Simpelt trick kan spare dig en formue på bilforsikringen

|Posted by | Alle opslag, Bilforsikring, Sparetips
Tags: , ,
skade

Bilforsikringen er ofte en af de største hovedpiner for bilejere, men ved at holde et skarpt øje på størrelsen af din selvrisiko, kan der være mange penge at spare

Det er de færreste bilejere, der ikke er klar over, at selvrisikoen på bilforsikringen er afgørende i forhold til, hvor meget der skal betales i præmie, men der er stor forskel på, hvor længe du kan køre uden skade for at tjene hele selvrisikoen hjem. 

 

Det viser en analyse af tre selskabers forsikringstilbud til to forskellige bilmodeller, som sammenligningstjenesten Samlino.dk har foretaget. 

I analysen er der taget udgangspunkt i prisforskellene ved at køre med selvrisiko-størrelser fra 0 kroner og op til omkring 6.000 kroner, og her er der store forskelle på, hvor længe du kan køre uden skader, før en høj selvrisiko er ‘tjent’ hjem. 

I analysens dyreste tilfælde, en bilforsikring hos Topdanmark, vil en høj selvrisiko på omkring 6.000 kroner allerede være tjent ind efter lidt under 11 måneders kørsel uden skader. 

I det tilfælde koster en bilforsikring hos Topdanmark med en selvrisiko på 0 kroner årligt 14.513 kroner. Hvis selvrisikoen derimod er sat til 6.316 kroner, slipper man med en årlig præmie på 7.481 kroner.

Det giver en årlig besparelse på 7.032 kroner, og dermed vil det kun tage lidt under 11 måneder med fejlfri kørsel, før man rammer beløbet på sin selvrisiko på 6.316 kroner.  

De fleste kan derfor undgå at betale for meget for deres bilforsikring, hvis de vælger en højere selvrisiko.

Tør du?

Hvis man vælger at spare på sin bilforsikring, ved at vælge en højere selvrisiko, skal man være klar over risikoen ved dette.

Du vil skulle af med flere penge i tilfælde af et uheld. Hvis du er typen, som altid vil være på den sikre side, så er denne strategi nok ikke noget for dig.

Vil du spare penge?

Vi håber, at du nu er blevet en smule klogere på emnet bilforsikring. Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til info@samlino.dk.

Hvis du ikke har noget på hjerte, men blot har behov for at sammenligne markedet for bilforsikringer, så tryk på knappen herunder. Vi sammenligner bilforsikringer fra 17 udbydere, og du kan i gennemsnit spare 3.000 kr. årligt!

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *