Sparede 2.500 kroner på sin bilforsikring

|Posted by | Alle opslag

Spar penge på din bilforsikring her.

Der er stor sandsynlighed for, at du betaler for mange penge for din bilforsikring. Netop bilforsikringer er en af de dyreste forsikringer, som folk betaler, særligt fordi det oftest er en af de forsikringer, som folk får brug for.

Kører du galt, bliver der ridset i din bil, eller går du i stå midt på vejen, så vil man kunne benytte sig af sin bilforsikring.

Bruger sparede 2.500 kr. med Samlino.dk

Priserne på bilforsikringer varierer rigtig meget, og den samme bil kan koste mange tusinde kroner mere hos det ene selskab end hos det andet.

Tjek, hvor meget du kan spare på din bilforsikring.

Din forsikringspræmie vil højst sandsynligt kun stige i løbet af årene, mens prisen til gengæld falder hos andre selskaber.

En brugers bilforsikring kostede ham knap 7.000 kroner om året for en Mercedes A-klasse fra 2018. Umiddelbart var forsikringen den billigste, han kunne finde, da han købte sin Mercedes, men allerede ét år efter, fandt han ud af, at priserne var faldet helt enormt.

Herefter gik han på Google og senere Samlino.dk for at sammenligne priserne og fandt ud af, at han kunne skifte til GF Forsikring og dermed spare 2.600 kr. om året!

Han fandt også ud af, at han kunne spare yderligere ved at samle sine forsikringer og tilsammen giver det en besparelse på +3.000 kr. om året med blot en 2-minutters søgning på Samlino.dk.

Du kan læse hele hans historie her.

Hvor tit skifter du bilforsikring?

Danskere skifter bilforsikring for sjældent, viser flere studier, og det er med til at holde konkurrencen på markedet lav og dermed priserne høje.

Under corona har forsikringsselskaberne særligt tjent rigtig mange penge på bilforsikring, fordi selskaberne har lavere udgifter til skader, da trafikken på vejene er faldet med 40%. Samtidig modtager de selvfølgelig stadig de samme indtægter fra deres kunder på bilforsikring.

Mens forsikringskunderne i USA får milliarder af kroner tilbage pga. den lave trafik og dermed færre skadesudgifter, har de danske selskaber pure afvist at tilbagebetale penge til kunderne. Det kan særligt lade sig gøre, fordi danskere ikke skifter forsikringsudbyder særlig ofte.

Samlino.dk anbefaler at tjekke op på, om den nuværende forsikringsudbyder er den billigste på markedet 1-2 gange om året – hvor tit tjekker du?

Det er værd at fortælle, at der intet besværligt er i at skifte forsikring. Det selskab, du vælger via Samlino.dk, vil automatisk opsige din forsikring hos dit nuværende selskab, så du skal faktisk ikke gøre noget selv.

Prøv Samlino.dk her og se, hvor meget du kan spare på din bilforsikring.

Samlino.dk er Danmarks største, gratis sammenligningstjeneste og meget vellidt blandt brugerne med en score på 4.3/5 på kundetilfredshedssiden Trustpilot. På Samlino.dk kan du også sammenligne forbrugslån, bredbånd og mobilabonnementer.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *