DisneyPlus forkæler Marvel-fans med ny serie!

|Posted by | TV
Tags:
I midten af januar 2021 udkom serien WandaVision, der bragte nyt liv til Marvel-universet, og nu har endnu en superhelte-serie fra Marvel premiere på DisneyPlus 19. marts 2021.
Få en Disney+-konto Opret en Disney+-konto i dag og få adgang til en masse underholdning

Du husker sikkert Sam Wilson (Anthony Mackie) og Bucky Barnes (Sebastian Stan) fra Avengers-filmene, hvor de to hårdtslående superhelte sidst kunne opleves på det store lærred i Avengers: Endgame fra 2019. Selvom deres borgerlige navne er Sam og Bucky, så kendes de bedre som Falcon og Winter Soldier. De går nu fra at være de mindre kendte superhelte i de store spillefilm til at være hovedroller i deres helt egen tv-serie, der kun kan opleves på DisneyPlus (Disney+) fra 19. marts 2021.

Fansene bliver forkælet med foreløbigt 6 afsnit om den nye superhelteduo, hvor første afsnit har premiere 19. marts, og det sidste afsnit udkommer 23. april 2021. Det er endnu for tidligt at vurdere, om der kommer en sæson 2.

WandaVision var Marvels tidligere satsning på at skabe større opmærksomhed for de mindre kendte figurer fra MCU, og denne serie fik eksklusiv premiere på DisneyPlus i midten af januar 2021. Her følger vi makkerparret eller kæresteparret Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) og Visions (Paul Bettany) nye tilværelse, hvor de forsøger at leve et liv uden skurke og superhelte, men det skal vise sig at være sværere end først antaget.

Grunden til, at Marvels indhold ligger på DisneyPlus, er, at Disney ejer Marvel, og de købte tegneserieselskabet tilbage i 2009 for omkring 4 mia. dollars.

Find bredbånd til streaming Har du også brug for mere data til streaming, så du kan se den nye Marvel-serie? Her kan du sammenligne priser på bredbånd.

Hvad handler The Falcon and The Winter Soldier om?

Serien starter kort tid efter afslutningen på Avengers: Endgame. Captain America nåede i slutningen af filmen at give sit ikoniske skjold videre til Falcon, hvilke betyder, at han måske er den nye Captain America – det må vi vente at se. I hvert fald slår Falcon og Winter Soldier sig sammen for at tage hånd om en global nødsituation. Deres egne evner og ikke mindst deres tålmodighed bliver sat på prøve i den første sæson, der har premiere 19. marts 2021.

På filmdatabasen IMDb kan man se, at skurken Zemo (Daniel Brühl) fra Captain America: Civil War er med, hvilket betyder, at han nok kommer til at skabe problemer for Falcon og Winter Soldier.

Kan du heller ikke få nok af streamingtjenester, men du har ikke råd til flere? Så findes der gratis streamingtjenester, som du kan benytte dig af.

Hvordan passer The Falcon and The Winter Soldier ind i MCU?

Det er med at holde tungen lige i munden, når man skal forklare om rækkefølgen på både film og serier fra Marvel-universet. Det bliver et længere puslespil, hvis både film og tv-serier skal lægges sammen, men her kommer en liste over filmene i den rækkefølge, som de skal ses i for at gøre oplevelsen endnu bedre – og mindre forvirrende:

  • Captain America: The First Avenger (2011)
  • Captain Marvel (2019)
  • Iron Man (2008)
  • Iron Man 2 (2010)
  • The Incredible Hulk (2008)
  • Thor (2011)
  • The Avengers (2012)
  • Iron Man 3 (2013)
  • Thor: The Dark World (2013)
  • Captain America: The Winter Soldier (2014)
  • Guardians of the Galaxy (2014)
  • Guardians of the Galaxy vol. 2 (2017)
  • Avengers: Age of Ultron (2015)
  • Ant-Man (2015)
  • Captain America: Civil War (2016)
  • Spider-Man: Homecoming (2016)
  • Doctor Strange (2016)
  • Black Panther (2018)
  • Thor: Ragnarok (2017)
  • Ant-Man and the Wasp (2018)
  • Avengers: Infinity War (2018)
  • Avengers: Endgame (2019)
  • Spider-Man: Far From Home (2019)

Efter Avengers: Endgame kommer både WandaVision og The Falcon and The Winter Soldier ind i billedet.

DisneyPlus giver dig alt fra stærke superhelte til pæne prinsesser – og meget mere!

Hvad er næste film og serie fra Marvel?

MCU (Marvel Cinematic Univers) forsøger at tilføje endnu mere nyt indhold til deres fans, og fansene kan, udover at glæde sig til The Falcon and The Winter Soldier, se frem til en række nye udgivelser i 2021.

Black Widow-filmen har premiere 7. maj på DisneyPlus, hvor vi følger Black Widow (Scarlett Johansson) i tiden omkring Avenger: Age of Ultron. Den har længe været undervejs, men nu er det officielt, at den får premiere i midten af året.

Den næste serie fra Marvel bliver Loki, der rammer DisneyPlus 7. maj 2021. Her følger vi Thors bror Loke (Tom Hiddleston), der fortsætter med at lave rav i den. Historien om Thor og Loke fra Marvel er baseret på den nordiske mytologi, der handler om selvsamme Thor og Loke.

Derefter kommer der tre film i træk, hvor Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings, Eternals og Spider-Man: No way home rammer DisneyPlus. Datoerne kan blive ændret, men det lyder foreløbigt, at filmen om Shang-Chi har premiere 9. juli, Eternal har premiere 5. november, mens den nyeste Spider-Man-film ser dagens lys 17. december.

Sammenlign streamingtjenester Få et hurtigt overblik over DisneyPlus og de mange andre streamingtjenester

Hvad kan jeg ellers se på DisneyPlus?

DisneyPlus tilbyder et bredt udvalg af film, serier og dokumentarer. Specielt den nyeste sektion, STAR, betyder, at der løbende kommer spritnye film og serier ind på streamingtjenesten. Derudover kan du gense gamle Disney-klassikere eller tage til en galakse langt, langt væk med Star Wars.

Du kan læse mere om alt det originale indhold på DisneyPlus her, så løber du ikke tør for streamingunderholdning foreløbig.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Comment

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *