Streamer du musik? Sørg for at du har den bedste tjeneste!

|Posted by | Alle opslag, Mobilabonnement

Mobilabonnement med musikMange af os har gemt de traditionelle CD’er væk på loftet, og streamer nu i stedet vores musik gennem tjenester som Spotify og Apple Music. Umiddelbart virker det måske ikke som om, at der er den store forskel på disse, men der er både forskel på hvor meget musik du får adgang til, og hvor god lydkvalitet du kan streame. Vi giver dig der store overblik, så du kan vælge den bedste musiktjeneste til dit behov.

Hos Samlino.dk har vi undersøgt markedet for musikstreamingtjenester. Vi har sammenlignet Tidal, Apple Music, Deezer, Google Music Play og Spotify. For at du kan vælge det bedste abonnement, har vi fundet ud af, hvor mange musiknumre du kan lytte til, den maksimale lydkvalitet, hvor lang en gratisperiode du kan få og prisen den første år.

Overblik: Det får du med streamingtjenesterne

musikstreaming

Hvordan vælger jeg den rigtige streamingtjeneste?

Når du skal vælge den rigtige streamingtjeneste til dit behov, bør du overveje, hvilke ting der er vigtige for dig, når du streamer din musik. Hos Samlino.dk anbefaler vi altid folk at sammenligne priserne, men hos de fem musiktjenester er det faktisk ikke forskel på prisen. Spotify, Apple Musik, Deezer, Google Play Music og TIDAL kan nemlig alle fås til en månedlig pris på 99 kroner.

Hvis du går op i lydkvaliteten, bør du måske overveje at fravælge Apple Music, der som den eneste af musiktjenesterne har en lydkvalitet på 256 kbps, hvorimod alle de andre tjenester har en lydkvalitet på 320 kbps. Til gengæld kræver lavere lydkvalitet også mindre data, og derfor kan du spare penge i længden ved at lytte til lavere kvalitet, hvis du altså ikke har meget data i dit abonnement. Mange tjenester lader dig dog vælge lydkvaliteten selv.

Går du derimod op i antallet af sange, som du får adgang til, kan du med fordel overveje TIDAL, der giver dig adgang til +49 millioner numre. De andre tjenester giver dig dog også adgang til mellem 30-45 millioner numre.

Sådan kan du spare penge på din musiktjeneste

Hvis du syntes at 99 kroner om måneden er en lidt for dyr pris at betale for musik, kan du med fordel overveje, om du kan spare penge ved at vælge et mobilabonnement med musik inkluderet. Hos flere selskaber har du nemlig mulighed for at få en musiktjeneste med i dit mobilabonnement, til en fordelagtig pris. Hos Samlino.dk sammenlign vi bl.a. markedet for mobilabonnementer, og med vores sammenligningstjeneste, kan du vælge at kigge på hele markedet for mobilabonnementer eller blot sammenligne mobilabonnementer med musik inkluderet.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *