Bilforsikring test: Danmarks billigste i 2020

|Posted by | Aktuelt, Alle opslag, Bilforsikring, Nyheder
Tags: , , , , ,


Hos Samlino.dk gennemtrawler vi konstant bilforsikringsmarkedet for at finde de billigste bilforsikringer til dig og andre danskere. Vi afslører vist ikke for meget ved at sige, at der er stor forskel på priserne.

Sådan er vi kommet frem til vinderne.

Vi præsenterer derfor Bilforsikring Kåringerne 2020, hvor vi kårer de billigste bilforsikringer i følgende syv kategorier:

Kategori Vinder  
Danmarks billigste bilforsikring Gå til kategori
Billigste bilforsikring til unge Gå til kategori
Billigste bilforsikring til børnefamilier Gå til kategori
Billigste bilforsikring til ældre Gå til kategori
Billigste bilforsikring til billige biler Gå til kategori
Billigste bilforsikring til mellemdyre biler Gå til kategori
Billigste bilforsikring til dyre biler Gå til kategori

FDM har Danmarks billigste bilforsikring

Hvis du vil have Danmarks billigste bilforsikring uden alt for meget hurlumhej, kan du tage et kig på vinderen i denne kategori.

Se vinderkriterierne.

  • Vinderen er fundet ved at finde den udbyder, som har givet de billigste priser flest gange til forskellige kundesegmenter. Dette inkluderer f.eks. gamle, unge, samt forskellige prisklasser på biler.

Vinderen i kategorien er… FDM!

Her kan du forvente en 20 % lavere pris end på resten af markedet.

FDM fra Hovedstadsområdet vinder i kategorien “Danmarks billigste bilforsikring,” fordi de er netop… de billigste. FDM Forsikring er en interesseorganisation for bilejere. Siden FDM startede deres aktiviteter i 2004, har de haft stor succes. De tilbyder 17 forskellige forsikringer – alt fra den traditionelle bilforsikring til den vildere lysfartøjsforsikring.

Læs mere om FDM her – eller prøv en sammenligning af bilforsikring i dag:

Tryg har den billigste bilforsikring til unge

Den her kategori er til dig, som er træt af at blive diskrimineret på din alder, når du skal have en bilforsikring. Som ung behøves du nemlig ikke at spise pasta med pesto bare fordi, at du vil have din bil forsikret. I hvert fald ikke hvis du kender til vinderen i denne kategori.

Se vinderkriterierne.

Kategorien omfatter det forsikringsselskab, der generelt giver den billigste pris til unge bilister. Unge bilister er i denne kategori er defineret som 18-24 årige.

Vinderen af kategorien er Tryg – stort tillykke!

Hvis du er ung, kan du forvente en 47 % lavere pris fra Tryg end fra resten af markedet.

Tryg er Danmarks største forsikringsselskab, så du kan som ung være sikker på at være i trygge hænder hos dem. Med 4.000 medarbejdere skaber Tryg værdi for, hold fast, 4 mio. kunder. Tryg forsikrer både private kunder og virksomheder.

FDM har den billigste bilforsikring til børnefamilier

Billigste bilforsikring til børnefamilier - FDM


Hvis I er en børnefamilie, så kan det tit være relevant at spare penge, hvor det kan lade sig gøre. Bilforsikringen er ofte en post, man kan spare en del penge på, og endda nemmere end man måske lige skulle tro.

Se vinderkriterierne.

For at finde den billigste bilforsikring til børnefamilier har vi sammenlignet priser fra selskaberne med data, der stammer fra et udsnit af forskellige børnefamilier. Det selskab der oftest var billigst vandt prisen.

FDM vinder kategorien!

Hvis I er en børnefamilie, kan i forvente en 17 % lavere pris fra FDM end fra resten af markedet.

FDM tilbyder altså både Danmarks generelt billigste bilforsikring og den billigste bilforsikring til børnefamilier, og derfor tilføjer vi lige et ekstra fact: Hos FDM bliver du automatisk elitebilist, hvis du er over 26 år gammel og har samlet dine forsikringer hos FDM. Som elitebilist får du en masse fordele.

Hvis du vil læse mere om FDM, så kan du gøre det her. Du kan også sammenligne bilforsikring her:

Alka har den billigste bilforsikring til ældre

Hvis du er ved at komme op i alderen, og du gerne vil have lidt ekstra penge på kontoen, så kan vinderen af denne kategori være behjælpelig

Se vinderkriterierne.

Vinderen er fundet ved at se hvilken udbyder der billigste for forbrugere over alderen 64 år. Der er givet et bredt antal eksempler for at finde den udbyder der oftest er billigst til ældre.

Denne pris løber Alka med!

Hvis du er ældre, kan du forvente en 22 % lavere pris fra Alka end fra resten af markedet.

Alka har mere end 100 års erfaring med at forsikre danske lønmodtagere. Her er der et ekstra stort fokus på enkelthed. F.eks. er det nemt at skifte forsikring til Alka, da de ordner alt med dit gamle selskab. Og fik vi nævnt, at når du køber en bil- eller husforsikring online hos Alka, så får du et gavekort til shopping.

Læs mere om Alka, eller prøv en sammenligning af bilforsikring – måske du kan få Alka?

Next har den billigste bilforsikring til billige biler

Billigste bilforsikring til billige biler - NEXT

Det er ikke størrelsen, det er… bilforsikringen. I denne kategori finder du den udbyder, som giver den billigste bilforsikring til billige biler. Hvis du er i tvivl, om du har en billig bil, så tryk på vinderkriterierne her:

Se vinderkriterierne.

Her kategoriseres en billig bil som en bil med en nypris under 150.000 kr. Flere forskellige modeller er blevet sammenlignet. Den udbyder, som oftest gav den billigste pris, har vundet.

Vinderen i kategorien er Next!

Hvis du ejer en bil i denne prisklasse, kan du forvente en 25 % lavere pris fra Next end fra resten af markedet.

Next er 100 % onlinebaseret. Faktisk har de ikke engang et tlf nr. til kundeservice. Det foregår i stedet via deres chatsystem. Derfor kan de tilbyde utroligt billige forsikringer. I 2016 vandt Next E-handelsprisen i kategorien ‘bedste B2C virksomhed fra 25 – 75 mio. kr.

Et stort tillykke til Next!

Læs mere om Next, eller prøv en sammenligning af bilforsikring her:

Alka har den billigste bilforsikring til mellemdyre biler

Hvis du kører i en bil, som har en nypris på mellem 150.000 og 450.000 kr. så er denne kategori, den rigtige for dig. I hvert fald hvis du går op i at spare penge.

Se vinderkriterierne.

Her katagoriseres en mellemdyr bil som en bil, der har en nypris på 150.000 – 450.000 kr. Flere forskellige modeller er blevet sammenlignet. Den udbyder, som oftest gav den billigste pris, har vundet.

Vinderen i kategorien er Alka!

Hvis du ejer en bil i denne prisklasse, kan du forvente en 22 % lavere pris fra Alka end fra resten af markedet.

Det er anden pris, som Alka vinder. Noget super fedt ved Alkas bilforsikring er, at du ikke falder i trinskala, hvis du får en skade på din bil.

Læs mere om Alka, eller prøv en sammenligning af bilforsikring her:

OK har den billigste bilforsikring til dyre biler

Billigste bilforsikring til dyre biler - OK

Du behøves ikke frygte skyhøje bilforsikringer, fordi du har en dyr bil. Du behøves blot at læse med i denne kategori.

Se vinderkriterierne.

Her kategoriseres dyre biler som biler, der har en nypris på over 450.000 kr. Flere forskellige modeller er blevet sammenlignet. Den udbyder, som oftest gav den billigste pris, har vundet. Priser over 1.100.000 kr. er ikke blevet medtaget.

Vinderen af denne kategori er OK!

Hvis du ejer en bil i denne prisklasse, kan du forvente en 32 % lavere pris fra OK end fra resten af markedet.

Hvis du kører rundt i en lækker Mercedes Benz eller måske en Tesla, kunne OK godt vise sig at være de billigste til at forsikre dig bil. OK er et energiselskab og forsikringer er kun en del af alle de ydelse, som OK tilbyder. Selv indenfor forsikring tilbyder de dog en bred vifte. Hos OK kan man f.eks. få en droneforsikring.

Du kan selv få et overblik over den billigste bilforsikring til dig her:

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Thomas Andersen

Thomas har en kandidatgrad i kommunikation og digitale medier. Hans faglige baggrund i kommunikation afspejles i hans rolle på kommunikationsteamet hos Samlino.dk. Her bruger han sin erfaring til at undersøge og formidle om danskernes privatøkonomi. E-mail: thomas.andersen@samlino.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *