Guides om Bredbånd

Leder du efter Bredbånd?

Med den rigtige bredbåndsløsning kan du spare mange penge

Andre guides om Bredbånd

Langsomt internet? Så let får du hurtigt internet

29. August 2017

At betale for hurtig internet er ikke ensbetydende med, at du får det. Og hvis du undrer dig over, hvorfor din internethastighed er en noget andet, end den du er blevet lovet af din udbyder, kan der være hjælp at hente.

Sådan vælger du den bedste streamingtjeneste

29. August 2017

Udvalget af streamingtjenester på det danske marked er efterhånden blevet meget stort. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken streamingtjeneste der passer bedst til dine behov, og hvor du skal streame, hvis du vil have mest ud af dine penge. Vi hjælper dig med at navigere rundt i junglen af streamingtjenester, så du kan finde det abonnement, der passer bedst til dig.

Mobilt bredbånd - alt du skal vide for at spare penge

29. August 2017

Mobilt bredbånd er et transportabelt bredbånd, hvor man skaber forbindelse til netværket gennem et modem. Mobilt bredbånd fungerer reelt som internettet på en smartphone - du har bare kun internetadgang.

Ny internetudbyder? Dette skal du overveje

29. August 2017

I denne guide forsøger vi at svare på de spørgsmål der kan være omkring et skift af internetudbyder og guider dig sikkert igennem transitionen

Internet via telefonstik - alt du skal vide om DSL

29. August 2017

Internet via telefonstik, eller DSL (Digital Subscriber Line), er en betegnelse for internetforbindelser leveret via almindelige telefonnetskabler. Af den grund kan alle i hele Danmark modtage DSL.

Hvad er fibernet? Alt du skal vide om denne type internet

29. August 2017

Flere og flere danskere vælger efterhånden at have fibernet i hjemmet viser en rapport fra Energistyrelsen. Vi stiller skarpt på det populære begreb og giver dig svar på, hvordan fibre i jorden kan give en lynhurtig internetforbindelse.