Samlino.dks FAQs

Denne side indeholder generelle ofte stillede spørgsmål om Samlino.dk og også specifikke spørgsmål om, hvordan man registrerer og bruger vores hjemmeside. Du kan også besøge de sider på de produkter og tjenester vi sammenligner og dermed finde flere oplysninger. Hvis du stadig har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!
Samlino.dk er Danmarks førende sammenligningsportal inden for finansielle ydelser. Vi forsøger at hjælpe dig og tusindvis af andre prisbevidste danskere med at finde og vælge de bedste og billigste produkter. Vi matcher dit behov inden for både tele-, forsikring- og bankprodukter.

Vi er et team af friske og ambitiøse ildsjæle, der hver dag kæmper for athjælpe dig med at opnå de bedste tilbud. Du kan både ringe og skrive, og hele holdet sidder klar til at guideog vejlede dig i forløbet. Du kan se vores team her.

Vi har kontor i hjertet af København – tæt på Bredgade og Marmorkirken.Og du kan derudover finde os lige her på hjemmesiden, hvor vi sidder klar til at betjene dig.

Vi tilbyder vores brugere følgende kerneydelser:

Sammenlignings-services: På vores hjemmeside har du de nyeste oplysninger om finansielle produkteri Danmark, så du nemt kan sammenligne de forskellige produkter på markedet. Vi gør det muligt for dig at lave en informativ beslutning og i sidste ende sparer du både tid og penge.

Content Publishing: Vi udgiver løbende indsigtsfulde og oplysende artikler og undersøgelser på vores hjemmeside samt hos anerkendte aviser, magasiner og hjemmesider, der hjælper dig til en opdateret viden om de finansielle produkter ogtjenester til rådighed på markedet.

Vi mener selv, at vi har en smart, overskuelig og nem sammenligningsplatform, hvor du letkan få præsenteret en række tilbud. På både lån og forsikring skal du igennem en lille ansøgningsproces, hvor både personlige informationer og oplysninger om din økonomi er nødvendig for at give dig de bedste tilbud. Vi stiller hverken kringlede eller tvetydige spørgsmål, og du kanuden besvær udfylde ansøgningsskemaet og få tilbud.

Du skal ikke hive tegnebogen frem, da det er ganske gratis at benytte dig af vores services. Det skal forstås på den måde, at der ikke er nogle skjulte gebyrer eller lignende forbundet med at foretage en sammenligning af lånetilbud eller forsikringer.

Og hvis du har spørgsmål, kan du rolig stille dem til os – uden at blive opkrævet penge.

Vi samarbejder tæt med både banker, forsikringsudbydere, teleselskaber og mange flere. Det erogså et projekt for os at udvide relationerne og få et tættere samarbejde med flere virksomheder,der kan hjælpe os med at hjælpe dig. Vi er et selvstændigt firma, der kun har dine og de andre danskeres interesse for øje.

Vi har en lang række udbydere, somdu kan modtage tilbud fra. Du kan fåtilbud fra 14 banker, 14 forsikringsudbydere og mange flere hos Samlino.dk.

Du kan klikke her for at læse mere om de mange samarbejdspartnere på vores platform: Se de mange udbydere her.

Hos Samlino.dk behandler vi dine personlige data og oplysninger fortroligt. Denne information bearbejdes internt og kan kun ses af udbydere af dit valg. Til dette formål beskytter Samlino.dk brugernes personlige oplysninger og følger gældende persondatalov strengt.

Klik på den type produkt, du er interesseret i. Når du har valgt dette, kan du vælge det produkt(er) du er interesseret i ved at klikke på " Gå til Site" og læse mere.

Efter dette vil du se en meddelelse, hvor vi beder dig om at udfylde dine personlige oplysninger, herunder, navn, efternavn, adresse og telefonnummer. Hvis du allerede er registreret på vores hjemmeside , vil du kun blive bedt om at udfylde dit telefonnummer.

Når du har udfyldt formularen og læst sigt og betingelser, kan du indsende din forespørgsel.

  • Klik på nogle af ​​vores produkter (kreditkort, forsikring eller lån)
  • I øverste højre hjørne vil du se teksten " du er logget ind som"
  • Klik på "det er ikke mig"
  • Når du er logget ud, kan du igen indtaste dine nye detaljer

Vi ville elske at holde kontakten med dig for at opdatere dig om nyheder, der kunne have din interesse. Hvis du alligevel ikke ønsker at blive kontaktet længere, kan du blot afmelde dig, og vi vil ikke længere kontakte dig.

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, adm. direktør - This Recording Company, København

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev

Seneste nyt

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om finansielle produkter og markedssammenligning. Se alle nyheder