Menu

Om os

Hvad er Samlino.dk?

Vi er Danmarks førende og mest omfattende onlineportal til at sammenligne produkter, services og tjenester inden for finans, forsikring og internet. Vi er sat i verden for altid at give dig opdaterede og præcise oplysninger om de bedste tilbud på: lån, bredbånd, a-kasser, forsikringer, mobilabonnementer, billån og meget mere.

Vores gratis sammenligningsservice skal sikre gennemsigtighed og overblik over markedet, så det bliver nemmere at navigere som forbruger og i sidste ende er til gavn for den enkeltes privatøkonomi. Derfor opdaterer vi hele tiden vores databaser for at forbedre og udvide vores sortiment, så vi kan give dig en fair og præcis sammenligning.

Ydermere tilbyder vi et væld af ressourcer såsom: vejledninger, FAQ (ofte stillede spørgsmål) og interessante artikler på vores blog. Hvis der er et produkt, du savner eller har kommentarer til, må du meget gerne kontakte os.

Hvordan tjener Samlino.dk penge?

Vores forretningsmodel fungerer sådan, at Samlino.dk får provision, hvis en bruger bliver kunde hos et nyt selskab. Sagt med andre ord, så bliver vi betalt af virksomheden, for de kunder som vælger deres service/produkt gennem os. Det er derfor gratis for dig som forbruger at bruge Samlino.dk, da det er virksomheden, der betaler for servicen - og sådan vil det altid være.

Hvem er Samlino.dk?

Samlino.dk ApS blev stiftet i 2014 og har hovedsæde ved Marmorkirken i København. Bag Samlino.dk er et solidt team af dygtige og erfarne medarbejdere over hele verden. Det skyldes, at Samlino.dk er en del af CompareEuropeGroup, som er Europas største organisation for prissammenligningssider. CompareEuropeGroup opererer med stor succes i 4 forskellige europæiske lande. Samlino.dk er den danske afdeling af organisationen, og vi sidder her 12 mennesker til daglig. Mød os nedenfor!

Adam Korzen

Adam Korzen
Rådgiver indenfor tele

Andreas Løvengreen

Andreas Løvengreen
Jr. Content Marketer

Andreas K. B. Pedersen

Andreas K. B. Pedersen
Marketing

Erik Kofoed

Erik Kofoed
Administrerende direktør

Freya Helmersen

Freya Helmersen
Jr. Content Marketer

Høgni

Høgni Reynatrøð
Digitaliseringsdirektør

Jeppe Poulsen

Jeppe Poulsen
Forretningsanalytiker

Kristian Toft

Kristian Toft
Partnerchef

Lucas C. Castenborg

Lucas C. Castenborg
Økonomidirektør

Magnus Biller Strøm

Magnus Biller Strøm
Jr. forretningsanalytiker

Kontakt Samlino.dk

Tlf. 70 60 58 88
Mandag - Fredag: kl. 9-18
Fredericiagade 15B, 1. tv,
1310 København K.
Danmark

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, adm. direktør - This Recording Company, København

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev

Seneste nyt

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om finansielle produkter og markedssammenligning. Se alle nyheder