Pristjek: Her får du den billigste tv-pakke!

|Posted by | Aktuelt, Alle opslag, Bredbånd, TV
Tags: , , , ,

billigste tv-pakke

Markedet for TV-pakker kan være en jungle af uigennemsigtige priser, boksleje, gebyrer og vilkår, og det kan ofte betale sig at tage et nærmere blik herpå, hvis du vil spare penge. Vi har undersøgt TV-markedet for at finde ud af hvilket selskab, der udbyder den billigste tv-pakke med de mest populære TV-kanaler inkluderet.

Sammenlign TV og bredbånd allerede nu! Vi finder de billigste løsninger på netop din adresse

De følgende 8 kanaler er de mest populære TV kanaler i Danmark, ifølge Gallup (2015). De licensbetalte DR-kanaler tæller ikke med.

mest populære tv-kanaler Danmark Samlino.dk

I vores undersøgelse af billig TV og generelt TV-markedet har vi fundet alle abonnementer til under 300 kroner om måneden og opgjort prisen og antal af kanaler. På den måde kan du finde den billigste TV-pakke.

Du kan klikke på logoerne i tabellen, hvis du finder udbyderens tilbud relevant.

Billigste TV-pakker til under 300 kr. 
Selskab Månedelig pris Årlig pris Antal kanaler
(Top 8 kanaler)
Note
Telia logo
TELIA
4ONE
 99 kr.  1.188,00 kr. 17 (TV2 & Kanal 5) Inkl. TV-arkiv, Filmleje og Telia TV App.
altibox-logo
ALTIBOX
MINI
119 kr. 1.428,00 kr. 15 Inkl. TV-boks, Web-TV og adgang via mobile enheder.
altibox-logo
ALTIBOX
TV2 MINI
199 kr. 2.388,00 kr. 16 (TV 2) Inkl. TV-boks, Web-TV og adgang via mobile enheder.
Fullrate-logo
FULLRATE
FAVORIT
269 kr. 2.808,00 kr. 33 (TV2, TV3, TV2 News, TV2 Zulu. Kanal 5 og TV3 Puls) De første 6 måneder er gratis. Inkl. Tv-boks + Filmleje.
TV-pakken kræver et bredbåndsabonnement på minimum 10 Mbit/s.
Stofa-logo
STOFA
LILLE
239 kr. 2.887,50 kr. 27 (TV2, TV2 Charlie, TV3, TV3 Puls & Kanal 5) Inkl. Stofa WebTv.
altibox-logo
ALTIBOX
BASIS
 239 kr.   2.868,00 kr.  29 (TV2 og TV3) Første måned: 0 kr.
Inkl. TV-boks, Web-TV og adgang via mobile enheder.
Waoo-logo
WAOO
Viasat LILLE TV-Pakke
 249 kr.   2.988,00 kr.  26 (TV2, TV3, TV3 Puls og Kanal 5) Få første 2 måneder gratis – spar 498 kr.
Inkl. TV-boks og Waoo Web TV.
Telia logo
TELIA
4MORE
 249 kr. 2.988,00 kr. 26 (TV2, TV2 Charlie, TV2 News, TV2 Zulu og Kanal 5) Inkl. Tv-arkiv, Filmleje og Telia TV App.
Viasat tv-pakke
BASIS
299 kr.   3.787,00 kr.  22 (TV2, TV2 News, TV3, TV3+, TV3 Puls og Kanal 5)  Inkl. TV-arkiv, forpremiere, lejefilm, TV-boks, parabol og installation.
yousee-logo
YOUSEE
GRUNDPAKKE
289 kr.   4.166,00 kr.  26 (TV2, TV3 og Kanal 5)  Pr. 1/1/2019 stiger prisen med 10 kr./md. TV forudsætter bredbånd.
  • Bemærk: TV2s regionerne og regionalt TV er ikke talt med i antallet af kanaler.
  • Tal indhentet 23. oktober, 2018
Find det billigste TV & bredbånd Vi finder de billigste løsninger til dig

Her får du den billigste TV-pakke

Den billigste TV-pakke får du hos Telia, som tilbyder TV-pakken 4ONE. Pakken har en pris på bare 99 kroner om måneden. Den årlige pris ligger derfor på 1.188 kroner, da der heller ikke er noget oprettelsesgebyr. Denne pakke har dog et begrænset indhold af TV-kanaler, da du ‘kun’ får TV2 og Kanal 5 ud af de 8 mest populære TV-kanaler. Til gengæld er den som nævnt den billigste TV-pakke!

I alt får du 17 kanaler, herunder – selvfølgelig – DR’s kanaler, DR1, DR2, DR3, DRK, DR RamaSjang, DR ULTRA, men også Kanal 4, TV2 Regionerne, TV2 Norge, RTL, ZDF, SVT1, SVT2, NRK1 og Barnkanalen.

Du får også adgang til Telia TV app’en, hvor du kan se TV på farten med din mobil, tablet eller computer. Ligeledes kan du med et Apple TV (minimum 4. generation) se alle dine TV-kanaler direkte på dit TV hjemme i stuen via Telia TV.

På andenpladsen over de billigste TV-pakker finder du Altibox Mini, der også tilbyder en billig TV-pakke til 1.428 kroner om året. Her er der heller intet oprettelsesgebyr, men du får desværre ingen af de 8 mest populære kanaler med i pakken. Dog inkluderer pakken TV-boks, web-TV og adgang via mobile enheder, som også er værd at tage med.

Her får du flest populære TV-kanaler for under 300 kr. om måneden

Ud over billig TV har Fullrate har sammensat en TV-pakke, som indeholder 6 af de mest populære kanaler. Pakken koster 199 kr. de første 6 måneder, hvorefter den månedlige pris stiger til 269 kr. Derved koster TV-pakken 2.808 kroner for et år. Denne pris er inklusiv oprettelse og fragt.

Yderligere Viasat har også en relativ billig TV-pakke med 6 af de mest populære kanaler. I Viasat Basis pakken får du nemlig 22 kanaler, heriblandt TV2, TV2 News, TV3, TV3+, TV3 Puls og Kanal 5. Pakken koster 299 kroner om måneden og har et oprettelsesgebyr på 199 kroner. Den årlige pris lander derfor på 3.787 kroner. Pakken inkluderer TV-boks, parabol og installation. Dertil får du adgang til TV-arkiv, forpremiere og lejefilm.

Specielt for boligforeninger

Hvis du i dag er medlem af en boligforening, hvor de har et stik i væggen med kabel-TV, kan det være svært for dig at vælge TV fra en anden kilde. Det er på trods af, at der den 1. juli 2016 indtrådte en lov om frit valg af TV-leverandør. Derfor kan det være en god ide at tjekke de nærmere omstændigheder i din husstand. Det skyldes, at der for ejendomme med såkaldte sløjfeanlæg først var frist den 1. januar 2018. På denne dato skulle alle boligforeninger opgradere deres antenneanlæg, så alle beboere kunne få frit valg. Det frie valg er vigtigt for dig, så du kan finde den billigste TV-pakke eller blot en TV-pakke, der passer til dine behov. cta-endbanner-kroner

Vær opmærksom på bindende abonnementer samt betingelser

I forbindelse med stiftelse af et abonnement skal man være opmærksom på flere ting. En af disse er betingelserne, som man tegner abonnementet under. Bindingsperioder, forudsætninger samt stigende priser er alt sammen noget, selskaberne skriver med småt. Så selvom du vælger en af de billigste TV-pakker, skal du stadig være opmærksom på det med småt!

Sammenlign dig til en bedre og billigere TV-løsning

Det kan i den grad betale sig at sammenligne de forskellige udbyderes TV-pakker med hinanden, inden man tager den endelige beslutning. Der er nemlig stor variation i, hvilke kanaler du får med i de forskellige pakker, og du kan derved hurtig komme til at betale alt for meget for TV-kanaler, du slet ikke ser.

Udover denne betragtning, er det dertil værd at overveje muligheden for at samle sin TV- og bredbåndsløsning hos en udbyder, idet dette oftest er den billigste løsning.

Sammenlign din TV- og bredbåndsløsning i dag: Find den billigste og bedste løsning for netop din adresse på vores sammenligningsportal.

Fremtidens TV-pakker: Hvad kan du forvente?

At se TV i dag er langt fra det samme, som det var for nogle år siden. I dag er det ikke kun TV-pakken, der giver adgang til indhold, og TV-pakkerne er derfor yderst presset af streamingtjenesterne, der buldrer fremad. De giver sågar konkurence til selv de billigste TV-pakker. Se bare på populære streamingtjenester som Viaplay, Netflix og TV2 Play – ja selv DRTV.

Denne udvikling giver anledning til hovedbrud hos de traditionelle udbydere af billig TV samt deres TV-pakker. I takt med at det bliver internetforbindelsen, der også skal levere TV-signalet, øges presset på de dele af distributørernes forretning, der vedrører klassisk TV-distribution.

Dette har fået flere TV-udbydere til at sætte fokus på streaming – også på den almindelige TV-skærm. YouSee har blandt andet valgt at udbyde deres egen tjeneste, hvorigennem du kan streame TV, film og serier på din pc, tablet eller smartphone på en app uanset tidspunkt og placering i hele landet.

Alt dette kræver er blot en internetforbindelse, og du skal derved være opmærksom på, at dette kan være inkluderet i din TV- og/eller bredbåndsløsning.

TV-udbyderne vil i fremtiden formentlig begynde at tilbyde en større valgfrihed, samtidig med mere brugervenlige løsninger, der giver kunderne mulighed for at købe enkelte film, vælge frit blandt TV-kanaler og streamingtjenester. Alt dette for at imødekomme den moderne TV-seer og streamingtjenesterne stigende popularitet.