Familieabonnement: Se de billigste familiepakker

|Posted by | Alle opslag, Mobilabonnement
Tags: , , ,

FamilieabonnementDet er efterhånden ikke nok for familien Danmark at skrue op for fjernsynet hver fredag klokken 20 og nyde rytmerne i “Vild med dans”. Nu er det vel rettere sagt en bedrift, hvis samtlige familiemedlemmer er til stede i stuen med alle blikke rettet mod én skærm og ikke 4 forskellige. Mobilen har taget over, og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Det er det at spare penge på sit abonnement heller ikke, hvilket man bestemt kan med et familieabonnement.

Danmark anno 2018 betyder for de fleste, at hele familien er på mobilen og behøver et mobilabonnement. Ligesom det oftest er billigere at købe 10 appelsiner det samme sted i stedet for 10 forskellige steder, er det oftest også billigere at købe et familieabonnement, der dækker hele flokken i stedet for at købe flere separate.

Det kommer sikkert ikke bag på dig, at du, ved at samle flere abonnementer under ét tag, vil spare spandevis af penge. Her på Samlino.dk har vi analyseret markedet for familieabonnementer for dig, og giver dig her en oversigt, så du kan vælge lige det abonnement, som passer bedst til jeres behov.

Overblik: Det billigste familieabonnement i Danmark

Analysen er lavet med udgangspunkt i familieabonnementer til en familie på fire personer. Priserne skal desuden kunne hentes online, og skal være for et deleligt abonnement, hvad angår taletid og data. Desuden er det et kriterium, at abonnementet har minimum 3 GB data pr. familiemedlem. Årsagen herfor er, at man ellers vil kunne købe et abonnement med 3 GB data til en hel familie, hvorefter man blot køber nogle ekstra simkort. Det vil ultimativt betyde, at der er under 1 GB til hvert medlem, hvilket vurderes til at være en urealistisk mængde.

Familieabonnement hos Greentel og Bolignet sparer familien mest

Et familieabonnement hos både Greentel og Bolignet koster 2.070 kroner de første 6 måneder for fire personer, og her får du rigeligt data og taletid. Familiepakken koster 86,25 kroner pr. person, hvilket faktisk ikke nødvendigvis er billigt, hvis alle i familien har et stort forbrug – det er dog ofte ikke tilfældet.

Taletiden og dataen i familieabonnementet deles mellem familiens medlemmer, hvilket er ideelt, fordi de mange timers taletid måske passer til mor, mens teenagerne kan bruge løs af dataen. Med 12 GB data i EU, kommer man ikke til at mangle noget, medmindre man har tænkt sig at lukke sig inde på værelset og streame film dagen lang.

Nettalk er undersøgelsens nummer tre, og måske er det på tide at tænke dagligvarer og mobiltelefoni sammen, såfremt man ønsker en god pris på begge. Hos Nettalk får du nemlig også yderligere taletid, når du handler i Netto, og hvem ønsker ikke det? Handles skal der trods alt uanset hvad.

Familieabonnement til dataslugerne

Telia tilbyder i sit ene mobilabonnement fri data med 20 GB i EU, som kan deles mellem flere simkort. Man betaler således månedligt for at få ekstra simkort, der virker med abonnementet, men til gengæld er der altså både fri tale og data, så det er ikke nødvendigvis en dum idé.

Der er dog en “fair usage” grænse på 1000 GB data om måneden, men det burde også være svært at nå at bruge, selvom man er en familie, der bruger løs. 

Har I behov for et familieabonnement til 4 personer, skal I slippe 136,50 kroner hver måned pr. medlem, hvilket gør Telias abonnement til undersøgelsens dyreste. Du bør dog tænke på, at det også er det abonnement med klart mest værdi, og 136,50 kroner er trods alt ikke mange penge for fri data og fri tale.

Fordel at købe familiepakker

Ideen med et familieabonnement er, at man opnår en samlerabat, når man samler alle familiemedlemmernes mobilabonnementer under samme selskab. Hvis man sammenligner priserne for familie- og enkeltabonnementer på det danske marked, kan man se, at der er mange penge at spare ved at samle sin husstands abonnementer hos det samme selskab.

Derfor er det godt at gøre sig sit behov klart og derefter undersøge, hvad udbyderne på markedet kan tilbyde. Priserne og indholdet af mobilpakkerne ændrer sig hyppigt, fordi forbrugernes behov ændrer sig. Så hvis man vil give sig selv de bedste vilkår, er det en god idé at sammenligne priserne med jævne mellemrum, så man kan finde det mest fordelagtige mobilabonnement og måske tilmed spare nogle penge.

Find mobilabonnementer nu Spar gennemsnitligt 1.000 kr.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Thomas Andersen

Thomas har en kandidatgrad i kommunikation og digitale medier. Hans faglige baggrund i kommunikation afspejles i hans rolle på kommunikationsteamet hos Samlino.dk. Her bruger han sin erfaring til at undersøge og formidle om danskernes privatøkonomi. E-mail: thomas.andersen@samlino.dk

Comments

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *