Undo Bilforsikring: Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign Undos tilbud med 14 andre selskaber:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp

Sammenlign og køb i tre simple trin

Om Undo Forsikring:

Undo blev udviklet i 2018 i samarbejde med Tryg Forsikring, der kommer med en masse års erfaring fra forsikringsbranchen. Selskabet skærer bilforsikring og indboforsikring ind til benet, så forbrugerne kun betaler for de ting, de ønsker at blive forsikret mod. Dermed skaber Undo et prisstærkt produkt, der giver kunderne mulighed for at personliggøre deres behov for forsikringsdækning. Desuden er Undo et 100 % digitalt forsikringsselskab, der bringer danskerne overskueligheden lige ved hånden. Man navigerer ubesværet rundt på deres app og kan frit til- eller fravælge sine dækninger. Undo har skabt et nyt og moderne produkt, som adskiller sig fundamentalt for de traditionelle forsikringsselskaber. De har allerede fået mange kunder og specielt det unge segment har de godt fat i - og det er pga. deres simplificering af forsikringer.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvorfor skal jeg vælge Undo Forsikring?

Undo er den nye dreng i klassen på forsikringsmarkedet med Tryg Forsikring i ryggen, og de har udviklet en app, der giver dig forsikringerne vil ved hånden. Du kan personliggøre din forsikringspakke og skræddersy den efter løbende behov. Du kan vælge frit mellem mange billige forsikringer, der koster meget lidt om dagen - hvor den billigste forsikringer er 2 kroner om dagen for vejrforsikring ved naturskader.

Hvilke forsikringer tilbyder Undo Forsikring?

Undo Forsikring har mange forskellige forsikringstyper, og du kan vælge en cykelhjelmsforsikring af din Hövding eller en forsikring af dine høretelefoner. De har mange små og moderne forsikringstyper, så du kan vælge mellem:

Hvordan fungerer Undos app?

Du downloader app'en UNDO: i App Store eller Google Play eller UNDO: Kør, hvis du gerne vil have en bilforsikring, som du kan hente i App Store. Når den er downloadet, så opretter du dig og kan frit vælge mellem forsikringerne og skifte dem ud fra dag til dag. Der er ingen gebyrer, ingen binding og Undo opsiger dine forsikringer hos din tidligere forsikringsudbyder.

Hvordan anmelder jeg en skade til Undo Forsikring?

De har vist på deres hjemmeside, hvor let og hurtigt det går med at anmelde skader til Undo. Du går ind på app'en og anmelder skaden og du vil efterfølgende modtage erstatning samme dag. Hvilket ikke kan gøres lettere, og det er effektivt. Du skal ikke gå og vente længe på at få erstatning for at have smadret din mobil, så du får pengene lynhurtig, så du kan købe en ny med det samme.

Hvordan ser Undo anmeldelserne ud?

Kundetilfredsheden er høj hos Undo, og der er allerede over 350 anmeldelser på Trustpilot, hvor over 80 % af brugerne har givet dem fem stjerner.

Hvordan kontakter jeg Undo Forsikring?

Du skriver på hej@undo.app eller ringer på 89 88 08 34, hvis du har spørgsmål angående Undo. Deres kundeservice sidder klar til at tage telefonen eller svare dig på mail inden for normale åbningstider.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk