Om os

Hvad er Samlino.dk?

Vi er Danmarks førende og mest omfattende onlineportal til at sammenligne produkter, services og tjenester inden for finans og forbrugerprodukter. Vi er sat i verden for altid at give dig opdaterede og præcise oplysninger om de bedste tilbud på: lån, bredbånd, a-kasser, forsikringer, mobilabonnementer, billån og meget mere.

Vores gratis sammenligningsservice skal sikre gennemsigtighed og overblik over markedet, så det bliver nemmere at navigere som forbruger og i sidste ende er til gavn for den enkeltes privatøkonomi. Derfor opdaterer vi hele tiden vores databaser for at forbedre og udvide vores sortiment, så vi kan give dig en fair og præcis sammenligning.

Ydermere tilbyder vi et væld af ressourcer såsom: vejledninger, FAQ (ofte stillede spørgsmål) og interessante artikler på vores blog. Hvis der er et produkt, du savner eller har kommentarer til, må du meget gerne kontakte os.

Hvordan tjener Samlino.dk penge?

Vores forretningsmodel fungerer sådan, at Samlino.dk får provision, hvis en bruger bliver kunde hos et nyt selskab. Sagt med andre ord, så bliver vi betalt af virksomheden, for de kunder som vælger deres service/produkt gennem os. Det er derfor gratis for dig som forbruger at bruge Samlino.dk, da det er virksomheden, der betaler for servicen - og sådan vil det altid være.

Hvem er Samlino.dk?

Samlino.dk ApS blev stiftet i 2014 og har hovedsæde på Sølvgade i København. Bag Samlino.dk er et solidt team af dygtige og erfarne medarbejdere over hele verden. Det skyldes, at Samlino.dk er en del af Samlino Group, som er Europas største organisation for prissammenligningssider. Samlino Group opererer med succes i 5 forskellige europæiske lande. Samlino.dk er den danske afdeling af organisationen, og vi sidder her 16 medarbejdere til daglig.

Kontakt Samlino.dk

Tlf. 70 60 58 88
Mandag - Fredag: kl. 9-18
Sølvgade 10, 1. th.,
1307 København K.
Danmark

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, adm. direktør - This Recording Company, København

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev

Seneste nyt

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om finansielle produkter og markedssammenligning. Se alle nyheder