Samlino.dk kårer billigste bilforsikring 2021

|Posted by | Bilforsikring
Tags: , , , ,

Hos Samlino.dk gennemgår vi hele tiden markedet for bilforsikringer, så vi kan vise de bedste og billigste forsikringer til danskerne. Derfor kan vi nu også præsentere kåringen af den billigste bilforsikring i 2021.

Kåring af den billigste bilforsikring 2021

Hvert år uddeler vi kåringer til forskellige udbydere på markedet for bilforsikringer for at fremvise, hvem der gør det bedst inden for specifikke kategorier.

Årets billigste bilforsikring er Undo:Kør

Hvis du leder efter den absolut billigste bilforsikring i Danmark, så er det Undo, du skal gå efter. De formår som vindere af Samlino.dks kåring af billigste bilforsikring 2021 at være 36% billigere end resten af markedet.

Undo blev udviklet i 2018 i samarbejde med Tryg, og har siden da vokset sig til en populær udbyder på markedet for bilforsikringer. Undo har fokus på at gøre forsikringer enkle og transparente for deres forbrugere. Derudover giver Undo kunderne mulighed for at personliggøre deres behov for forsikringsdækning.

Forsikringsselskabet er 100% digitalt, og man kan i Undos apps holde styr på alle sine forsikringer, og udskifte dem efter behov. Her kan man ligeledes få et overblik over, hvad man har købt, og hvor meget man betaler.

Undo har haft succes med deres Undo Kør-koncept, som kan give forbrugerne ekstra rabat på deres bilforsikring. Ved at tage en testkørsel, hvor ens kørsel bliver målt i 1-3 uger, kan prisen sænkes med yderligere 20%.

Vinderkriterier
Dataen tager udgangspunkt i over 600.000 opslag fra vores database over danskernes valg af bilforsikring. Prisen vil være afhængig af alder, postnummer, bil og skadeshistorik. Du kan lave en sammenligning for dig og din bil her.

Læs mere om Undo her – eller prøv en sammenligning af bilforsikring i dag.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 3.4 / 5. Antal bedømmelser 13

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *