Saml dit TV og internet og spar tusindvis af kroner

|Posted by | Alle opslag, Bredbånd, TV
Tags: ,
tv og internet samlet

TV’et og internettet har utvivlsomt lavet et stort indtog ind i vores dagligdag. Vi er i dag i kontakt med en skærm konstant, hvad end vi har en samtale, ser nyheder eller spiller spil. Det er der intet galt med, men når du nu alligevel skal have disse enheder, hvorfor så ikke finde det billigste TV og internet samlet, så du kan bruge dine resterende penge på andre ting?

Det er ikke nødvendigvis en gevinst at samle både TV og internet hos én udbyder, men det er i hvert fald rart at betale en så lav pris som muligt. Samlino.dk har her undersøgt, hvor meget de forskellige udbydere tager for, at du får dit TV og internet samlet på ét sted – og det er ikke småpenge, der er at spare.

Hvor skal du bestille dit TV og internet samlet?

Udgangspunktet for denne undersøgelse er udbydernes billigst mulige TV- og internet løsning. Derfor tages der ikke højde for, hvilken teknologi, som internettet eksempelvis leveres over. Til gengæld har det været et kriterium, at TV-løsningen skulle være i form af en TV-pakke. Der er nemlig ikke meget værdi i at få en fantastisk pris på TV, hvis man kun får én kanal.

Priserne for bredbåndet og TV er indhentet fra udbyderne og er regnet sammen på årlig basis. Dette betyder dog også, at oprettelse og fragt er medregnet for begge ting. Køber du dit TV og internet samlet hos én udbyder, er det dog sandsynligt, at du kan sparer penge.

Billigste TV og internet løsning
Udbyder Oprettelse inkl. fragt Månedlig pris for bredbånd Månedlig pris for TV Pris første år
Telia logo 0 kr. 249 kr.
(24/5 mbit)
99 kr.
(16 kanaler)
4.176 kr.
MIT Tele 249 kr. 219
(10/1 mbit)
324
(18 kanaler)
6.315 kr.
altibox-logo 0 kr. 309 kr.
(150/150 mbit)
299 kr.
(30 kanaler)
6.688 kr.
Stofa-logo 0 kr. 299 kr.
(100/100 mbit)
274 kr.
(24 kanaler)
6.876 kr.
Waoo-logo 99 kr. 319 kr.
(200/200 mbit)
279 kr.
(25 kanaler)
7.275 kr.
yousee-logo 997 kr. 279 kr.
(50/10 mbit)
299 kr.
(25 kanaler)
7.355 kr.
Boxer-logo 0 kr. 239 kr.
(200/25 mbit)
339 kr.
(13 kanaler)
7.656 kr.
  • Priserne er indhentet 9. marts 2020.
  • Betalingsgebyr ved PBS forekommer hos Telia, Altibox, Stofa, og MIT Tele.

Telia står stærkt i markedet målt på pris

Telia har længe været en stærk spiller i telemarkedet, og de er da også klart billigere end konkurrenterne, hvis du ønsker at købe TV og internet samlet. Hos Telia skal du betale 4.176 kroner det første år for 24 mbit fibernet og 16 TV-kanaler. Dette er således over 2.000 kroner billigere end undersøgelsens næstbilligste løsning fra MIT Tele. Til gengæld tilbyder MIT Tele 18 kanaler, som jo lige er lidt mere.

Er du på udkig efter endnu hurtigere internet, og er I flere i husstanden, bør du måske overveje at kigge på Altibox’ tilbud, hvor du får 150/150 mbit fibernet, der er væsentligt hurtigere end det internet, som du kan få i Telias billigste samlede løsning. Denne løsning er dog også lidt dyrere, idet du ender med at skulle betale 6.688 kroner det første år.

Altibox’ tilbud er det bedste når det kommer til antal kanaler. De tilbyder hele 30 kanaler i samlepakken, dette er altså hele 5 kanaler mere end konkurrenterne YouSee og WAOO.

Altibox’ tilbud giver en god værdi for prisen, mens Telia er de billigste, så det er op til dig at vælge hvad du prioriterer.

Bør du i det hele taget have TV og internet samlet ét sted?

Det er svært at afgøre, om det er smart at have sit TV og internet samlet hos den samme udbyder, da afhænger af dine personlige behov. Det der taler for at vælge denne løsning er, at det er langt mere overskueligt, når du kun skal betale regninger til ét sted. Derudover er der chance for, at du med tiden vil få loyalitetsrabatter, hvilket er et stort plus.

På den anden side, kan du højest sandsynlig ende med at betale mindre for dit TV og internet samlet set, hvis du vælger to forskellige udbydere. Selvom Telias løsning i denne undersøgelse er billigst på internet- og TV fronten, kan det sagtens gøres endnu billigere. Husk på, at udbyderne i undersøgelsen skal tilbyde både TV og internet for at kunne indgå.

Fordelen ved at sammenligne

Som du nemt kan se, er det mange penge at spare ved at bruge lidt tid på at sammenligne dine muligheder, inden du foretager dit køb. Når du vælger at bruge en tjeneste som Samlino.dk, slipper du for alt det lange arbejde med at indhente priser og vilkår. På den måde har du tid til alle de andre sjove ting, som din hverdag byder på.

Det kan altså sagtens være hurtigt og nemt og tjekke markedet, og dermed kan du spare en masse penge. Havde du eksempelvis købt det dyreste TV og det dyreste bredbånd, som indgik i denne undersøgelse, havde du årligt kunne spare 3.480 kroner.

Samlino.dk sammenligner dog ikke kun TV og internet samlet. Her kan du også sammenligne mobilabonnementer, bilforsikringer, lån og meget mere. Så hvis du ønsker lidt ekstra penge i budgettet, er det en god idé at sammenligne markedet – der er oftest penge at spare.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 3 / 5. Antal bedømmelser 2

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *