Pristjek: TV og internet samlet – Hvem er billigst?

|Posted by | Alle opslag, Bredbånd
Tags: ,

tv og internet samletTV’et og internettet har utvivlsomt lavet et stort indtog ind i vores dagligdag. Vi er i dag i kontakt med en skærm konstant, hvad end vi har en samtale, ser nyheder eller spiller spil. Det er der intet galt med, men når du nu alligevel skal have disse enheder, hvorfor så ikke finde det billigste TV og internet samlet, så du kan bruge dine resterende penge på andre ting?

Det er ikke nødvendigvis en gevinst at samle både TV og internet hos én udbyder, men det er i hvert fald rart at betale en så lav pris som muligt. Samlino.dk har her undersøgt, hvor meget de forskellige udbydere tager for, at du får dit TV og internet samlet på ét sted – og det er ikke småpenge, der er at spare.

Hvor skal du bestille dit TV og internet samlet?

Udgangspunktet for denne undersøgelse er udbydernes billigst mulige TV- og internet løsning. Derfor tages der ikke højde for, hvilken teknologi, som internettet eksempelvis leveres over. Til gengæld har det været et kriterium, at TV-løsningen skulle være i form af en TV-pakke. Der er nemlig ikke meget værdi i at få en fantastisk pris på TV, hvis man kun får én kanal.

Priserne for bredbåndet og TV er indhentet fra udbyderne og er regnet sammen på årlig basis. Dette betyder dog også, at oprettelse og fragt er medregnet for begge ting. Køber du dit TV og internet samlet hos én udbyder, er det dog sandsynligt, at du kan sparer penge.

Billigste TV og internet løsning
Udbyder Oprettelse inkl. fragt Månedlig pris for bredbånd Månedlig pris for TV Pris første år
Waoo-logo 0 kr. 199 kr.
(10/10 mbit)
129 kr.
(17 kanaler)
3.936 kr.
Telia logo 0 kr. 269 kr.
(50/10 mbit)
99 kr.
(17 kanaler)
4.434 kr.
altibox-logo 499 kr. 279 kr.
(50/50 mbit)
119 kr.
(15 kanaler)
5.390,08 kr.
Fullrate-logo 99 kr. 229 kr.
(25/2 mbit)
269 kr.
(33 kanaler)
5.655 kr.
Stofa-logo 99 kr. 219 kr.
(20/2 mbit)
239 kr.
(27 kanaler)
5.712 kr.
Boxer-logo 0 kr. 199 kr.
(50/10 mbit)
376 kr.
(17 kanaler)
6.900 kr.
yousee-logo 1.096 kr. 249 kr.
(25/2 mbit)
289 kr.
(26 kanaler)
7.552 kr.
MIT Tele 278 kr.
(10/1 mbit)

(22 kanaler)
5.543 kr.
(429 kr. p.m.)
  • Priserne er indhentet d.17. april 2018.
  • Betalingsgebyr ved PBS forekommer hos Telia, Altibox, Fullrate, Stofa, og MIT Tele. Første måneds TV er gratis hos Telia, men første måneds bredbånd er gratis hos Fullrate.

Waoo står stærkt i markedet målt på pris

Waoo har længe været en stærk spiller i telemarkedet, og de er da også klart billigere end konkurrenterne, hvis du ønsker at købe TV og internet samlet. Hos Waoo skal du betale 3.963 kroner det første år for 10 mbit fibernet og 17 TV-kanaler. Dette er således knap 500 kroner billigere end undersøgelsens næstbilligste løsning fra Telia. Til gengæld tilbyder Telia 50 mbit internet, hvilket er en del hurtigere.

Er du på udkig efter endnu hurtigere internet, og er I flere i husstanden, bør du måske overveje at kigge på Altibox’ tilbud, hvor du for 50/50 mbit fibernet, der er væsentligt hurtigere end det internet, som du kan få i Waoos billigste samlede løsning. Denne løsning er dog også lidt dyrere, idet du ender med at skulle betale 5.390,08 kroner det første år. Dette dækker dog over en oprettelse på 499 kroner, hvorfor det andet år vil være en del billigere.

Er det i stedet antallet af TV-kanaler, der trækker, når du skal træffe beslutningen om din nye udbyder, kan du overveje Fullrate. Deres samlede løsning koster dig 5.655 kroner det første år, men til gengæld får du 33 TV-kanaler, hvilket er 16 mere, end du får hos Waoo.

Bør du i det hele taget have TV og internet samlet ét sted?

Det er svært at afgøre, om det er smart at have sit TV og internet samlet hos den samme udbyder, da afhænger af dine personlige behov. Det der taler for at vælge denne løsning er, at det er langt mere overskueligt, når du kun skal betale regninger til ét sted. Derudover er der chance for, at du med tiden vil få loyalitetsrabatter, hvilket er et stort plus.

På den anden side, kan du højest sandsynlig ende med at betale mindre for dit TV og internet samlet set, hvis du vælger to forskellige udbydere. Selvom Waoo i denne undersøgelse er billigst både på internet- og TV fronten, kan det sagtens gøres endnu billigere. Husk på, at udbyderne i undersøgelsen skal tilbyde både TV og internet for at kunne indgå.

Fordelen ved at sammenligne

Som du nemt kan se, er det mange penge at spare ved at bruge lidt tid på at sammenligne dine muligheder, inden du foretager dit køb. Når du vælger at bruge en tjeneste som Samlino.dk, slipper du for alt det lange arbejde med at indhente priser og vilkår. På den måde har du tid til alle de andre sjove ting, som din hverdag byder på.

Det kan altså sagtens være hurtigt og nemt og tjekke markedet, og dermed kan du spare en masse penge. Havde du eksempelvis købt det dyreste TV og det dyreste bredbånd, som indgik i denne undersøgelse, havde du årligt kunne spare 4.538,08 kroner.

Samlino.dk sammenligner dog ikke kun TV og internet samlet. Her kan du også sammenligne mobilabonnementer, bilforsikringer, lån og meget mere. Så hvis du ønsker lidt ekstra penge i budgettet, er det en god idé at sammenligne markedet – der er oftest penge at spare.