Find billigste mobilabonnement med musik tjeneste

Vis resultater

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Er et mobilabonnement med musik lig med gratis musik?

Et mobilabonnement med musik er ikke det samme som gratis musik, nej.

Musikken er inkluderet i mobilabonnementet, det vil sige, det indgår i den samlede pris for abonnementet. På den måde betaler du altså også for den ekstra service, at du kan lytte til musik via mobilen.

Fordelen ved at inkludere dit musikforbrug i dit telefonabonnement er, at du sparer penge sammenlignet med at abonnere på en knap så billig musiktjeneste ved siden af dit mobilabonnement. Du får altså en samlerabat ved at inkludere musikken i dit mobilabonnement.

Det skyldes, at mobiludbyderen, der har inkluderet musik i sit udbudte abonnement, har forhandlet sig frem til en fordelagtig aftale med musikudbyderen. Det medfører, at en musiktjeneste - for eksempel Tidal - kan inkluderes i dit mobilabonnement uden at selvsamme abonnements pris ikke stiger med den pris, et Tidal-abonnement koster, såfremt du havde købt et Tidal-abonnement alene.

Hvilke musiktjenester findes der?

Der findes mange forskellige musiktjenester. Her er de mest kendte af slagsen:

Spotify er et svensk musikstreamingprogram og er vel nok det mest populære i Danmark. Tjenesten, hvis navn udtrykker en sammentrækning af de engelske ord "spot" og "identify", blev grundlagt tilbage i 2006 og kan i dag (2019) præsentere over 40 millioner musiknumre. Det er bogstaveligt talt mere end 100 års musiklytning - god fornøjelse!
Du kan læse mere om Spotify og et mobilabonnement med spotify her.

Tidal er en musiktjeneste af selskabet Project Panther Ltd, der ejes af den kendte rapper Jay Z. Tjenesten udbyder streaming af over 50 millioner sange og +200.000 musikvideoer. Tjenesten er tilgængelig i over 40 lande, herunder blandt andre Danmark.

Læs mere om mobilabonnement med Tidal.

Mens Spotify og Tidal er de mest populære på markedet i Danmark, findes der naturligvis også andre streamingtjenester på det globale marked. Navnene inkluderer Napster, Wimp, Deezer, Soundcloud, Apple Music og mange flere.

Telmore musik, TDC musik, YouSee musik - hvilket abonnement og musikstreamingtjeneste skal jeg vælge?

Du skal vælge det mobilabonnement, der passer bedst til dine behov. Husk at inkludere andre faktorer/features end blot musikken alene, når du vælger dit abonnement til telefonen.

Når du vælger et specifikt brand (fx. Yousee eller CBB Mobil) via vores prisværktøj, er det vigtigt at have prisen in mente, samt hvor meget data og taletid det enkelte abonnement giver dig.

Derudover bør du også se på, hvilke andre ydelser der inkluderes i det enkelte abonnement. For eksempel kan du abonnere på Telmore Premium, der udover musiktjenesten "Telmore Musik" blandt andet inkluderer HBO Nordic og TV2 Play.

Dog bør du ikke stirre dig blind på, om musiktjenesten hedder Spotify, Tidal eller noget tredje. Det vigtigste er, at du finder et samlet mobilabonnement, der passer til dine behov. På den måde får du en pakke, der passer til dig.

Hvordan finder jeg den billigste musiktjeneste til mit mobilabonnement?

Du kan finde den billigste mustiktjeneste til mobilen ved at sammenligne priser hos os.

Vi sammenligner hele markedet, og du kan derfor være tryg ved priserne og de udbydere, der bliver vist, når du sammenligner.

Du kan foretage sammenligningen af telefonabonnementer inklusiv musiktjenester allerede nu ved at klikke på den orange knap øverst på siden - du kan også foretage sammenligningen af mobilabonnementerne via linket her.

Musikstreaming - hvordan gør jeg?

Hvor du for 10 år siden primært lyttede til din yndlingsmusik gennem en CD, som indsættes i en CD-afspiller, kan du idag blot åbne en musiktjeneste på din mobil og lytte derfra, dvs. bruge mobilen som musikafspiller.

De fleste streamer således deres musik via mobilen i dag, da det er nemmest, billigst og hurtigst.

For at streame har du behov for en netværksforbindelse - og gerne med en downloadhastighed over 1Mbit/s. Det understøtter 4G dog idag, så du skal ikke være bekymret over din hastighed, så længe du har forbindelse til Wi-Fi.
Når din mobil er tilsluttet dit lokale netværk, kan du via diverse musiktjenester lytte til et valgfrit nummer af din yndlingsartist.

Hos hvilket teleselskab får jeg det billigste mobilabonnement med musiktjeneste?

Du kan hurtigt finde det billigste mobilabonnement med musik ved at klikke dig videre øverst på denne side.
Hos Samlino.dk opdaterer vi konstant priserne, så du skal ikke være bekymret over priser, der ikke passer.

Vi anbefaler dig desuden at tjekke op på priserne jævnligt, da telemarkedet er et volatilt marked med meget skiftende priser. Typisk skifter mobilabonnementer faktisk pris mindst hvert tredje måned, og mange teleselskaber kører ofte kampagner med tidsbegrænsede tilbud.

Er musik på mobilen virkelig nødvendigt?

Musik på mobilen er meget belejligt, og det er af samme årsag den mest normale måde at lytte til musik nu om dage.

Du kan lytte til musik på mobilen via ovennævnte (afsnittet "Hvilke musiktjenester findes der?") musikstreamingtjenester - både online og offline. Hvis du har lyst til at se markedets tilbud på abonnementer med musik til mobilen, kan du klikke på den orange knap øverst på siden. Herved kan du sammenligne markedets tilbud og finde det billigste / bedste produkt til dit behov.

Har du svært ved at finde det rette abonnement, er vi altid klar ved telefonen til at hjælpe. Du kan ringe til os via nummeret i øverste højre hjørne.

Hvad med blot at høre musik via Youtube?

Det er gratis at streame musik via Yotube, og der er da også mange danskere, der gør det.

Problemet ved Youtube er simpelthen, at Youtube i første omgang er en videomastodont og ikke en musiktjeneste.

Det har effekt på lyden, som ikke er af ligeså høj kvalitet som en rigtig musiktjeneste, og samtidig er der mange reklamer på Youtbe, som kan komme på pludselige og irriterende tidspunkter. Samtidig skal man hele tiden skifte sang manuelt eller finde de rette videolister, som ikke altid er publiceret.

Disse problemer dukker ikke op på en musiktjeneste, der er lavet til netop at spille musik for dig. Her er lyden af høj kvalitet, det er nemt at skifte sange, og der er ingen reklamer eller anden voice-over mellem - eller under - sangene.

Hvordan sammenligner jeg mobilabonnementer med musikstreaming på Samlino.dk?

Det er meget simpelt:

1. Du klikker på den orange knap øverst på denne side.

2. De udbydere, du får fremvist, inkluderer alle musik. Du filtrerer i data, taletid, pris eller noget fjerde og finder dit ønskede abonnement.

3. Når du har fundet dit ønskede abonnement, klikker du enten på knappen "Vælg", der fører dig videre til den specifikke udbyders hjemmeside, eller ringer til vores ekspert på 70 60 58 88, som kan guide dig videre i forbindelse med dit valg af mobilabonnement.

4. Herefter træffer du dit endelige valg (og tag dig endelig god tid!) og skifter abonnement, så du nu har musik inkluderet.

5. Nu da du har musik i dit abonnement, ønsker vi dig en god tid med dine yndlingskunstnere - husk at skråle med derhjemme!

PS: Selvfølgelig må du også gerne give os en anmeldelse på Trustpilot efter dit skift af abonnement, såfremt du har feedback til os på Samlino.

Hvor pålidelig er Samlino.dk?

Hos Samlino.dk mener vi selv, vi er meget pålidelige, omend vi nok ikke er de rigtige at spørge i den sammenhæng. Derfor anbefaler vi dig at læse andre kilders vurdering af os, inden du træffer dit endelige valg.

Forbrugerrådet Tænk foretog sidst i 2018 en omfattende undersøgelse af landets mobilabonnementsprisværktøjer, hvor vi hos Samlino.dk kom ud som den tjeneste, der sammenlignede flest selskaber. Det er vi meget stolte af.

På Trustpilot, hvorpå forbrugere kan anmelde selskaber, har vi en score på 7,8 ud af 10. Det er vi naturligvis glade for, da vi ser det som en kreditering for vores arbejde med at gøre det nemmere for danskerne at sammenligne priser på diverse abonnementer og dermed spare både tid og penge.

Vi arbejder selvfølgelig konstant på at forbedre vores produkt og kundeservice, så du på bedst mulig vis kan spare penge og tid.

Hvordan tjener Samlino.dk penge?

Når vi arbejder for et mere gennemsigtigt Danmark, er det vigtigt, at vi selv er et godt forbillede ved at være gennemsigtige over for dig og de mange andre danskere, der benytter vores tjeneste til at spare tid og penge.

Derfor er vi ikke tilbageholdne med at fortælle, hvordan vi tjener penge til dagen:

For at holde siden kørende, modtager vi en provision, når en bruger bliver kunde hos et nyt selskab - for eksempel Telenor. Det er derfor gratis for dig som forbruger at bruge Samlino.dk, da det er virksomheden, der betaler for servicen - og sådan vil det altid være. Samtidig betyder det faktum, at vi samarbejder med selskaberne om at vise dig deres tilbud, ikke, at priserne bliver højere, end de ville være, hvis du ikke brugte os. Vi viser priserne og vilkårerne hos de enkelte selskaber præcis, som de er.

Vi garanterer en fair og gennemsigtig sammenligningstjeneste, hvor objektivitet er i højsæde.

... og vi forbliver tro mod vores slogan - uafhængig, gratis og hurtig markedssammenligning - hele vejen igennem!
Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk