Streaming, populær som aldrig før

|Posted by | Bredbånd, Mobilabonnement

Streamingtjenesterne tæller flere og flere, og vi streamer som aldrig før. Nu har det bredt sig ud til hele den danske befolkning, hvor den ældre generation ligeledes er hoppet med på bølgen og foretrækker at anvende streamingtjenester frem for det traditionelle flow TV. Faktisk har hver fjerde danske husstand fravalgt det traditionelle TV-signal frem for streaming. 

Det viser en undersøgelse fra Kantar Gallup, som yderligere beskriver at 80% af den danske befolkning anvender streaming i ugen. Dertil betaler de danske husstande hvert år ligeledes ca. 5 milliarder kroner, inklusiv moms, til streamingtjenester jf. Wilke. 

En af årsagerne til det høje forbrug kan være, at streaming giver mere frihed og fleksibilitet i hverdagen, som for mange kan være travl. Derudover giver det dig nogle andre muligheder end flow-TV, der defineres som TV-programmer der kommer i en bestemt rækkefølge på bestemte tidspunkter. Ved flow TV kan ulempen være, at du som seer, skal tilpasse dig i forhold til programmerne, hvor du ved streaming selv har mulighed for at bestemme, hvad du vil se, hvorhenne og hvornår. Desuden kan en film eller et program sættes på pause, når det passer dig. 

Tæller du en af de danskere, som ofte er på farten og nyder at streame imens? Så vil en mulighed være at finde et mobilabonnement med dine yndlingsstreamingtjenester inkluderet. Desuden kan det hurtigt blive dyrt i mobildata, derfor burde du undersøge, hvad dit mobilabonnement tilbyder af data. Telmore tilbyder eksempelvis et mobilabonnement, hvori du kan få data efter behov samt alle dine streamingbehov dækket på én gang.

Streaming med god internetforbindelse

En tilstrækkelig internethastighed er essentielt, hvis du gerne vil streame. Det er nemlig afgørende for, om din computer kan “hente” indholdet i et optimalt tempo i den rette kvalitet. Hvis du gerne vil streame HD-kvalitet, vil vi anbefale, at du minimum har 20-49 Mbit. Hvis du derimod vil helt op og streame 4K-kvalitet, kræver det en internethastighed på 120 Mbit.

Hvilke skal du vælge?

Når spørgsmålet kommer til, hvilke streamingtjenester, du skal vælge, er det meget individuelt. Du kan streame alt fra film, serie, TV programmer, Sport med mere. Her er et udklip af de mest populære streamingtjenester:

De fleste tjenester benytter sig af en gratis prøveperiode på 14-30 dage, afhængigt af tjeneste. I prøveperioden har du muligheden for at se, hvad udbyderen tilbyder samt afprøve, om abonnementet er noget for dig. Uanset tidspunkt, har du altid mulighed for at opsige dit abonnement hos den pågældende udbyder.

Sammenlign streamingtjenester

Det kan være svært at få et godt overblik over de mange streamingtjenester, og hvilke ydelser udbyderen kan tilbyde. Hos Samlino.dk hjælper vi dig med at sammenligne 19 streamingtjenester på markedet, hvor du nemt kan sammenligne priser på tværs af forskellige kategorier.

Sammenlign 19 streamingtjenester Få det fulde overblik over streaming her!

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 5 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *