Samlino kårer bedste mobilabonnementer 2023

|Posted by | Alle opslag
Tags: ,

Hos Samlino har vi igen i år dykket ned i det dynamiske mobillandskab. Her har vi udpeget de teleselskaber, der har tilbudt de bedste og billigste mobilabonnementer til danskerne i året 2023. Læs mere om årets vindere og deres tilbud lige her!

Uanset om du er på jagt efter ubegrænset data, fri tale eller bare det billigste abonnement, giver vi dig her overblikket over årets bedste mobilabonnementer til danskerne.

Det er nemlig igen blevet tid til, at Samlino.dk kårer årets bedste mobilabonnementer!

Og vinderne er…

Vinder af prisen for Billigste Mobilabonnement 2023: Lebara

Når vi tænker på mobilabonnementer, er det ofte en balancegang mellem pris og kvalitet. Men i år har Lebara formået at skubbe til den ide med et tilbud, der er så billigt, at det fortjener anerkendelse. Deres abonnement koster nemlig kun 19 kr.

Tilbuddet inkluderer 5 timers tale og 5 GB data.

Det er en attraktiv pakke for dig, der ønsker at holde omkostningerne nede, ikke bruger telefonen i overflod, men stadig har brug for at være forbundet og dække basale behov.

Du får ikke ret meget ud af abonnementet, når du rejser, da det ikke indeholder meget data i EU – men til den ekstraordinære lave pris, må dette være en forventelig begrænsning.

Vinder af prisen for Mest Værdi for Pengene 2023: Flexii.

Høj kvalitet og lave omkostninger kan gå hånd i hånd. Det beviser Flexii med deres tilbud. For blot 59 kr. om måneden tilbyder Flexii nemlig både fri tale og hele 20 GB data, der kan bruges i hele EU.

Dette er et tilbud, der taler til både den prisbevidste, men også den rejseglade forbruger.

Takket være deres placering på 3’s pålidelige netværk, sikrer Flexii, at du altid er forbundet til internettet – næsten uanset hvor du befinder dig i landet. Med fri tale og en stor datapakke er Flexiis tilbud perfekt for den moderne forbruger, der har brug for en pålidelig og rummelig service uden at bryde banken.

Sammenlign mobilabonnementer her Du modtager tilbuddene med det samme

Vinder af Bedst til Streaming 2023: Telmore Play

Vi kommer ikke uden om det. Streamingtjenester er blevet en integreret del af vores daglige liv, og den moderne forbruger har et stort behov for altid at have adgang til et væld af underholdning.

Og det adresserer Telmore med deres Telmore Play-abonnement.

Med Telmore Play får du ikke kun et pålideligt mobilabonnement, der benytter TDC’s netværk, men også adgang til timevis af underholdning i form af film, tv og musik fra streamingudbyderne Netflix, Disney+, Viaplay, Tv2Play. HBO Max, Telmore Musik, SkyShowtime & Saxo – alt sammen i én pakke og til en pris, der er overraskende overkommelig.

Abonnementet inkluderer fri data, fri tale og masser af EU data, så du også kan få underholdning på ferien.

Vinder af prisen for Bedste Abonnement til Ferien 2023: Duka

Vi kender alle bekymringen for miste kontakt til dem derhjemme, når vi er ude at rejse. Her skiller Duka sig ud fra mængden ved at tilbyde masser af EU-data som standard i deres abonnementer. Dette sikrer, at du kan nyde din ferie uden bekymringer om dataforbrug.

Men udover god portion EU-data, inkluderer de også, som de eneste i Danmark, automatisk fri tale i hele EU + Storbritannien, Norge, Island og Færøerne. Det gør, at Duka har vist sig at være den perfekte rejsepartner for de rejselystne forbrugere. De imødekommer de unikke behov, som opstår, når man rejser – og det er uden at gå på kompromis med dækning eller budget.

Vinder af prisen for Mest Klimavenlige og Socialt Ansvarlige Selskab: Greenspeak

Klimaforandringer og social ansvarlighed er de senere år blevet de mest centrale temaer, vi taler om. I år har vi fundet en virksomhed, der ikke blot lever op til disse idealer, men går foran som et strålende eksempel for hele branchen.

Greenspeak har nemlig sat en ny standard for engagement i klima- og miljøbeskyttelse samt social ansvarlighed inden for telebranchen.

Hvert år donerer de deres overskud til velgørende organisationer, der arbejder med klima og miljø.

De har ligeledes taget et stærkt standpunkt for ligeløn og social retfærdighed – uanset om man er direktør eller arbejder i kundeservice, garanterer de ligeløn. For forbrugere, der vægter globale og sociale spørgsmål højere end økonomiske fordele, er Greenspeak det oplagte valg.

Vinder af prisen for Bedste Kundeservice: Greentel

Mobilabonnementsmarkedet kan være det vilde vesten, og forbrugerne kan ofte stå tilbage med frustrationer over deres abonnementer. God kundeservice kan være forskellen mellem loyalitet og frustration. Derfor er det vigtigt at anerkende de selskaber, der forstår værdien af god kundetilfredshed.

Og i år er det Greentel, der vinder prisen for bedste kundeservice.

Med deres motto “vi samler kun på tilfredse kunder”, har de sat en ny standard for kundeservice i telebranchen.

Når udfordringer opstår, er Greentel kendt for at arbejde tæt sammen med deres kunder for at finde løsninger, der ikke blot løser problemet, men også efterlader kunden tilfreds. Denne samarbejdsbaserede tilgang sikrer, at hver kunde føler sig værdsat og hørt.

Vinder af prisen for Bedste Selskab til Simkort til Udstyr: Greentel

Behovet for pålidelige og skræddersyede SIM-kortløsninger er blevet mere populært end nogensinde. Uanset om det er for alarmsystemer, vildtkameraer eller vandingsanlæg, har Greentel et abonnement, der passer.

Deres fleksibilitet og variation i abonnementstyper gør dem til det ideelle valg for dig, der skal bruge SIM-kortløsninger til de mere ualmindelige opgaver.

Vinder af prisen for Billigste Mobilabonnement på Bedste Netværk: Eesy Mobil

Eesy Mobil går tilbage til det basale med mobiltelefoni – ingen dikkedarer, ingen skjulte gebyrer. Det er telefoni i sin reneste form, designet til brugere, der ønsker en ukompliceret mobiloplevelse uden at gå på kompromis med kvalitet.

Eesy Mobil har demonstreret, at man ikke behøver et komplekst abonnement med ekstrabetaling for ekstraydelser for at nyde godt af god dækning og pålidelig service.

Med deres fokus på enkelhed og masser af værdi, kombineret med adgangen til TDC’s netværk, er Eesy Mobil et ideelt valg for den prisbevidste forbruger, der ønsker en ukompliceret mobiloplevelse.

Hvis du har et specifikt behov, der ikke dækkes af deres eksisterende abonnementer, er de mere end villige til at udforske nye løsninger med dig.

Er du blevet inspireret til at gå dine egne abonnementer efter sømmene, sammenligner vi adskillige abonnementer fra Danmarks største selskaber. Det tager kun få sekunder, så har du overblikket!

Sammenlign mobilabonnementer på et minut Du modtager tilbuddene med det samme

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 5 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Thomas Andersen

Thomas har en kandidatgrad i kommunikation og digitale medier. Hans faglige baggrund i kommunikation afspejles i hans rolle på kommunikationsteamet hos Samlino.dk. Her bruger han sin erfaring til at undersøge og formidle om danskernes privatøkonomi. E-mail: thomas.andersen@samlino.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *