Sammenlign a-kasser gratis i dag

Nu kan du sammenligne a-kasser med Samlino.dk. Her finder du de bedste tilbud fra udbydere i hele Danmark – så du kan få den billigste a-kasse til dit behov. Vi har samlet det hele til dig ét sted, så du ikke behøver at besøge udbydernes hjemmesider, før du tager din beslutning. Prøv vores sammenligningsværktøj gratis i dag, så du kan spare penge på din a-kasse.
Loader...

Sammenlign og køb i tre simple trin

TRIN 1

Vælg hvilken kategori du vil sammenligne

TRIN 2

Sammenlign tilbudene

TRIN 3

Vælg den bedste løsning for dig

Sammenlign a-kasser med Samlino

Samlino hjælper dig med at finde den a-kasse som bedst matcher dig og dine behov. Vi er sat i verden for at gøre markedet overskueligt og samtidigt gøre valget lettere for dig. Vi sammenligner priser fra udbydere i hele Danmark, så du nemt kan finde det produkt, der passer bedst til den situation du står i. Med vores sammenligningsværktøj håber vi, at du kan let og enkelt kan få et overblik over priser og produkter. Det kan være svært at overskue de forskellige muligheder, men vores mission er at give dig overblik, så du kan træffe en informeret beslutning, som du bliver glad for i mange år fremover. At vælge den rigtige a-kasse føles muligvis ikke som specielt vigtig nu, men hvis du kommer i den situation at du bliver ledig, vil du være glad for at du tog dig tid til at undersøge dine muligheder på markedet.

Hvad end du er på udkig efter den billigste a-kasse, eller en a-kasse der specifikt kan coache og rådgive dig, kan Samlino give dig svaret. Hvis du vil have et hurtigt overblik over markedet, er du med andre ord kommet til det rette sted. Vi giver dig de oplysninger du skal bruge for at vælge mellem de forskellige foreninger, så du er sikker på at få de helt rigtige ydelser og services - uden at betale for meget. Samlino har nemlig samlet alle a-kasserne, så du i ro og mag kan finde det tilbud der bedst passer til dig.

Når du har lavet din research og tænkt over tingene, giver vi dig mulighed for hurtigt og enkelt at besøge udbyderne gennem de orange knapper her på siden. Så kan let og bekvemt bestille det medlemsskab der passer bedst til dig.

Vores simple sammenligningsværktøj gør det let for dig at tage den bedste beslutning. Du kan i filteret let og bekvemt indsnævre din søgning. Her kan du eksempelvis vælge eller fravælge hovedorganisationer, så du kun ser a-kasser som er interessante for dig.

Du kan også opnå mere relevante resultater ved at fortælle, hvilken landsdel du bor i. På den måde kan du kun se a-kasser, som har afdelinger i dit område. Dette filter er vigtigt, fordi du i tilfælde af ledighed ofte vil skulle besøge din a-kasse, og så er det upraktisk hvis den ligger i den anden ende af landet. Derudover tilbyder mange a-kasser spændende arrangementer og kurser, som du slipper for at skulle rejse efter, hvis du allerede fra start har tænkt over a-kassens placering.

Afslutningsvist kan du med filteret vælge hvad du beskæftiger dig med. Nogle a-kasser har krav om tilknytning til et specifikt arbejdsområde, så dette filter er ret væsentligt. De såkaldt gule a-kasser er dog åbne for alle faggrupper.

Prisen på den a-kasse du vælger, er selvfølgelig vigtig, men der er mange andre vigtige elementer du bør være opmærksom på; varetager a-kassen dine interesser, har a-kassen kontorer i nærheden af dig og har a-kassen en politisk dagsorden?

For at være sikker på, at du tager den bedste beslutning, kan du med fordel tage et kig på vores guide til a-kasser. Guiden giver en god fornemmelse af hvad man bør være opmærksom på, inden man vælger en bestemt a-kasse. På den måde får du det bedst mulige grundlag, for at finde den perfekte a-kasse, der passer lige præcis til dig og din situation.

Hvis du er i tvivl om nogle mere generelle spørgsmål, har vi også lavet en FAQ til a-kasser. FAQ-siden kan hjælpe dig med de mere lavpraktiske spørgsmål, der kan opstå, når man går på udkig i a-kasse junglen. Med FAQ-siden kan du få en bedre forståelse af, hvad a-kasser egentlig er, og hvad de dækker over.

Hvis du er i tvivl om begreber som beskæftigelseskrav, dimittendsats og karensperiode har vi lavet en ordliste til a-kasser, som kan hjælpe dig. Her finder du forklaringer på de begreber som bliver brugt i forbindelse med a-kasser, fagforeninger og ledighed. Skulle der alligevel være noget du har spørgsmål til, ris eller ros, er du til hver en tid mere end velkommen til at kontakte os.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

    Priser indhentet i de sidste 24 timer

    Seneste nyt