Kazoom leverer Danmarks billigste fibernet

|Posted by | Bredbånd
Tags: , , ,

Samlino.dk har undersøgt markedet for fibernet i hele Danmark og fundet det billigste produkt, så du ikke betaler mere end højst nødvendigt*.

Nogle folk er mere heldige end andre. Hvis du bor i Østjylland omkring Aarhus og Skanderborg, hører du til blandt de rigtigt heldige: Du kan nemlig få adgang til Danmarks billigste fiberinternet fra Kazoom, der tilbyder en forbindelse på 1.000 / 1.000 mbit til kun 249,- pr. måned. Det fås ikke billigere!

Fibernet har længe været kendt som den bedste teknologi til at levere bredbånd. Desværre har prisen for fiber historisk set været høj: Det har ikke været unormalt at betale 500 kr om måneden for fibernet, ligesom man ofte er blevet presset til også at købe dyre tv-pakker, som man ikke har behov for.

Tjek din adresse – Se om du kan få Kazoom her

Hos Kazoom har man vendt logikken på hovedet. Her har man kun ét produkt – fibernet på 1.000 mbit – og de tilbyder ikke sikkerhedspakker, lydbøger eller andre fordyrende elementer. Derfor har de kunnet skære ned for administrationsomkostningerne, hvorfor de kan holde priserne lave og servicen høj – ligesom at du kan nøjes med det produkt, du egentlig har behov for.

Der bruges i disse år milliarder af kroner på at udrulle fibernet i hele Danmark. Formålet er primært at erstatte de gamle og ustabile forbindelser via telefonstikket (såkaldte DSL-forbindelser) med lynhurtigt fibernet.

Sammenlign bredbånd – Find den bedste bredbånd til dig her

Tre gode grunde til at få bredbånd via fibernet:

  1. Høj hastighed

Fibernet er langt hurtigere end traditionelle internetforbindelser og har som den eneste teknologi til både download og upload. Det gør fiber ideelt til fx streaming af Netflix og Youtube, men også til hjemmearbejdspladsen, hvor upload af store filer og videokonferencer via fx. Zoom eller Teams gør det vigtigere end nogensinde at have hurtigt og stabilt internet

  1. Ideelt til computerspil

E-sport er en af verdens hurtigst voksende industrier, så hvis du selv eller dine børn går meget op i at “game”, bør du have fibernet. Det skyldes at fibernet har meget lav latency, hvilket på almindeligt dansk betyder, at nettet kan reagere meget hurtigt. Derfor undgår du en hakkende eller langsomt reagerende spilleoplevelse.

  1. Fremtidssikret teknologi

Fiber er fremtiden indenfor bredbånd og indenfor få år forventes det, at langt de fleste danskere får deres internet via en fiberforbindelse. Derfor udvikles nye produkter og service primært med dette for øje. Ved en god og billig fiberforbindelse er du altså fremtidsikret til at kunne håndtere flere streamingtjenester, flere computerspil og videomøder fra hjemmekontoret – og det hele samtidig uden problemer!

Kazoom er ejet af Aura Energi og tilbyder fibernet på Auras eget netværk til ca. 45.000 hustande i Østjylland

Læs mere om Kazoom her

*Note: Hustande med særlige foreningsaftaler kan visse steder få billigere fiberforbindelser. Dette er dog ikke tilgængeligt for den bredere befolkning, hvorfor disse foreninger ikke er inkluderet i Samlino.dks undersøgelse.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Hvad tænker du?

Your email address will not be published. Required fields are marked *