Pristjek: Her får du den billigste tv-pakke!

|Posted by | Aktuelt, Alle opslag, Bredbånd, TV
Tags: , , , ,

billigste tv-pakke

Markedet for TV-pakker kan være en jungle af uigennemsigtige priser, boksleje, gebyrer og vilkår, og det kan ofte betale sig at tage et nærmere blik herpå, hvis du vil spare penge. Vi har undersøgt TV-markedet for at finde ud af, hvilket selskab der udbyder den billigste TV-pakke med de mest populære TV-kanaler inkluderet.

Sammenlign TV og bredbånd allerede nu! Vi finder de billigste løsninger på netop din adresse

De 8 kanaler, du ser på billedet herunder, er de mest populære TV-kanaler i Danmark ifølge Slots- og Kulturstyrelsen (2018).
Top-8-TV-kanaler

Note: Trods deres store popularitet hos danskerne tæller de licensbetalte DR-kanaler ikke med i “Top 8 TV-kanaler”. Det skyldes, at samtlige DR-kanaler jo som bekendt indgår i alle TV-pakker, og derfor er det som sådan ikke en “bonus” at få dem med i sin TV-pakke.

Tabel over de billigste TV-pakker

I vores undersøgelse af billig TV og TV-markedet generelt har vi fundet alle abonnementer til under 300 kroner om måneden og opgjort prisen og antal kanaler, herunder antallet af de 8 mest populære TV-kanaler.

På den måde kan du finde den billigste TV-pakke, der samtidig opfylder dine behov.

Billigste TV-pakker til under 300 kr. 
Selskab Månedlig pris Årlig pris Antal kanaler
(Top 8-kanaler)
Note
Telia logo
TELIA
4ONE
 99 kr.  1.188,00 kr. 18 (TV2 & Kanal 5) Inkl. TV-arkiv, Filmleje og Telia TV App.
altibox-logo
ALTIBOX
MINI
119 kr. 1.428,00 kr. 15 Inkl. TV-boks, Web-TV og adgang via mobile enheder. TV-pakken kræver en fiberforbindelse hos Altibox.
altibox-logo
ALTIBOX
TV2 MINI
199 kr. 2.388,00 kr. 16 (TV 2) Inkl. TV-boks, Web-TV og adgang via mobile enheder. TV-pakken kræver en fiberforbindelse hos Altibox.
altibox-logo
ALTIBOX
BASIS
 239 kr. 2.181,00 kr.  30 (TV2 og TV3) 3 første måneder: 10 kr./md.
Inkl. TV-boks, Web-TV og adgang via mobile enheder. TV-pakken kræver en fiberforbindelse hos Altibox.
Fullrate-logo
FULLRATE
FAVORIT
269 kr. 2.808,00 kr. 33 (TV2, TV3, TV2 News, Kanal 5 og TV3 Puls) 199 kr. / måneden de første 6 måneder. Inkl. TV-boks + Filmleje.
TV-pakken kræver et bredbåndsabonnement via telefonstikket hos Fullrate.
Telia logo
TELIA
4MORE
 249 kr. 2.988,00 kr. 27 (TV2, TV2 Charlie, TV2 News, TV2 Sport og Kanal 5) Inkl. TV-arkiv, Filmleje og Telia TV App.
Stofa-logo
STOFA
LILLE
259 kr. 3.127,50 kr. 29 (TV2, TV2 Charlie, TV3, TV3 Puls & Kanal 5) Inkl. Stofa WebTV.
Waoo-logo
WAOO
Viasat LILLE TV-Pakke
 269 kr. 3.327,00 kr.  27 (TV2, TV3, TV3 Puls og Kanal 5) Inkl. TV-boks og Waoo Web TV. Forudsætter fibernet hos Waoo.
yousee-logo
YOUSEE
GRUNDPAKKE
299 kr. 4.286,00 kr.  27 (TV2, TV3 og Kanal 5)  Fri adgang til stort udvalg af film, serier, dokumentarer og børneprogrammer. TV forudsætter bredbånd.
  • Tal indhentet d. 25. marts, 2018
Find det billigste TV & bredbånd Vi finder de billigste løsninger til dig

Her får du den billigste TV-pakke

Den billigste TV-pakke får du hos Telia, som tilbyder TV-pakken 4ONE. Pakken har en pris på bare 99 kroner om måneden. Den årlige pris ligger derfor på 1.188 kroner, da der heller ikke er noget oprettelsesgebyr. Denne pakke har dog et begrænset indhold af TV-kanaler, da du ‘kun’ får TV2 og Kanal 5 ud af de 8 mest populære TV-kanaler. Til gengæld er den som nævnt den billigste TV-pakke!

Telia 4ONE indeholder følgende TV-kanaler:

I alt får du 17 kanaler i 4ONE, herunder – selvfølgelig – DR’s kanaler, DR1, DR2, DR3, DRK, DR RamaSjang, DR ULTRA, men også Kanal 4, TV2 Regionerne, TV2 Norge, RTL, ZDF, SVT1, SVT2, NRK1 og Barnkanalen.

Du får også adgang til Telia TV app’en, hvor du kan se TV på farten med din mobil, tablet eller computer. Ligeledes kan du med et Apple TV (minimum 4. generation) se alle dine TV-kanaler direkte på dit TV hjemme i stuen via Telia TV.

Andenpladsen går til Altibox

På andenpladsen over de billigste TV-pakker finder du Altibox Mini, der også tilbyder en billig TV-pakke til 1.428 kroner om året. Her er der heller intet oprettelsesgebyr, men du får desværre ingen af de 8 mest populære kanaler med i pakken.

Dog inkluderer Alitbox-pakken TV-boks, web-TV og adgang via mobile enheder, som også er værd at tage med. Du skal dog være opmærksom på, at du skal have en fiberforbindelse hos Altibox for at kunne vælge denne TV-pakke.

Her får du flest populære TV-kanaler for under 300 kr. om måneden

Ud over billig TV har Fullrate sammensat en TV-pakke, som indeholder 5 af de mest populære kanaler. Pakken koster blot 199 kr. om måneden de første 6 måneder, hvorefter den månedlige pris stiger til 269 kr. Derved koster TV-pakken 2.808 kroner for et år. Denne pris er inklusiv oprettelse og fragt.

cta-endbanner-kroner

Sammenlign dig til en bedre og billigere TV-løsning

Det kan i den grad betale sig at sammenligne de forskellige udbyderes TV-pakker med hinanden, inden man tager den endelige beslutning. Der er nemlig stor variation i, hvilke kanaler du får med i de forskellige pakker, og du kan derved hurtig komme til at betale alt for meget for TV-kanaler, du slet ikke ser.

Udover denne betragtning, er det dertil værd at overveje muligheden for at samle sin TV- og bredbåndsløsning hos en udbyder, idet dette oftest er den billigste løsning.

Sammenlign din TV- og bredbåndsløsning i dag: Find den billigste og bedste løsning for netop din adresse via vores sammenligningstjeneste.

Fremtidens TV-pakker: Hvad kan du forvente?

At se TV i dag er langt fra det samme, som det var for nogle år siden. I dag er det ikke kun TV-pakken, der giver adgang til indhold, og TV-pakkerne er derfor yderst presset af streamingtjenesterne, der buldrer fremad. De giver sågar konkurence til selv de billigste TV-pakker. Se bare på populære streamingtjenester som Viaplay, Netflix og TV2 Play – ja selv DRTV.

Denne udvikling giver anledning til hovedbrud hos de traditionelle udbydere af billig TV samt deres TV-pakker. I takt med at det bliver internetforbindelsen, der også skal levere TV-signalet, øges presset på de dele af distributørernes forretning, der vedrører klassisk TV-distribution.

Dette har fået flere TV-udbydere til at sætte fokus på streaming – også på den almindelige TV-skærm. YouSee har blandt andet valgt at udbyde deres egen tjeneste, hvorigennem du kan streame TV, film og serier på din pc, tablet eller smartphone på en app uanset tidspunkt og placering i hele landet.

Alt dette kræver blot en internetforbindelse, og du skal derved være opmærksom på, at dette kan være inkluderet i din TV- og/eller bredbåndsløsning.

TV-udbyderne vil i fremtiden formentlig begynde at tilbyde en større valgfrihed, samtidig med mere brugervenlige løsninger, der giver kunderne mulighed for at købe enkelte film, vælge frit blandt TV-kanaler og streamingtjenester. Alt dette for at imødekomme den moderne TV-seer og streamingtjenesterne stigende popularitet.