Pristjek: Her får du den billigste tv-pakke!

|Posted by | Aktuelt, Alle opslag, Bredbånd, TV
Tags: , , , ,

billigste tv-pakke

Markedet for TV-pakker kan være en jungle af uigennemsigtige priser, boksleje, gebyrer og vilkår, og det kan ofte betale sig at tage et nærmere blik herpå, hvis du vil spare penge. Vi har undersøgt TV-markedet for at finde ud af, hvilket selskab der udbyder den billigste TV-pakke med de mest populære TV-kanaler inkluderet – alle til under 300 kr. om måneden.

Sammenlign TV og bredbånd allerede nu! Vi finder de billigste løsninger på netop din adresse
 

De 8 kanaler, du ser på billedet herunder, er de mest populære TV-kanaler i Danmark ifølge Slots- og Kulturstyrelsen (2019).

Top 8 TV-kanaler
TV2TV2 CharlieTV2 NewsTV3Kanal 5TV3+TV2 SportTV2 Zulu
tv2-logoTV3kanal5tv3 plus

Note: Trods deres store popularitet hos danskerne tæller de licensbetalte DR-kanaler ikke med i “Top 8 TV-kanaler”. Det skyldes, at samtlige DR-kanaler jo som bekendt indgår i alle TV-pakker, og derfor er det som sådan ikke en “bonus” at få dem med i sin TV-pakke.

Tabel over de billigste TV-pakker under 300 kr.

I vores undersøgelse af billig TV og TV-markedet generelt har vi fundet alle abonnementer til under 300 kroner om måneden og opgjort prisen og antal kanaler, herunder antallet af de 8 mest populære TV-kanaler.

På den måde kan du finde den billigste TV-pakke, der samtidig opfylder dine behov.

Billigste TV-pakker til under 300 kr. 
SelskabMånedlig prisPris / 6 månederAntal kanaler
(Top 8-kanaler)
Note 
Telia logo
Telia
4ONE
 99 kr. 652,50 kr.16 (TV2 & Kanal 5)Ikke muligt at tilkøbe TV3-kanaler. Adm. gebyr = 9,75 kr.
moreTVMoreTV
Grundpakke
65 kr.1.039,00 kr.40 (0)Du skal installere en TV-boks, som koster 649 kr.
altibox-logo
Altibox
Basis
 299 kr.1.794,00 kr. 23 (TV2, TV3 og TV3+)1. måned gratis. TV forudsætter fiberforbindelse hos Altibox.
Telia logo
Telia
4MORE
 258,75 kr.1.552,50 kr.27 (TV2, TV2 Charlie, TV2 News, TV2 Sport, TV2 Zulu og Kanal 5)Ikke muligt at tilkøbe TV3-kanaler. Adm. gebyr = 9,75 kr.
Stofa-logo
Stofa
Lille
274 kr.1.663,50 kr.24 (TV2, TV3, TV2 Charlie og Kanal 5)Adm. gebyr: 9.75 kr./kvartal.
Waoo-logo
WAOO
Viasat Lille
 299 kr.1.794,00 kr. 26 (TV2, TV3 og Kanal 5)Forudsætter fibernet hos Waoo.
yousee-logo
YouSee
Grundpakke
299 kr.2.492,00 kr. 25 (TV2, TV2 Charlie og TV3) Inkl. TV-boks
  • Information indhentet d. 15. februar, 2021
Find det billigste TV & bredbånd Vi finder de billigste løsninger til dig

Her får du den billigste TV-pakke

Den billigste TV-pakke får du hos Telia, som tilbyder TV-pakken 4ONE. Pakken har en pris på bare 99 kroner om måneden. Samtidig er der ikke noget oprettelsesgebyr. Denne pakke har dog et begrænset indhold af TV-kanaler, da du ‘kun’ får TV2 og Kanal 5 ud af de 8 mest populære TV-kanaler.

Se også: TV og bredbånd

Telia 4ONE indeholder følgende TV-kanaler:

I alt får du 15 kanaler i 4ONE, jf. Telias egen hjemmeside, herunder DR’s kanaler, DR1, DR2, DR RamaSjang, men også TV4 Sverige, Kanal 5, RTL, ZDF,  SVT1, SVT2, NRK1, TV2 Norge, Paramount Network, Barnkanalen og TV2 Regionerne.

Andenpladsen går til Altibox

På andenpladsen over de billigste TV-pakker finder du Altibox Mini, der også tilbyder en billig TV-pakke til 1.428 kroner om året. Her er der heller intet oprettelsesgebyr, men du får desværre ingen af de 8 mest populære kanaler med i pakken.

Dog inkluderer Alitbox-pakken TV-boks, web-TV og adgang via mobile enheder, som også er værd at tage med. Du skal dog være opmærksom på, at du skal have en fiberforbindelse hos Altibox for at kunne vælge denne TV-pakke.

Her får du flest top-8 TV-kanaler til under 300,- / md.

Også på flest antal populære TV-kanaler til under 300 kr. står Telia bedst. Telia har sammensat en TV-pakke, 4MORE, som indeholder 6 af de mest populære kanaler: TV2, TV2 Charlie, TV2 News, TV2 Sport, TV2 Zulu og Kanal 5. Pakken koster 258,75 kr. om måneden inklusiv gebyr til betalingsservice. I alt inkluderer TV-pakken 25 kanaler.

Samlino.dk har lavet en liste over alle abonnementer du kan spare penge på. Du kan se en sammenligning over alle abonnementer her.

Fremtidens TV-pakker: Hvad kan du forvente?

At se TV i dag er langt fra det samme, som det var for nogle år siden. I dag er det ikke kun TV-pakken, der giver adgang til indhold, og TV-pakkerne er yderst presset af streamingtjenesterne, der buldrer fremad. Se bare på populære streamingtjenester såsom Viaplay, Netflix, HBO, TV2 Play og DRTV.

Denne udvikling giver anledning til hovedbrud hos de traditionelle udbydere af TV. I takt med at det bliver internetforbindelsen, der også skal levere TV-signalet, øges presset på de dele af distributørernes forretning, der vedrører klassisk TV-distribution.

Dette har fået flere TV-udbydere til at sætte fokus på streaming – også på den almindelige TV-skærm. YouSee har blandt andet valgt at udbyde deres egen tjeneste, hvorigennem du kan streame TV, film og serier på din pc, tablet eller smartphone på en app uanset tidspunkt og placering i hele landet.

Samlino.dk sammenligner også streamingservices, så du kan få et nemt og overskueligt overblik over mulighederne på markedet.

Alt dette kræver blot en internetforbindelse, og du skal derved være opmærksom på, at dette kan være inkluderet i din TV- og/eller bredbåndsløsning.

 

samlino.dk/bredbaand

samlino.dk/bredbaand

Andreas Pedersen

Om Andreas Pedersen

22-årige Andreas K. B. Pedersen sidder med Samlino.dks markedsføring og interesserer sig meget for forbrugertendenser samt digitalisering, som han studerer nærmere på Handelshøjskolen i København ved siden af sit arbejde hos Samlino.dk. Stil ham et spørgsmål i kommentarsporet herunder!

Comments

Hvad tænker du?

Your email address will not be published. Required fields are marked *