Prisvenlige oplevelser: Ting du kan lave i påsken

|Posted by | Alle opslag, Sparetips, Tips og tricks, Uncategorized
Tags: , , , , ,
padel tennis ting at lave i danmark aktiviteter hobby (Foto: Canva)
(Foto: Canva)

Ved du heller ikke, hvad påsken 2023 skal byde på af sjove oplevelser? Vi har fundet en række billige aktiviteter og spiselige fornøjelser, som du kan lave i påsken. Uanset om du er alene, sammen med en kammerat eller hele familien, så har vi gode bud på billige oplevelser i påsken til under 350 kr.

Hvad skal du i påsken? Puste påskeæg, til påskefrokost og måske en eller flere af disse aktiviteter?

Med forårets komme er der både mulighed for at nyde forårssolen udenfor med en kold påskebryg ved hånden eller være kreativ indenfor i ly for regn og vind. Mulighederne er mange. Så hvis du ikke har planer om at rejse i påsken, kan du heldigvis lave en masse i København og rundt om i hele landet.

Vi samlet en række billige og gratis oplevelser, så du får det bedste ud af påskedagene. Der er masser af påskehygge for både sultne som tørstige, aktive som kreative.

Fyld kalenderen op med billige oplevelser i påsken lige fra 0 kr. til højst 329 kr. pr. næse!

Et godt grin med comedy

Vil du træne grinemusklen med comedy? I påsken venter et godt grin med påskebryg og open mic. Priserne har vi sørget for er lave eller gratis, så alle kan være med. Bor du i København, er der et væld af forskellige comedy steder – alt fra teatre som barer, der tilbyder comedy shows og open mic til billige priser. Her er det både de velkendte ansigter og helt nyudklækkede komikere, der står på scenen.

I hjertet af København finder du eksempelvis Knock Knock, som er en ny, stemningsfyldt comedy club. I påsken kan du se komikere skabe materiale lige for næsen af dig, alt imens du sipper til de billige priser. Med fri entré og et reserveringsgebyr på 30 kr. (som kan bruges i baren), er du garanteret en hyggelig og sjov aften i påsken!

Andre bud på billige comedy-aftener er Bartof Cafe, hvor du både kan få noget at spise og drikke, men du kan også slå lyttelapperne ud og blive underholdt af musikere og komikere. Er det sidstnævnte noget for dig, så koster det dig 0 kr.! Men også Comedy Zoo, Lygten Station og Citizen er gode bud og koster mellem 0 og 110 kr.

Comedy (Priser)

Knock Knock: Fri entré, reserveringsgebyr på 30 kr., som kan bruges i baren. Bartof Cafe: Gratis. Comedy Zoo: Fra 110 kr. Lygten Station: Fri entré. Citizen: 60-95 kr. Du får henholdsvis en valgfri øl eller cocktail.

Oplev påske-stemningen i forlystelsesparker

Vil du mærke suset i maven, vinden i håret og opleve påskepynten lægge sig som et tæppe ud over det danske landskab? Traditionen tro åbner forlystelsesparker som Tivoli, Tivoli Friheden, Bakken og Legoland i påsken. Her kan du blandt andet nyde en påskefrokost, og er der børn eller barnlige sjæle i selskabet, kan I møde de små påskelam eller tage en tur i de mange rutchebaner. For de mange seværdigheder og forlystelsesparker frister med specielle arrangementer, events og nye aktiviteter for både store og små.

Der er med andre ord en masse at se og opleve i det meste af landet. Derfor er påsken og forårets weekender oplagte tidspunkter for en oplevelsesrig miniferie for dig og vennerne eller hele familien. Prislejet er forskelligt, så der er noget til enhver snude.

Forlystelsesparker (Priser)

Tivoli: Entré 155 kr. Tivoli Friheden: Entré 175 kr. Bakken: Gratis entré. Legoland: 1-dagsbillet online 329 kr.

Få adrenalinen til at pumpe

I påsken er der tid til at planlægge oplevelser til lands, til vands og i luften. AIRTRIX i Nordhavn er Nordens største klatre- og trampolinpark. Hos AIRTRIX kan du få adrenalinen op med en times klatretur eller hoppe på trampolin for 140 kr. Er du et konkurrencemenneske og vil udfordre alle vennerne, kan du også nyde forårssolen med minigolf til 55 kr.

Du kan også samle vennerne til minigolf hos Camping Kødbyen eller Cecilie’s i Herlev. For 75-100 kr. kan du få en sludder for en sladder, mens ganen smager på de gode øl hos Camping Kødbyen, eller du kan fyre strikes af til bowling eller minigolf hos Cecilie’s fra 89-185 kr.

Du kan også få pandebåndet på og pulsen op med padel tennis. Rundt om i landet er der poppet mange padelbaner op, da padel tennis er blevet manges nye hobby eller go-to aktivitet. Match Padel er Danmarks største kæde af padelcentre og har 16 centre fordelt over alt i landet. Om end du er nybegynder eller en garvet padel tennis-spiller, så kan du for 120-220 (inklusiv gratis lån af bat og bolde) få en times battle på en af banerne.

Klatring, trampolin, minigolf og padel tennis (Priser)

AIRTRIX: 140 kr. pr. time for trampolin og klatring. 55 kr. for minigolf. Camping Kødbyen: 75-100 kr. Cecilie’s: Minigolf 89 kr. og bowling 185 kr. Match Padel: 120-220 kr. (gratis lån af bat og bolde).

Smag på påske-godterne

Skal du puste påskeæg og forberede maden til den store påskefrokost – eller trænger du måske bare til at hygge om dine gæster i stedet for at fare rundt køkkenet og stege fiskefilet?

Så kan du eksempelvis samle familie og venner til årets påskefrokost, alt imens du slipper for besværet ved at få leveret maden direkte til døren. Mange restauranter og supermarkeder kører nemlig pinse-og påskefrokostmenuer til gode priser. Nogle af de billigste påskefrokostmenuer finder du blandt andet hos
Bilka, hvor du for 109 kr. pr. kuvert kan få en klassisk påskefrokost leveret (minimumsbestilling 6 kuverter). Men også Føtex kan stå for maden til 115 kr. pr. kuvert for en klassisk påskefrokostmenu (minimumsbestilling 6 kuverter).

Kokken & Jomfruen løber med den laveste pris pr. kurvet, da du får 6 retter i en klassisk påskefrokostmenu til kun 99. kr. (minimumsbestilling 10 kuverter).

Påskefrokost (Priser)

Kokken & Jomfruen: 99 kr. pr. kuvert. (minimumsbestilling 10). Bilka: 109 kr. pr. kuvert (minimumsbestilling 6). Føtex: 115 kr. pr. kuvert (minimumsbestilling 6).

Slip kreativiteten løs

En påskeklassiker er at puste æg. Men du kan også gå i det kreative hjørne og lave påskepynt med papir, maling og keramik. Eksempelvis kan du klippe fine påskeæg, hare eller vintergækker i silkepapir eller pap. Panduro har silkepapir i forårsfarver til 89,95 kr. – og med en saks ved hånden, er der muligheder, så langt kreativiteten rækker.

Du kan også samle de nærmeste til kaffe og keramik i påsken. Til påskefrokosten kan du male alt fra kopper og kander til æggebægre hos Creative Space. Vil du gå all in på påske-ånden, kan du male et æggebæger til 169 kr. inklusiv maling, glasering og brænding. Ingen påskehygge uden hjemmelavet påskepynt!

Kreative aktiviteter (Priser)

Panduro: Silkepapir 89,95 kr. Creative Space: Æggebægre 169 kr.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Silva-Rosa Stepanian

Silva-Rosa Stepanian er uddannet indenfor kommunikation. Hun har sin daglige gang på kontoret hos Samlino.dk, hvor hun står for PR og content. I hendes lomme finder du et univers af sparetips og idéer til privatøkonomien, som hun elsker at dele på Samlino.dk. Silva-Rosa har desuden haft fornøjelsen af at tømme lommen og har leveret historier til bl.a. SE og HØR, Berlingske, Finans, MY DAILY SPACE og Bilbasen. Kontakt: silva.stepanian@samlino.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *