Pristjek: De billigste og dyreste TV-pakker i 2024

|Posted by | Aktuelt, Bredbånd, TV
billigste tv-pakker 2021 samlino

Hvert eneste år bliver priserne ændret hos både YouSee, Waoo og alle de andre tv-udbydere. Det kan derfor være et rent gedemarked at navigere rundt i, og hvilke skjulte gebyrer og bindingsperioder får du med i prisen? Samlino.dk har fundet og sammenlignet alle de danske tv-pakker for dig, så du kun behøver at kigge et sted. Vi giver dig et overblik over de dyreste og endnu bedre over de billigste tv-pakker, der passer til dit behov.

Find det billigste TV & bredbåndVi finder de billigste løsninger til dig

De 8 kanaler, du ser på billedet herunder, er de mest populære TV-kanaler i Danmark. Det er oftest disse kanaler, som danskerne gerne vil have med i deres TV-pakker.

TV2TV2 CharlieTV2 NewsTV3Kanal 5TV3+TV2 Sport
tv2-logoTV3kanal5tv3 plus
BEMÆRK: De licensbetalte DR-kanaler tælles ikke med. Det skyldes, at samtlige DR-kanaler indgår i alle TV-pakker, og derfor er det som sådan ikke en “bonus” at få dem med i sin TV-pakke. 

Tabel over de billigste og dyreste TV-pakker i 2024

I vores undersøgelse har vi taget samtlige TV-udbydere på markedet og holdt deres TV-pakker op mod de andre. På den måde danner vi et overblik over TV-markedet, så du kun behøver at kigge på tabellen nedenfor. 

Vi har inddelt efter den månedlige pris, pris for et halvt år, hvilke kanaler, der indgår og nogle afsluttende bemærkninger. Det kan være, at du skal bo et bestemt sted for at kunne få deres TV-pakke. 

Informationen er indhentet 27 Juni 2024.

Vinderen af "Billigste og Bedste TV-pakke i 2024"

Billigste: MoreTV grundpakke er det billigste valg med en pris på 118 kr. om måneden. Det skal dog bemærkes, at der er en betydelig ekstraomkostning på 960 kr. for tv-boks og fragt, og pakken inkluderer ingen af de populære kanaler.

Bedste værdi for pengene: Telia 4ONE tilbyder den bedste værdi for pengene med 15 kanaler, herunder populære kanaler som TV2 og Kanal 5, til en pris på 399 kr. om måneden. Denne pakke har ingen oprettelsesgebyrer og ingen binding, hvilket gør den til et attraktivt valg for mange forbrugere.

Mest omfattende pakke: Norlys Stor TV-pakke og Allente premium er de mest omfattende pakker, begge til 799 kr. om måneden. Disse pakker tilbyder et bredt udvalg af kanaler og inkluderer flere streamingtjenester, hvilket giver forbrugerne adgang til en omfattende underholdningsoplevelse.

Vinderen

Efter en grundig og objektiv gennemgang af priser og indhold har Samlino.dk kåret Telia 4ONE som vinderen af den "Billigste og Bedste TV-pakke 2024". Denne pakke balancerer omkostninger og indhold på en måde, der gør den attraktiv for en bred vifte af forbrugere. Med 15 kanaler, herunder populære kanaler som TV2 og Kanal 5, ingen oprettelsesgebyrer og ingen binding, giver Telia 4ONE en fremragende kombination af pris og kvalitet.

telia

Se også: TV og bredbånd

Find det billigste TV & bredbåndVi finder de billigste løsninger til dig

Telia 4ONE indeholder følgende TV-kanaler:

I alt får du 15 kanaler i 4ONE - i følge Telias egen hjemmeside. Heriblandt TV2, DR1, DR2, RamaSjang, Kanal 5, Kanal 4, RTL, 2DF, SVT1, SVT2, NRK1, 2'eren, SVT BARN, TV2 Regionerene, og Folketinget.

Den dyreste TV-pakker koster 799 kr. om måneden

Er du typen, der bare ikke kan få et stort nok udvalg? Så er Allente Premium lige noget for dig. Med et et enormt udvalg på 71 kanaler og 3 streaming tjenester, så er du garanteret, at du ikke løbet tør for muligheder. Til gengæld kommer det også med en relativt heftig pris. Du skal nemlig af med 799 kr. om måneden, hvilket på årsbasis bliver til 9.588 kr. Til gengæld får underholdning nok til, at du kan se fjernsyn mere eller mindre i døgndrift.

Fremtidens TV-pakker: Hvad kan du forvente i 2024?

Det kan virke som et gratis gæt, men du kan godt forvente prisstigninger på TV-pakkerne hos især de store TV-udbydere, da presset fra streamingtjenesterne fortsætter. Der kommer flere og flere til hvert eneste år, og det er streamingtjenesterne, der fanger de unges opmærksomhed. Derfor oplever giganter som YouSee og Waoo et fald i betalende kunder.

En af grundene til, at de unge vælger streaming fremfor flow-TV, er, at priserne er meget lavere, og de er lette at dele med vennerne. Du kan ligeledes tage streamingtjenesterne med på farten, hvor det straks bliver sværere med en tv-boks.

I 2024 er der også kommet nye spillere på markedet, som udfordrer de etablerede udbydere. For eksempel tilbyder Norlys fleksible pakker, hvor man kan vælge forskellige kanaler og streamingtjenester hver måned. Dette giver en høj grad af tilpasning, som appellerer til moderne forbrugere, der ønsker at skræddersy deres underholdningsoplevelse.

En anden bemærkelsesværdig udbyder er Telia med deres 4ONE og 4MORE SPORT pakker. Telia 4ONE tilbyder 15 kanaler, herunder populære kanaler som TV2 og Kanal 5, uden oprettelsesgebyrer og binding. Dette gør Telia til en stærk konkurrent i markedet, hvor fleksibilitet og ingen bindinger er vigtige salgsargumenter.

WAOO og Allente fortsætter med at forbedre deres tilbud ved at inkludere populære streamingtjenester i deres pakker. For eksempel tilbyder WAOO deres "Favorit" pakke med 40 kanaler og masser af sportskanaler for 589 kr. pr. måned, men kræver Waoo-internet. Allente premium tilbyder hele 71 kanaler plus tre streamingtjenester for 799 kr. pr. måned, hvilket viser, hvordan de traditionelle TV-udbydere integrerer streaming for at forblive konkurrencedygtige.

Nye Trends i TV-pakker

  • Øget Fleksibilitet: Udbydere som Norlys og YouTV tilbyder større fleksibilitet i valget af kanaler og streamingtjenester, hvilket appellerer til forbrugere, der ønsker at tilpasse deres pakker.
  • Integrering af Streaming: Traditionelle TV-udbydere inkluderer i stigende grad streamingtjenester i deres pakker for at konkurrere med rene streamingplatforme.
  • Ingen Bindinger: Mange nye pakker kommer uden binding og med gratis oprettelse, hvilket gør det lettere for forbrugere at skifte udbyder efter behov.
  • Prisjusteringer: På trods af øget konkurrence kan vi forvente prisstigninger, da TV-udbydere forsøger at opretholde deres indtægter i et presset marked.

Vi forventer, at nye og fleksible løsninger som dem fra Norlys og Telia vil udfordre de etablerede TV-udbydere på både pris og produkt i den kommende tid, hvilket giver forbrugerne flere valgmuligheder og bedre værdi for pengene.

Samlino.dk sammenligner også streamingtjenester, bredbånd, lån og bilforsikringer så du kan få et nemt og overskueligt overblik over mulighederne på markedet.

Find det billigste TV & bredbåndVi finder de billigste løsninger til dig

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 2.9 / 5. Antal bedømmelser 28

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Mattias Nielsen

Mattias er vores Managing Director og ekspert inden for bredbånd og telefoni. Med en baggrund som ingeniør har han en høj teknisk begavelse og giver markedets bedste råd og info inden for telco-området.

Comments

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *