusindvis af danskere med at vælge de produkter, der bedst matcher deres behov inden for tele-, forsikring- og bankprodukter.

Vi tilbyder vores brugere følgende kerneydelser:

Sammenlignings-services: På vores hjemmeside har du de nyeste oplysninger om finansielle produkter i Danmark, så du nemt kan sammenligne de forskellige produkter på markedet, hvilket gør det muligt for dig at lave en informativ beslutning og i sidste ende spare tid og penge.

Content Publishing: Vi udgiver løbende indsigtsfulde artikler og infographics på vores hjemmeside samt hos anerkendte aviser, magasiner og hjemmesider, som kan hjælpe dig til en opdateret viden om de finansielle produkter og tjenester til rådighed på markedet.

Svaret er NEJ - der er absolut ingen gebyrer, og vores service er helt gratis.

Samlino.dk samarbejder med de forskellige banker og tjenesteydelser. Det er vigtigt at understrege, at Samlino.dk er en selvstændig virksomhed, og vores mål er at fremme forbrugernes interesse.

Hos Samlino.dk behandler vi dine personlige data og oplysninger fortroligt. Denne information bearbejdes internt og kan kun ses af udbydere af dit valg. Til dette formål beskytter Samlino.dk brugernes personlige oplysninger og følger gældende persondatalov strengt.

Klik på den type produkt, du er interesseret i. Når du har valgt dette, kan du vælge det produkt(er) du er interesseret i ved at klikke på " Gå til Site" og læse mere.

Efter dette vil du se en meddelelse, hvor vi beder dig om at udfylde dine personlige oplysninger, herunder, navn, efternavn, adresse og telefonnummer. Hvis du allerede er registreret på vores hjemmeside , vil du kun blive bedt om at udfylde dit telefonnummer.

Når du har udfyldt formularen og læst sigt og betingelser, kan du indsende din forespørgsel.

  • Klik på nogle af ​​vores produkter (kreditkort, forsikring eller lån)
  • I øverste højre hjørne vil du se teksten " du er logget ind som"
  • Klik på "det er ikke mig"
  • Når du er logget ud, kan du igen indtaste dine nye detaljer

Vi ville elske at holde kontakten med dig for at opdatere dig om nyheder, der kunne have din interesse. Hvis du alligevel ikke ønsker at blive kontaktet længere, kan du blot afmelde dig, og vi vil ikke længere kontakte dig.

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, adm. direktør - This Recording Company, København

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev

Seneste nyt

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om finansielle produkter og markedssammenligning. Se alle nyheder