Samlino.dk åbner op for streaming

|Posted by | Pressemeddelelse
Tags: , ,
Man der streamer

Stigende efterspørgsel efter streamingtjenester frem for det traditionelle flow-tv får sammenligningstjenesten, Samlino.dk, til nu også at tilbyde sammenligning af streaming.

Den danske sammenligningstjeneste, Samlino.dk, der bl.a. tilbyder sammenligning af bredbånd og TV, har over længere tid set deres brugere i stigende grad efterspørge streamingtjenester frem for det traditionelle flow-tv.

“Skiftet fra flow-tv over mod streaming har stået på i længere tid, men har især taget fart i de senere år. Særligt de yngre gruppers medieforbrug er i dag helt anderledes end for blot fem år siden. Derfor har vi også valgt at udvide vores sammenligningsservice til streaming”, udtaler Erik Kofoed, adm. direktør for Samlino.dk

Den stigende efterspørgsel efter streaming er blevet større grundet coronavirussen, nu hvor folk er blevet tvunget til at blive hjemme. Folk har nu mere tid til at se serier, film, lytte til podcasts og til at lytte til musik.

Både udenlandske og danske streamingtjenester bliver sammenlignet på platformen, så folk får en god oversigt over hele markedet. Desuden bliver der også sammenlignet musiktjenester, TV, lydbøger og podcasts.

Erik Kofoed tror på at streamingtendensen kommer til at fortsætte fremover.

“Vi forventer, at vi kommer til at se samme tendens fremadrettet med, at danskere kommer til at streame mere og se mindre flow-tv. Mange har måske endda brugt corona-nedlukningen til at overveje deres nuværende tv-pakker og erstatte dem med streamingtjenester”.

Avatar

Om Oliver Frost

Oliver Frost er Content Marketer hos Samlino.dk og interesserer sig meget for finans og personlig økonomi. Ved siden af arbejdet har Oliver blandt andet sin egen blog om aktieinvestering. I er velkomne til at stille spørgsmål til ham i tråden nedenfor!

Hvad tænker du?

Your email address will not be published. Required fields are marked *