Samlino kårer: Billigste bilforsikring til unge 2023

|Posted by | Alle opslag, Bilforsikring

Hos Samlino gennemgår vi hele tiden markedet for bilforsikringer, så vi kan vise de bedste og billigste bilforsikringer til danskerne. Det nye år er lige rundt om hjørnet. Derfor har vi nærstuderet databaserne for at se, hvem der tilbød den billigste bilforsikring til de unge i året 2023.

Hvert år uddeler vi en række priser til de bedste aktører inden for bilforsikringsbranchen. Og igen i år har vi set nærmere på, hvor man finder den billigste bilforsikring til unge.

Bilforsikringer til unge er notorisk kendte for at være dyre. Samlino lavede tidligere på året en stikprøveanalyse, hvor det viste sig, at prisforskellene kunne være helt op til 15.426 kr mellem de forskellige selskaber.

Så det kan godt betale sig at gå markedet efter i sømmene!

Danmarks billigste bilforsikring til unge

Årets vinder er forsvarende mester. Det er nemlig UNDO, som igen har vist sig som den mest prisvenlige bilforsikring for unge bilister gennem hele året.

Undo vinder Samlinos pris for billigste bilforsikring til unge i 2023, fordi de gennem hele året har kunnet tilbyde hele 33% billigere forsikringer til unge end konkurrenterne.

Men det er ikke blot de unge, der har haft gavn af priserne fra UNDO. De har nemlig også tilbudt markant lavere priser – 26% billigere – til kunder i aldersgruppen 35-44 år. Det understreger UNDOS brede appel og engagement i at tilbyde økonomisk overkommelige forsikringer til en bredere demografi.

Hvem er Undo?

Siden lanceringen i 2018, i et partnerskab med Tryg, har UNDO hurtigt cementeret sin position som en forbrugerfavorit på bilforsikringsmarkedet.

Med en klar fokus på enkelhed og gennemsigtighed, gør UNDO det muligt for kunderne at tilpasse deres forsikringsdækning præcist til deres individuelle behov. Dette inkluderer valgfrihed i tillægsforsikringer, hvilket sikrer en skræddersyet og relevant forsikringspakke for hver enkelt kunde.

Digital innovation står centralt hos UNDO, hvilket ses ved deres fuldt digitaliserede kundeoplevelse. Gennem UNDOs app kan kunder nemt administrere deres forsikringer, få overblik over købte dækninger og samlede udgifter – alt sammen fra deres smartphone.

Et særkende for UNDO er deres innovative ‘kør-koncept’. Dette koncept belønner sikker kørsel; ved at deltage i en testkørsel, hvor kørselsadfærd monitoreres over 1-3 uger, kan kunder opnå yderligere 20% rabat på deres forsikring

Vinderkriterier

Vores vurderingskriterier for kåringen af årets bedste bilforsikring til unge er baseret på en omfattende analyse af over 600.000 opslag i vores database, som reflekterer danskernes valg af bilforsikring.

Du kan foretag din egen sammenligning nedenfor og se, hvordan du kan optimere dine forsikringsvalg.

Se, om du kan få Undo: bilforsikring her Se om FDM’s tilbud passer til dine behov her

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 5 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Thomas Andersen

Thomas har en kandidatgrad i kommunikation og digitale medier. Hans faglige baggrund i kommunikation afspejles i hans rolle på kommunikationsteamet hos Samlino.dk. Her bruger han sin erfaring til at undersøge og formidle om danskernes privatøkonomi. E-mail: thomas.andersen@samlino.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *