Pristjek: Den billigste og dyreste TV-pakke i 2021

|Posted by | Aktuelt, Bredbånd, TV
billigste tv-pakker 2021 samlino

Hvert eneste år bliver priserne ændret hos både YouSee, Waoo og alle de andre tv-udbydere. Det kan derfor være et rent gedemarked at navigere rundt i, og hvilke skjulte gebyrer og bindingsperioder får du med i prisen? Samlino.dk har fundet og sammenlignet alle de danske tv-pakker for dig, så du kun behøver at kigge et sted. Vi giver dig et overblik over de dyreste og endnu bedre over de billigste tv-pakker, der passer til dit behov.

Find det billigste TV & bredbåndVi finder de billigste løsninger til dig

De 8 kanaler, du ser på billedet herunder, er de mest populære TV-kanaler i Danmark. Det er oftest disse kanaler, som danskerne gerne vil have med i deres TV-pakker.

TV2TV2 CharlieTV2 NewsTV3Kanal 5TV3+TV2 SportTV2 Zulu
tv2-logoTV3kanal5tv3 plus
BEMÆRK: De licensbetalte DR-kanaler tælles ikke med. Det skyldes, at samtlige DR-kanaler indgår i alle TV-pakker, og derfor er det som sådan ikke en “bonus” at få dem med i sin TV-pakke. 

Tabel over de billigste og dyreste TV-pakker i 2021

I vores undersøgelse har vi taget samtlige TV-udbydere på markedet og holdt deres TV-pakker op mod de andre. På den måde danner vi et overblik over TV-markedet, så du kun behøver at kigge på tabellen nedenfor. 

Vi har inddelt efter den månedlige pris, pris for et halvt år, hvilke kanaler, der indgår og nogle afsluttende bemærkninger. Det kan være, at du skal bo et bestemt sted for at kunne få deres TV-pakke. 

Informationen er indhentet 10. maj 2021.

Vinderen af “Billigste og Bedste TV-pakke 2021”

Samlino.dk kårer den “Billigste og Bedste TV-pakke 2021” og det burde være MORETV med deres 65 kroner eller Boxer Flex med deres 109 kroner om måneden. Begge pakker har dog ikke nogle af de populære kanaler, og Boxers pakke har et oprettelsesgebyr på 199 kroner. Derfor løber hverken Boxer eller MORETV med prisen i denne omgang.

Vinderen bliver i stedet for Telia har deres TV-pakke 4ONE, hvor du betaler 149 kroner om måneden. Der er dog ingen oprettelsegebyrer, og du får TV2 og Kanal 5 med i prisen. Det viser også bare, at du ikke har særlig meget med i de mindste TV-pakker i dag, hvorved du skal betale en del mere for at få noget godt indhold med. 

telia

Se også: TV og bredbånd

Find det billigste TV & bredbåndVi finder de billigste løsninger til dig

Telia 4ONE indeholder følgende TV-kanaler:

I alt får du 16 kanaler i 4ONE – i følge Telias egen hjemmeside. Du får DR1, DR2, DR RamaSjang, TV4 Sverige, Kanal 5, Kanal 4, RTL, ZDF,  SVT1, SVT2, NRK1, TV2 Norge, Paramount Network, Barnkanalen, FolketingetTV og TV2 Regionerne.

Andenpladsen går til Stofa

På andenpladsen over de billigste TV-pakker, hvor du får noget indhold med i pakke, er Stofa.  Det er Stofas lille TV-pakke, der koster 274 kroner om måneden. Du får både adgang til TV2, TV2 Charlie, TV3 og Kanal 5. 

Der er gratis oprettelse, og det koster dig 0 kroner at få tilsendt tv-boksen. Du har ligeledes mulighed for at leje mere end 5.000 film gennem deres abonnement. Derudover kan du tage dit TV med på farten. 

Her får du flest top-8 TV-kanaler til under 300,- / md.

Også på flest antal populære TV-kanaler til under 300 kr. står Telia bedst. Telia har sammensat en TV-pakke, 4MORE (299 kr./md.), som indeholder 6 af de mest populære kanaler: TV2, TV2 Charlie, TV2 News, TV2 Sport, TV2 Zulu og Kanal 5. Pakken koster 308,75 kr. om måneden inklusiv gebyr til betalingsservice. I alt inkluderer TV-pakken 27 kanaler.

Den dyreste TV-pakker koster næsten 700 kroner om måneden

Den store TV-gigant i Danmark Waoo tilbyder både streaming og TV-kanaler i deres helt store pakke, der koster det svimlende betal 679 kroner om måneden. Du får rigtig nok alle de store og populære kanaler – faktisk får du adgang til 62 kanaler. Derudover giver de dig Viaplay med oveni hatten. 

Fremtidens TV-pakker: Hvad kan du forvente?

Det kan virke som et gratis gæt, men du kan godt forvente prisstigninger på TV-pakkerne hos især de store TV-udbydere, da presset for streamingtjenesterne fortsætter. Der kommer flere og flere til hvert eneste år, og det er streamingtjenesterne, der fanger de unges opmærksomhed. Derfor oplever giganterne som YouSee og Waoo et fald i betalende kunder. Det kan være forklaringen på, at Viasat og Canal Digital er gået sammen og har skabt selskabet Allente

En af grundene til, at de unge vælger streaming fremfor flow-TV, er, at priserne er meget lavere og de er lette at dele med vennerne. Du kan ligeledes tage streamingtjenesterne med på farten, hvor det straks bliver sværere med en tv-boks. 

Der er dog kommet en ny spiller på markedet – YouTV. De gør lidt det samme som Boxer, hvor man selv kan lave sin egen TV-pakke med både kanaler og streamingtjenester. Prisen hos Boxer er dog en anelse højere (29-49 kr. pr. ekstra kanal) end hos den nye udbyder, hvor du kan få et abonnement på 199 kroner (første måned til 1 krone). Der kan du selv vælge 3 kanaler, som du gerne vil have i din pakke. Den dyreste pakke koster 499 kroner og her kan du vælge for 30 point (1 point pr. kanal og 5-7 point pr. streamingtjeneste). Desuden tilbyder de gratis oprettelse, ingen binding og ingen installation.

Vi forventer, at YouTV kommer til at udfordre nogle af de etablerede TV-udbydere på både pris og produkt i den kommende tid.

Samlino.dk sammenligner også streamingtjenester, bredbånd, lån og bilforsikringer så du kan få et nemt og overskueligt overblik over mulighederne på markedet.

Kilder: 

  • Yousee
  • Waoo
  • Allente
  • Boxer
  • Stofa
  • Altibox
  • Telia
  • YouTV

Find det billigste TV & bredbåndVi finder de billigste løsninger til dig

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 2.9 / 5. Antal bedømmelser 28

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Mattias Nielsen

Mattias er vores Managing Director og ekspert inden for bredbånd og telefoni. Med en baggrund som ingeniør har han en høj teknisk begavelse og giver markedets bedste råd og info inden for telco-området.

Comments

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *