Samlino // Revolut – læs her om Revoluts innovative kreditkort

|Posted by | Alle opslag, Kreditkort
Tags: , , ,

Samlino indgår samarbejde med Revolut

De traditionelle banker presses ikke kun på deres forretning af negative renter, hvidvaskskandaler og øgede udgifter til compliance. Også de indbringende (og gebyrtunge) services som veksling af valuta og kontanthævninger i udlandet bliver disruptet af nye spillere i markedet.

Gennem de seneste år er en række betalingskort stormet frem i udlandet – heraf er Revolut og N26 de mest kendte eksempler, mens danske LunarWay efterhånden har slået deres navn fast herhjemme. Globalt set har flere millioner mennesker allerede tilmeldt sig disse moderne betalingskort.

Fælles for disse kreditkort er, at de tilbyder nogle priser og ydelser, som er væsentligt bedre end dét, bankerne tilbyder.

Nedenfor har Samlino fokuseret på Revolut og dykket ned i detaljerne for at se, hvilke fordele og services – som bankerne i dag typisk tager sig godt betalt for – som følger med kortene. Enkeltvis er disse bankgebyrer ikke specielt store, men henover én eller flere ferier på et år, kan det løbe op i adskillige hundrede kr., som let ville kunne spares.

Blandt de tilbudte fordele i Revoluts kreditkort er:

  • Gratis hævning af kontanter i udlandet – normalt koster det minimum 30 kr med Visa og 50 kr med et Mastercard
  • Ubegrænset veksling af ca. 30 forskellige valutaer – Revolut benytter sig at den samme vekselrate, som bankerne benytter, men som normalt ikke er tilgængelig for almindelige mennesker uden gebyrer
  • Send og modtag penge fra venner og familie helt gratis
  • Adgang til lounges over hele verden

Se mere om kortene her: Kreditkort fra Revolut.

Revolut tilbyder tre forskellige kort med hvert deres niveau er tilknyttet service. Hvilket du som forbruger skal vælge, afhænger af din rejseaktivitet, brug af udenlandsk valuta samt behov for de øvrige services, som tilbydes. Der er en rækkes fælles elementer ved alle kort, men typisk vil mængden af service variere efter kortet.

Revolut Standard:
Revoluts standardkort, som tilbyder gratis valutaomveksling og mulighed for gebyrfrit at hæve op til 2.000 kr per måned. Dette kort er gratis at få og kan være et godt sted at starte, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har behov for Metal eller Premium

Revolut Premium:
Udover alle fordelene ved Standard kommer Premium med en række yderligere services: Du kan hæve op til 4.000 kr uden gebyr, ligesom Premium inkluderer en rejseforsikring.

Revolut Metal:
Allerflest fordele får du ved Metal, som tillader hævninger op til 6.000 kr uden gebyr, og som udover rejseforsikring også tilbyder adgang til en lang række lufthavnslounges rundt omkring i verden. Endvidere får du op til 1% cash-back på en lang række af dine køb.

Et pre-paid kort vil sjældent kunne stå alene, men er et glimrende supplement til ens eksisterende Dankort eller andet betalingskort (fx American Express eller, Mastercard), som især kan være gavnligt for expats, studerende eller rejsende, der enten rejser meget, ofte har behov for forskellige valutaer eller blot er træt af høje hævegebyrer i udlandet.

Sammenlign kreditkort Se på 1 Min, hvordan Revolut klarer sig på markedet

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *