Bredbåndsoverblik: Billigste bredbånd via telefonstikket

|Posted by | Alle opslag, Bredbånd
Tags: , , , ,
Få nyt bredbånd

Der er masser af bredbåndsabonnementer at vælge imellem, når du skal vælge bredbånd gennem telefonstikket. Du vil i denne artikel lære hvordan du kan finde den billigste bredbåndsløsning via telefonstikket til dine behov.

De fleste af os kender til, hvor irriterende det kan være, hvis internettet derhjemme ikke er hurtigt nok.

I dag bruger mange af os internettet mange gange om dagen, og derfor er det også vigtigt at have et godt bredbåndsabonnement. Af den grund er det også muligt, at det er tid til at skifte til noget hurtigere eller billigere.

Samlino.dk har sammenlignet bredbåndsabonnementerne på markedet, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilket abonnement der passer bedst til dine behov.

Sammenlign bredbånd Sammenlign 20+ udbydere med Samlino.dk nu!

Sådan finder du det billigste bredbånd via telefonstikket

Det er vigtigt at finde det billigste bredbånd via telefonstikket, hvis denne teknologi er tilgængelig på ens adresse. Det er nemlig dumt at bruge for mange penge på bredbånd, hvis man kan spare.

Derfor har vi lavet denne simple guide til, hvordan du kan finde det billigste bredbånd via telefonstikket på netop din adresse.

1. Skriv din adresse ind

Når du skal finde det billigste bredbånd via telefonstikket, giver det god mening at du først skal skrive din adresse ind.

Du skal skrive din adresse ind på vores sammenligningstjeneste, hvor du så vil se alle resultaterne på netop din adresse.

Sammenlign bredbånd Sammenlign 20+ udbydere med Samlino.dk nu!

2. Se efter “Telefonstik teknologi”

Når du har søgt efter netop din adresse på vores sammenligningstjeneste, vil du kunne se alle bredbåndsmulighederne på din adresse.

Her skal du se efter ordene “Telefonstik teknologi.” Det er nemlig disse resultater, som bruger telefonstik teknologien til at levere bredbåndet.

Telefonstik teknologi eksempel
Eksempel på et bredbåndsabonnement via telefonstik.

3. Vælg løsningen der passer til dig

Når du har fundet den bredbåndsløsning, der passer bedst til netop dine behov, kan du vælge at skifte allerede i dag.

Det gør du ved at trykke på knappen “Vælg,” hvorefter du vil blive sendt videre til bredbåndsudbyderens hjemmeside. Her kan du oprette dig hos dem, og opstarte dit nye abonnement.

Det kan være en god idé at komme i gang med det allerede i dag, da du på den måde har det klar endnu tidligere. Det kan nemlig tage op mod 2 uger, at få det hele opsat.

Sammenlign bredbånd Sammenlign 20+ udbydere med Samlino.dk nu!

Høje hastigheder: Bredbånd med masser af fart på

Der er gode muligheder, for at tilegne sig et bredbåndsabonnement med høj hastighed.

Hos Hiper kan du f.eks. få et bredbåndsabonnement med en hastighed på op til 100 Mbit via telefonstik. Abonnementet koster 249 kroner om måneden, og oprettelse koster 198 kroner. Prisen for de første 6 måneder er derfor 1.692 kroner.

Andre udbydere kan også matche denne pris, så der er altså rig mulighed for at få en bredbåndsløsning vie telefonstik. Husk at du altid kan tjekke hvilke løsninger der er tilgængelige på din adresse.

Fart er meget vigtigt, hvis man har en større familie, eller hvis man bare ikke vil være begrænset på hastigheden. Du kan se, cirka hvor meget hastighed du har brug for her.

Kan jeg få bredbånd via telefonstikket?

At modtage sin bredbåndsforbindelse gennem telefonstikket er en af de mest udbredte metoder til at modtage internet. Dette skyldes, at teknologien blot kræver, at du har et fungerende telefonstik i dit hjem, hvilket de fleste boliger har i Danmark.

Dog er bredbånd gennem telefonstikket ikke den mest teknologisk udviklede metode til at modtage bredbånd.

I dag kan du nemlig også modtage internet gennem kabel-TV (COAX) og modtage dit internet gennem fibernettet. Vil du op og have de virkelige høje hastigheder, kan det anbefales, at du undersøger, hvorvidt du kan modtage fibernet.

Vidste du..?

Vidste du, at hastigheden på din bredbåndsforbindelse varierer afhængig af, hvor du bor? Du bør derfor altid sammenligne hastighederne på netop din adresse. Du kan sammenligne hastighederne på bredbånd på din adresse her!

Hvilken hastighed bør jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken hastighed du skal vælge? Den rigtige hastighed til dig hænger i høj grad sammen med, hvad du bruger dit internet til.

Bruger du blot dit internet til at tjekke et par mails og surfe en smule rundt på nettet, kan du oftest klare dig med en relativ lav hastighed, og derfor også et billigere abonnement.

Bruger du derimod din internetforbindelse til at streame film og serier, downloade store filer eller spille datatunge computerspil, bør du nok overveje et bredbåndsabonnement med en højere hastighed.

Vælger du internet gennem telefonstikket skal du ligeledes overveje, hvor mange personer i jeres husstand, der skal bruge internettet, da hastigheden på DSL internet nedsættes desto flere brugere, der er tilkoblet internettet.

Har du en større familie, kan det derfor også være en god idé at overveje et abonnement med mange Mbit.

Se hvor mange der kan få bredbånd via telefonstikket i Svendborg, Nyborg, Frederiksberg, Silkeborg, Viborg eller Roskilde.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Mattias Nielsen

Mattias er vores Managing Director og ekspert inden for bredbånd og telefoni. Med en baggrund som ingeniør har han en høj teknisk begavelse og giver markedets bedste råd og info inden for telco-området.

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *