37% har ikke tjekket deres forsikringer de sidste to år

|Posted by | Nyheder
Tags:
Mange danskere tjekker ikke deres forsikringer. (Foto: Canva).

Det er vigtigt, at man ofte får gennemgået sine forsikringer, da både livssituation og priser ofte ændrer sig. Men mange danskere går stadig ikke deres forsikringer efter i sømmene, og det er ærgerligt, for der kan være mange penge at spare.

En ny undersøgelse af Epinion for F&P viser nemlig, at danskerne kun har en moderat interesse for deres forsikringer.

Hele 37% af de adspurgte i undersøgelsen svarede, at de ikke havde tjekket op på deres forsikringer i to år, mens kun 26% af forsikringskunderne svarede, at de rutinemæssigt tjekker deres forsikringer årligt.

Derfor opfordrer en samlet forsikringsbranche i løbet af ugen, der leder op til Forsikringsdagen den 14. januar, deres kunder til at gennemgå og sikre, at deres forsikringsdækning matcher deres nuværende livsomstændigheder.

Brug tjeklisten som inspiration, eller tjek din dækning og forsikringsbehov på Samlino ved at trykke på knappen nedenfor.

Sammenlign bilforsikring her Du sparer i gennemsnit 3.000 kr.

4 hurtige tips

  • Overvej, om du har de nødvendige dækninger, og om de har tilpasset sig din livsstil. Kører du færre kilometer til arbejde, rejser du oftere end sidste år, eller har du købt nye møbler – og er det i så fald dækket eller rettet ind i din nuværende aftale? Der kan være mange penge at spare ved at gå sine forsikringer efter i sømmene, heriblandt også din bilforsikring.
  • Vurder selvrisikoen på dine forsikringer – er den sat på et passende niveau? En forsikring med høj selvrisiko kan være ufordelagtig, hvis du ikke har økonomi til at dække den.
  • Sørg for, at dine forsikringssummer er korrekte, især for indbo- og ulykkesforsikring. Det er vigtigt, at du selv vurderer, hvilken forsikringssum du har brug for.
  • Anvend Samlinos sammenligningsportal for at vurdere dit forsikringsbehov, og få et overblik over, hvad der er det rigtige for dig.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 5 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om T. Andersen

Thomas har en kandidatgrad i kommunikation og digitale medier. Hans faglige baggrund i kommunikation afspejles i hans rolle på kommunikationsteamet hos Samlino.dk. Her bruger han sin erfaring til at undersøge og formidle om danskernes privatøkonomi. E-mail: thomas.andersen@samlino.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *