Menu

Om os

Vision og mission

Samlino.dks vision er at blive Danmarks førende og mest omfattende onlineportal til at sammenligne produkter, services og tjenester inden for finans, forsikring og internet. Vi er sat i verden for altid at give dig opdaterede og præcise oplysninger om de bedste tilbud på blandt andet; kreditkort, lån, bredbånd, a-kasser, forsikringer, højrentekonti, billån og andre produkter og tjenester, du er på udkig efter.

Vi opdaterer hele tiden vores databaser for at forbedre og udvide vores sortiment, så vi kan give dig en fair sammenligning af præcis de produkter, du efterspørger. Vores gratis sammenligningsservice skal sikre gennemsigtighed og overblik over markedet, og vi stræber efter at give dig den mest komplette brugeroplevelse. Vi er dedikeret til at hjælpe danskerne med at træffe mere informerede beslutninger, så det bliver lettere at gennemskue og styre udgifterne. Ydermere tilbyder vi et væld af nyttige ressourcer såsom; vejledninger, FAQ (ofte stillede spørgsmål) og interessante artikler på vores blog. Hvis der er et produkt, du savner eller har kommentarer til, må du meget gerne kontakte os.

Samlino.dks mission er at give danske forbrugere alle de oplysninger, som er nødvendige for at træffe de rigtige beslutninger vedrørende finansielle produkter og tjenester. Ved at tilbyde en uafhængig, gratis og brugervenlig onlineplatform til at sammenligne en bred vifte af produkter og tjenester i både finans-, internet- og forsikringsbranchen, er vi fokuserede på at hjælpe dig med at spare tid og penge.

Hvem er Samlino.dk ?

Samlino.dk ApS blev stiftet i 2014 og har hovedsæde ved Marmorkirken i København.

Bag Samlino.dk er et solidt team af dygtige og erfarne medarbejdere over hele verden.
Det skyldes, at Samlino.dk er en del af CompareEuropeGroup, som er Europas største organisation for prissammenligningssider. CompareEuropeGroup opererer med stor succes i 4 forskellige europæiske lande. Samlino.dk er den danske afdeling af organisationen. 

Vores forretningsmodel fungerer på den måde, at Samlino.dk får provision, hvis en bruger bliver kunde hos et nyt selskab. Det er derfor gratis for forbrugeren at bruge Samlino.dk, da det er virksomheden, der betaler for servicen - og sådan vil det altid være.
Vi garanterer en fair og gennemsigtig sammenligningstjeneste, hvor objektivitet er i højsæde.

Vi forbliver tro mod vores slogan - uafhængig, gratis og hurtig markedssammenligning - hele vejen igennem.

Kontakt os

Tlf. 70 60 58 88
Mandag - Fredag: kl. 10-18
Fredericiagade 15B, 1. tv,
1310 København K.
Danmark

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, adm. direktør - This Recording Company, København

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev

Seneste nyt

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om finansielle produkter og markedssammenligning. Se alle nyheder