Samlino // Snappii – læs om Danmarks nye internetudbyder her

|Posted by | Aktuelt, Alle opslag, Bredbånd
Tags: , , , ,

Snappii er ny internetudbyder på Samlino.dk

Danskerne har det seneste år stiftet bekendtskab med Fastspeed og Hiper, men internetudbyderne og forbrugerne skal nu til at vænne sig til en helt ny spiller: Snappii.

Gennem de seneste år er der kommet øget konkurrence på bredbåndsmarkedet til stor glæde for forbrugerne. Øget konkurrence giver nemlig forbrugere mulighed for at finde bedre internet til en billigere pris på adressen.

Nu er Snappii, en udbyder med base på Sjælland, kommet på banen og har allerede tre stærke produkter klar til danskerne:

Snappis bredbåndsprodukter
Produktbeskrivelse Pris / md. Pris / 6 måneder  
“Den prisvenlige”: 100/30 Mbit/s 219 kr. 1.314 kr.
“Den fornuftige”: 300/60 Mbit/s 229 kr. 1.374 kr.
“Mest populære”: 1.000/100 Mbit/s 249 kr. 1.494 kr.

Information er hentet 03/11/20, og selskabet kan have opdateret produktets priser og/eller egenskaber, når du ser denne tabel.

Bemærk, at Snappii i en begrænset tid tilbyder…

  • 0 kr. i oprettelse
  • 0 kr. i forsendelse
  • 0 kr. for WI-FI router

Snappii samarbejder med Samlino.dk og har store ambitioner om at levere internet til hele Danmark og leverer allerede til store dele af Bornholm og Sjælland, altså postnumrene 3700-4990.

Udbyderen kan sammenlignes med andre kendte selskaber såsom bl.a. YouSee, Hiper og Fastspeed på Samlino.dk/bredbaand, så du kan se, om udbyderen har den bedste løsning på din adresse.

Snappii leverer kun internet

Snappii har ikke tanker om at udbyde TV og leverer udelukkende internet. Her følger udbyderens tidens tendenser med øget streamingbehov og dermed mindre flow-TV. Også de to andre nye spiller på bredbåndsmarkedet, Fastspeed og Hiper, gør det meget klart, at de kun tilbyder bredbånd.

Alle udbyderens tre forskellige produkter kan sagtens håndtere streaming i HD-kvalitet.

Se også: Internetudbydere

Samtidig leverer Snappii internet efter konceptet, at de danske forbrugere ikke skal betale for noget, de ikke bruger. Således kan du selv vælge, hvilken internethastighed du ønsker i din bolig – og betale prisen derefter. Se tabellen ovenfor for at se prisen på Snappiis forskellige produkter.

Snappii får rosende ord på vejen af Samlino.dks administrerende direktør, Erik Kofoed: “Snappii er et spændende pust i et bredbåndsmarked, der i stigende grad er præget af simple koncepter til forbrugere, der ønsker streaming og hurtigt internet til den mindste pris”.

Sammenlign bredbånd Se på 1 min, om Snappii er bedst på din adresse

Se om man kan få Snappii i Middelfart, Helsingør, Faaborg, Lyngby, Sønderborg, Vanløse, Gentofte eller Rudkøbing.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *