NordCredit er på Samlino.dk

|Posted by | Lån
Samlino.dk kan igen for 3. gang i år byde velkommen til en ny udbyder på sammenligningsplatformen, der giver dig mulighed for at sammenligne og spare penge.

Få et tilbud fra NordCredit Spar penge ved at sammenligne banker hos Samlino.dk

Samlino.dk præsenterer NordCredit som den nye dreng i klassen, når de kommer til lån. Og dermed giver Samlino.dk dig nu mulighed for sammenligne lånetilbud fra 10 forskellige banker på markedet. Er du fortsat lidt nysgerrig på at høre, hvem NordCredit er? Så kan du læse lidt mere om dem herunder.

Hvem er NordCredit?

NordCredit er en dansk online kredit- og låneudbyder, der tilbyder dig og de andre danskere online kredit via deres hjemmeside. Siden 2017 har NordCredit været en etableret del af det danske marked for forbrugslån. Med en overskuelig ansøgningsproces og et af markedets mest gennemsigtige og enkle kreditprodukter, er NordCredit hurtigt blevet en del af danskernes foretrukne forbrugslånshjemmesider. Deres opgave er at tilbyde ansvarlig kreditgivning og at yde markedets bedste service – derfor kan du både kontakte os på telefon og e-mail, og samtlige kundeservicemedarbejdere sidder i Danmark og taler selvfølgelig dansk.

Hvorfor skal jeg vælge NordCredit?

NordCredit forbindes med ordet fleksibilitet. Deres kreditkonto er perfekt til dig, der har brug for at låne penge i en kort og midlertidig periode, men du ved ikke, hvor meget du har brug for. Træk det beløb, du har brug for i øjeblikket, betal kun renter for den brugte del og vælg selv, hvor hurtigt du vil betale tilbage.


NordCredit tilbyder ekstra penge via kredit på den nemme måde. Med en enkel og billig kredit fra NordCredit kan du få luft i budgettet på let og sikker vis. Når din kredit er godkendt, bestemmer du selv, hvor meget af din kredit, du vil udbetale til din konto. Hos dem betaler du kun, for den kredit der bliver hævet. Har du brug for billig kredit og hurtig udbetaling, så er du kommet til det rette sted. Hos NordCredit kan du ansøge om ekstra penge uden at stille sikkerhed, og uden at skulle holde møde med en gammeldags bankrådgiver. Uanset om du har store drømme eller bare ønsker at sikre din økonomi mod uforudsete udgifter, er det altid rart at have ekstra penge, når behovet opstår. De glæder sig til at hjælpe dig med at finansiere dit lån på en let og simpel måde.

Hvordan kan jeg få et lån fra NordCredit?

Den letteste måde, at få et lånetilbud fra NordCredit, er ved at ansøge gennem Samlino.dk, hvor du samtidig kan sammenligne med andre låneudbydere på markedet.

Få et tilbud fra NordCredit Spar penge ved at sammenligne banker hos Samlino.dk

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 3 / 5. Antal bedømmelser 6

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *