Mobilabonnement med musik - Få priser her

Vis resultater

Din nabo har allerede fået et mobilabonnemnt med musik gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Find mobilabonnement med musik hos Samlino

På Samlino kan du nemt finde et mobilabonnement med musik, der både kan opfylde dine behov til mobilbrug og musik. Vi sammenligner døgnet rundt de største danske udbydere på mobilmarkedet og deres tilbud for at finde den bedste løsning for lige netop dig.

Vores smarte sammenligningstjeneste giver dig mulighed for at sætte de forskellige tilbud på markedet op mod hinanden, så du ikke behøver at gå fra hjemmeside til hjemmeside og tjekke priser og services. Det har vi gjort for dig - og det bedste af det hele er, at det er gratis og helt uforpligtende.

Hvem har det billigste mobilabonnement med musik?

Du finder det billigste mobilabonnement med musik hos Yousee og Telia.

Hos Yousee kan du få et abonnement på 3 timer tale og 3GB data inkl. Yousee Musik for 79 kr./md.

Hos Telia kan du tegne et mobilabonnement med fri tale og 15 GB data inkl. Spotify for 79 kr./md.

Hvem har det bedste mobilabonnement med musik?

Hvem, der har det bedste abonnement med musik, er betinget af, om du er på jagt efter det billigste mobilabonnement et, abonnementet med meget data, den bedste kvalitet hos en musiktjeneste eller måske en kombination af det hele.

Er du mest til Spotify, kan Telia måske være det rette for dig, da de inkluderer Spotify som en del af deres pakker. Oister inkluderer Deezer, Telmore og Yousee inkluderer deres egne musiktjenester Telmore Musik og Yousee Musik, mens CBB tilbyder Tidal som en del af sine CBB-Mix-pakker.

De forskellige udbydere tilbyder altså forskellige musiktjenester. Du kan altså ikke blindt regne med at få din yndlingsmusiktjeneste med i en pakke hos alle udbydere.

Hvad koster et mobilabonnement med musik?

Markedets billigste mobilabonnementer med musiktjenester inkluderet finder du hos Yousee og Telia.
 • Hos Yousee kan du få et abonnement på 3 timer tale og 3 GB data inkl. Yousee Musik for 79 kr./md.
 • Hos Telia kan du tegne et mobilabonnement med fri tale og 15 GB data inkl. Spotify for 79 kr./md.
 • Oister tilbyder et abonnement på fri tale med 15 GB data inkl. Deezer for 139 kr.

Hvem udbyder mobilabonnement med musik?

Oister, Telmore, Yousee, Telia og CBB Mobil tilbyder musiktjenester i deres abonnementsløsninger.

Du kan med fordel jævnligt tjekke op på udbydernes priser via vores sammenligningstjeneste. Markedet for mobilabonnementer er nemlig meget konkurrencepræget, og udbyderne tilbyder derfor ofte attraktive rabatter og ekstra tjenester (som fx musiktjenester) i deres tilbud.

Se også hvor du får det bedste bredbånd, internet, mobilt bredbånd eller fibernet.

Hvilke musiktjenester findes der?

På det danske marked findes der en række forskellige musiktjenester, der har hver deres unikke tilbud og funktioner, der appellerer til forskellige lytterpræferencer.

Hvilken musiktjeneste, som du bør vælge, afhænger nok i sidste ende af dine personlige krav til lyden, dit budget, og hvilke enheder du foretrækker at bruge. Men uanset dit valg kan hver tjeneste helt sikkert bringe musikken til live for dig og forbedre din daglige lytteoplevelse.

Neden for har vi lavet en lille oversigt over de mest populære musiktjenester i 2024 i Danmark. Du kan læse mere om Spotify og et mobilabonnement med spotify her.
Musiktjeneste Beskrivelse
Spotify Spotify er kendt globalt med over 70 millioner sange. Tilbyder gratis version med reklamer og en premium-version uden reklamer med højere lydkvalitet.
YouTube Music Integreret med YouTube-platformen, tilbyder både en gratis reklamefinansieret version og en premium-version uden reklamer.
Tidal Udmærker sig med høj lydkvalitet, tilbyder standard streaming og HiFi-streaming samt support til Dolby Atmos og Sony’s 360 Reality Audio.
Apple Music Integreret i Apples økosystem, tilbyder over 75 millioner sange og tabsfri lyd i op til 24-bit/192 kHz uden ekstra omkostninger.
Deezer Tilbyder en række lydkvaliteter, fra standard til fremragende, og var blandt pionererne i HiFi-streaming.
Amazon Music Tilbyder sange i CD-kvalitet og tabsfri HD, tilgængelig på mange enheder inkl. Amazons Echo.
Qobuz Fransk musikstreamingvirksomhed, der tilbyder musik i HD-kvalitet og mulighed for at købe musik til download til offline lytning.
Vi har også samlet en række informationer om de tre af største musiktjenester på markedet, så du kan sammenligne og blive klogere på deres priser og ydelser.
Tidal Spotify Apple Music
Pris pr. måned 99 kr. 109 kr. 109 kr.
Pris pr. måned familiepakke 149 kr. 149 kr. (6 personer) 149 kr.
Ekstra abonnementsydelser 199 kr. - 299 kr. Hi-Fi (alm./fam.) 124 kr. Premium Duo (2 personer) Nej
Gratis udgave Nej Ja (Med Reklamer) Nej
Gratis prøveperiode 30 dage 30 dage 3 Måneder
Musik numre Ca. 110+ millioner Ca. 100 millioner numre Ca. 100 millioner numre
Maks bitrate 1,411Kbps 320Kbps 256Kbps
Podcasts Ja Ja Nej (Benyt Apple podcast)
Radio Ja Ja Ja
Benyttes i browser Ja Ja Ja

Hvilket mobilabonnement med musik skal jeg vælge?

De fleste musiktjenester har det til fælles, at de har et stort musikbibliotek, men de kan adskille sig lidt fra hinanden når det kommer til lydkvalitet, brugergrænseflade og eksklusivt indhold.

Telmore Musik tilbyder et bredt udvalg af musiknumre som en del af dit mobilabonnement hos Telmore. Det er en god løsning, hvis du allerede er eller overvejer at blive Telmore-kunde, da musiktjenesten integreres direkte i dit mobilabonnement.

YouSee Musik giver også adgang til et stort bibliotek af musiknumre og er inkluderet i flere YouSee-pakker. Tjenesten kan være særlig nyttig for dig, hvis du allerede er kunde hos YouSee, fordi den tilbyder en nem og integreret løsning for både din hjemmeunderholdning og mobilforbrug.

TDC Musik har tidligere været en populær løsning blandt TDC's kunder, men tjenesten har gennemgået en del forandringer og eksisterer nu under navnet YouSee Musik.

For at træffe det rette valg, kan du gøre dig nogle generelle overvejelser over:
 • Musikkatalogernes størrelse
 • Muligheden for at integrere musiktjenesten med andre enheder
 • Pris sammenlignet med andre tjenester på markedet
 • Eventuelle ekstra funktioner som fx eksklusive indholdstilbud

Hvordan finder jeg det billigste musik til mit mobilabonnement?

Du kender sikkert de største musiktjenester på markedet, men er du sikker på, om du kan få det samme musikbehov dækket hos andre tjenester? For at finde den billigste musiktjeneste til dit mobilabonnement, anbefaler vi, at du følger disse trin:

Undersøg dine behov: Først og fremmest bør du gøre dig nogle tanker om, hvad du har brug for i en musiktjeneste. Har du brug for at kunne lytte offline, nyder du en høj lydkvalitet og skal flere brugere benytte tjenesten samtidig? Identificér dine behov, så du kan lettere udpege en tjeneste, der opfylder dem.

Sammenlign udbydere: Tjek de forskellige musiktjenester, som mobiludbyderne tilbyder. De mest populære musiktjenester i Danmark inkluderer Spotify, Apple Music, Tidal, YouTube Music, YouSee Musik, og Deezer. Sammenlign deres priser og funktioner. Det kan du gøre via vores sammenligningsværktøj øverst på siden-

Vurder rabatter og tilbud: Mange mobiludbydere tilbyder rabatter eller kampagner, hvor du kan få musiktjenester til en lavere pris, hvis du køber dem sammen med dit mobilabonnement.

Gratis prøveperioder: Udnyt de gratis prøveperioder, som typisk følger med, for at teste forskellige tjenester, før du binder dig.

Hvor får jeg det billigste mobilabonnement med musik?

Prisen på et mobilabonnement, hvor du ud over taletid og data også får masser af musik lige ved hånden, varierer, alt efter mobilabonnementet du vælger.

Du kan få lidt inspiration i vores oversigt over de de mest populære og billigste udbydere, der tilbyder musik, nedenfor.
Udbyder Abonnement Pris pr. md.
Oister Fri tale 15 GB med Deezer 139 kr.
Fri tale 45 GB med Deezer 159 kr.
Fri tale 90 GB med Deezer og Podimo 209 kr.
Fri tale 110 GB med Deezer og Viaplay 269 kr.
Telmore Fri tale, 25 GB inkl. Telmore Musik 149 kr.
Fri tale, 60 GB inkl. Telmore Musik 169 kr.
YouSee 3 timer tale, 3 GB data inkl. YouSee Musik 79 kr.
Fri tale, 20 GB data inkl. YouSee Musik 149 kr.
Fri tale, 40 GB data inkl. YouSee Musik 179 kr.
Fri tale, 80 GB data inkl. YouSee Musik 219 kr.
Fri tale, Fri data inkl. YouSee Musik 279 kr.
Telia Fri tale, 15 GB med Spotify 79 kr.
CBB Mobil TIDAL er i bland selv-ordningen CBB Mix 150 kr.

Hvordan sammenligner jeg mobilabonnementer med musik på Samlino?

For at sammenligne mobilabonnementer med musikstreaming på Samlino.dk skal du følge disse enkle trin:
 1. Naviger til vores sammenligningstjeneste øverst på siden for mobilabonnementer.
 2. Klik på knappen ‘Musik’ under 'Ekstra tjenester' til venstre på siden.
 3. Efter du har filtreret musik til, vil resultatsiden vise dig de tilgængelige mobilabonnementer, som inkluderer musikstreaming.
 4. Herefter kan du sammenligne priser, taletid og datagrænser på de forskellige tilbud på mobilabonnementer med musik, som du har mulighed for at tegne.
Husk du altid kan sammenligne en lang række andre ydelser og produkter hos Samlino, blandt andet bilforsikringkaskoforsikring eller Tesla forsikring. Uanset hvad, kan du også beregne din bilforsikring.

Kilder

Mattias Nielsen

Om Mattias Nielsen

Mattias Nielsen er vores Managing Director og ekspert inden for bredbånd og telefoni. Med en baggrund som ingeniør har han en høj teknisk begavelse og giver markedets bedste råd og info inden for telco-området.