Anmeldelse af Y: The Last Man

|Posted by | TV
Samlino har set de første episoder af den nye serie American Horror Stories på Disney+, og er allerede hooked på resten af sæsonen.

Den nye drama og post-apokalyptiske Y: The Last Man serie på Disney+ byder på indsigt i et spændende genreunivers, hvor kun én mand overlever. Fyldt med nye fortolkninger af den  originale tegneserie.

Få en Disney Plus-konto Opret en Disney Plus-konto i dag og få adgang til de bedste film og serier

Y: The Last Man er en star serie, som netop er udkommet på Disney+. I onsdags den 22. september havde de tre første afsnit fået sin premiere, efterfølgende nyt afsnit hver onsdag. Serien som er udviklet af Eliza Clark, er fordelt på 10 episoder på en sæson.  

Ophostning af blod og straks død efter. En katastrofal hændelse betyder, at alle pattedyr med et Y kromosom dør. Bare sådan pludseligt. Eller næsten alle Y-kromosomer dør. Én mand overlever, og  sammen med hans lille kæleabe, følger vi ham og hans medoverlevende i denne nye verden. De  kæmper med deres bestræbelser på at genoprette det tabte og muligheden for at bygge noget  bedre.  

Den nye Disney+ serie er baseret på en science-fiction tegneserie med samme navn udgivet af  Brian K. Vaunhan og Pia Guerra. Denne bestod af 60 numre med udgivelse fra 2002 til 2008. Nu  efter års udvikling har TV kanalen FX og showrunner Eliza Clark endelig formået at tilpasse  tegneserien til skærmen. Dog vil den velkendte tegneserielæser bide mærke i nogle ændringer i TV serien, som adskiller sig fra den originale tegneserie. Blandt andet er karakterer blevet tilføjet for  at hjælpe med at opdatere seriens politik for 2020’erne. Ligeledes er nogle af karakterernes  baggrundshistorier blevet uddybet på måder, der gør dem mere realistiske. 

Hos Samlino er vi meget inspireret over serien, og giver den 4,5/5 stjerner.

Opsummering 

Har du Disney+ og er vild med den originale Y: The Last Man tegneserie fra 2002, eller blot lyster  at udforske dette genreunivers, så er Y: The Last Man en spændende post-apokalyptisk dramaserie at udforske. Selvom serien har visse afvigelser fra den originale tegneserie, så vil duhave stor glæde ved denne serie. Vi er meget spændte på udviklingen serien Y: The Last Man og ser frem til nye afsnit de kommende onsdage.

Få en Disney Plus-konto Opret en Disney Plus-konto i dag og få adgang til de bedste film og serier

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 4.8 / 5. Antal bedømmelser 4

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *