Revolut

Hvilke produkter udbyder Revolut?

Revolut udbyder en række forudbetalte kort som er forbundet med en telefon igennem en app. Deres mål er at fjerne gebyrer og afgifter når du laver valuta handel i udlandet

Hvis du downloader deres app og åbner en konto hos dem, så kan du bruge penge i 29 forskellige valutaer i over 150 lande uden at betale kommision hvis du bruger detk ontaktløse Visa eller Mastercard kort de udbyder.

Revolut standard kort

Deres billigste produkt hedder er Revolut Standard kortet. Der er ikke nogle gebyrer for at have et sådant kort og når du har et sådant kort, så har du mulighed for at have en euro konto og en pund konto.

Udover dette, så kan du via kortet, betale med 29 valutaer, som er blandt de mest udbredte, til inter-bank kursen (kursen som banker veksler til) op til 40.000 danske kroner om måneden.

Revolut premium kort

Premium kortet er Revoluts mellem produkt. Det giver alle fordelene fra standard kortet hvor af nogle af dem er opgraderet. (F.eks. er der ikke nogen månedlig begrænsning på hvor meget du kan veksle til inter-bank kursen uden at ebtale gebyrer.)
Derudover tilbyder de ekstra services som f.eks:
  • Sundhedsforsikring når du rejser i udlandet
  • Forsinket fly og bagage forsikring
  • Oprettelse af midlertidige digitale betalingskort
    • Et midlertidigt digitalt kort er et virtuelt betalingskort der kan bruges til at betale online og bagefter ophører det med at eksistere. På den måde kan det ikke misbruges
Udover disse ting, så er der en masse andre produkter og services der er inkluderet, og Revolut arbejder hele tiden for at gøre listen længere.

Revolut metal kort

Revoluts metal kort, er deres bedste og mest eksklusive produkt. Det tilbyder alt det samme som de to andre produkter, og mere endnu.
De tilbyder en højere grænse for hvor meget man kan hæve i udlandet uden at betale gebyrer, de tilbyder en cashback service når du bruger det i udlandet og så tilbyder en en eksklusiv concierge service hvor de booker hotel for dig, skaffer dig reservationer på restauranter og generelt gør dit liv lidt lettere.

Cashback

Når du har et metal kort, så kan du få en del af beløbet refunderet i en valgfri valuta (og udvalgte kryptovalutaer) når du handler med dit revolut Visa eller Mastercard.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Kan du ikke finde, hvad du leder efter?
Hvilke kreditkort vil du sammenligne?