5 sparetips til nytårsfesten

|Posted by | Mobilabonnement, Sparetips

For mange danskere betyder nytårsaften fest og farver. Dog kan det være dyrt at holde en stor fest med alt, hvad der høre til. Det kan sagtens lade sig gøre at holde et brag af en fest, uden at det koster en formue. Herunder får du 5 råd til, hvordan du kan spare penge på din nytårsfest.

1. Hjemmelavet nytårspynt

Ingen nytårsfest uden nytårspynt. En af de ting, der adskiller nytårsaften fra alle de andre aftener med selskab, er selvfølgelig et flot nytårsbord og en masse nytårspynt. En god måde at spare penge på pyntningen er, at lave sit eget nytårspynt. Ved at foretage sig nogle enkelte søgninger på google kan du finde frem til en masse nemme og budgetvenlige DIYs.

2. Fordel de forskellige opgaver

Skal nytårsfesten holdes hjemme hos dig, betyder det ikke, at det er dig, der skal betale og stå for alle opgaverne dertil selv. Derfor kan det være en god idé at aftale, hvem der står for hvad. Dette kan eksempelvis inkludere drikkelse, pynt, snacks og kransekage. Der kan specielt være mange penge at spare på madbudgettet, hvis I vælger at lave maden selv. Her kan I med fordel vælge at fordele en af retterne ud, således værterne ikke står med hele menuen selv. En fordel ved at lave maden selv er desuden, at I selv kan sammensætte jeres menu og tilpasse den, som I ønsker.

Ved at uddelegere de forskellige opgaver fordeler I omkostningerne mellem jer, og desuden er I ligeledes allesammen med til at planlægge jeres nytårsfest i fællesskab.

3. Køb på tilbud

Et god råd er at holde øje med tilbudsaviserne, som specielt har mange god tilbud op til nytår. Dette gør sig både gældende for pynt, drikkelse samt madvarer. Hvis I er i god tid med nytårs planlægningen, kan det endvidere være smart at købe alkohol et par måneder før, da du kan være heldig at falde over endnu billigere tilbud.

4. Hold festen hjemme – hele natten

Hvorfor overhovedet tage i byen, når du kan holde en god fest derhjemme. Her kan være mange penge at spare. 

I kan planlægge en masse sjov underholdning, som skaber en god stemning. Et eksempel hertil er ‘tallerkenlegen’, en selskabsleg, hvor der under hver tallerken lægges en lille seddel med en udfordring, som skal udføres i løbet af middagen/aftenen. Til sidst gættes der på, hvad de forskellige udfordringer har lydt på. Idéer til sedler kan være:

→ Skål 10 gange under middagen

→ Hold en tale for personen overfor dig

→ Råb “BINGO” hver gang der skåles

→ Start en samtale om navneord

→ Lav et rim, hver gang der bliver sagt BINGO

Idéerne er mange og det er bare at være kreativ. 

En anden sjov selskabsleg er at få alle til at skrive sine nytårsforsætter ned, samle dem, og derefter gætte ejermanden til det enkelte nytårsfortsæt. Denne leg er desuden en oplagt mulighed for at blive inspireret af gode tips til det nye år af de andre gæster.

5. Spar penge på musik

Hvad er en god nytårsfest uden god musik. Lav en god playliste, hvor alle gæster har mulighed for at tilføje deres bedste festsange, så der altid er en god sang i højttalerne. 

Vores sidste sparetips til nytårsaften er at kombinere musik og mobilabonnement. Ved at tilkøbe musiktjenester til dit mobilabonnement, kan du hver måned spare penge. Desuden er en fordel at du kun skal holde styr på én regning frem for to. 
For at spare flest penge på denne løsning, anbefaler vi, at du sammenligner markedet. På Samlino.dk kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over hele markedet for mobilabonnementer. Her har du desuden mulighed for at tilvælge diverse tillægsydelser såsom musik, streaming og EU data. Gør dig derfor dine overvejelser om, hvad du har behov for.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *