Champions League kampe: Her får du flest muligheder

|Posted by | Aktuelt, Alle opslag, Bredbånd, TV

Champions League kampe: Her får du de bedste muligheder

Er du typen, der ser Champions League kampe lige så tit, som vi andre skifter underbukser? Og ønsker du at følge, ikke kun dit yndlingshold, men vil have mulighed for at se så mange Champions League kampe som muligt? Så findes der forskellige løsninger på det danske marked. Samlino.dk har undersøgt det danske tv marked for at finde ud af, hvor du kan se allermest af verdens mest prestigefuldte fodboldturnering i Danmark. 

Hvor kan jeg se Champions League kampe i Danmark?

Rettighederne til at vise kampene fra den prestigefuldte turnering Champions League er ikke billige, og derfor er det i hvert land også kun meget få kanaler, der kan vise kampene. I Danmark er der faktisk kun ét selskab, MTG, der har rettighederne til at vise Champions League kampe. Dog viser de det på hele tre af deres fem kanaler.

Udover de traditionelle løsninger for at se fodbold gennem TV’et, er der også mulighed for at se Champions League via streaming på MTG’s streamingtjeneste Viaplay. Der er dog stor forskel på, hvor mange kampe, samt hvilke kampe, du kan se med de forskellige løsninger.

Her giver vi dig et overblik over de forskellige muligheder i Danmark.

Rettigheder til Champions League
Kanal/Tjeneste Champions League Kampe pr. spilledag
Viaplay Ja Alle
TV3 Sport 1 Ja 1-2 kampe* **
TV3 MAX Ja 1-2 kampe* **
TV3+ Ja 1-2 kampe **
 * Når der kun er én kamp i ugen vises den på TV3+ eller, når der kun er to kampe, der vises på to forskellige dage, vises de kun på TV3+

** 1-2 kampe skyldes, at i den nye sæson spilles nogle kampe klokken 18 mens andre spilles 20:45, hvor alle kampe før startede 20:45. Det gør, at på nogle spilledag kan kanalerne vise mere end 1 kamp

Af den ovenfor viste tabel kan det ses, at der ikke er specielt mange muligheder for at se Champions League i Danmark. Dette skyldes, at det kun er MTG (Der ejer TV3 kanalerne), der har rettigheder til at vise Champions League i Danmark. Der er dog mange muligheder for, hvordan du kan få adgang til disse kanaler. Det kan du blandt andet gøre gennem traditionelle TV-pakker, fritvalgspakker eller streaming. Der er dog utrolig stor forskel på, hvor mange Champions League kampe du kan se med de forskellige løsninger. Nedenfor giver vi dig et overblik over, hvor du kan se flest Champions League kampe i Danmark i den billigste løsning som hvert selskab tilbyder.

Læs også: Disse kanaler viser topfodbold i 2017

Her får du flest Champions League kampe

Champions League kampe
Udbyder
Pris pr. måned
Pris pr. år
CL-mulighed Note
 Viaplay 269 kr. 3228 kr. Alle kampe Streaming af serier og kampsport er også inkluderet i servicen.
 Fullrate logo 398 kr. 5275 kr. TV3+, TV3 Sport 1, TV3 Max Inkluderer 38 kanaler samt et oprettelses- og forsendelsesgebyr på 498 kroner. Prisen er forudsat betaling via elektronisk betaling.
 yousee-logo 459 kr. 6206 kr. TV3+, TV3 Sport 1, TV3 Max YouSee giver 25 grundkanaler + 10 valgfrie kanaler. Bredbånd og boks er påkrævet**
Prisen er forudsat betaling via automatisk betaling.

Boxer TV

169 kr. 2227 kr. TV3+* Inkluderer fragt/oprettelse på 199 kr.
Indeholder udelukkende DR’s kanaler udover TV3+.
TV3 Sport 1 og TV3 Max kan tilkøbes.
Stofa  188 kr. 2472 kr. TV3+* Inkluderer Stofa SmartTV. Har en binding på én måned.
Prisen er inklusiv betalingsgebyr og oprettelse.
Man får udelukkende DR’s kanaler udover TV3+
TV3 Sport 1 og TV3 Max kan tilkøbes.
 altibox 299 kr. 3289 kr. TV3+ Første måned er gratis for nye kunder.
 Viasat tv-pakke 289 kr. 3667 kr. TV3+ Oprettelse på 199 kroner.
Prisen er inklusiv månedligt betalingsgebyr.
 Waoo Logo 299 kr. 3687 kr. TV3+ TV-løsningen forudsætter fiberbredbånd fra WAOO.
Data indhentet den 18/10
* TV3+ er valgt ved selskaber, hvor der var fritvalg på kanaler (Boxer og Stofa) eftersom denne kanal giver mulighed for at se finale og semifinale også
** Bredbånd skal ikke altid være fra YouSee. Det afhænger af, hvor du bor.

Viaplay er bedst på fodbold

Den eneste løsning, i Danmark, hvor du har mulighed for at se alle Champions League kampe er ved at gå væk fra traditionelle TV-løsninger fra de store udbydere, og i stedet gå over til streaming. Streamingtjenesten Viaplay er nemlig den eneste løsning, hvor du kan se alle Champions League kampene i sæsonen. Viaplay kommer endvidere til en pris, hvor der er 2.978 kroner at spare i forhold til den dyreste løsning, hvor du endda ikke kan se alle kampene.

Udover adgang til Champions League får du også adgang til topfodbold fra England, Spanien, Danmark og meget andet sport, samt adgang til et stort udvalg af serier. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke får adgang til andet indhold end det der normalt vises på TV3’s kanaler. Hvis du er interesseret i at se TV2, Kanal 5, Kanal 6 eller andet, er du nødt til at købe en TV-pakke sammen med streamingtjenesten. Hvis du ikke er så meget til streamingløsninger, og stadig gerne vil have så meget Champions League i fjernsynet som muligt, er de muligheder med næstmest adgang til topfodbold løsningerne fra Fullrate og YouSee.

Spar boksen på Boxer: 3979 kroner billigere

Hvis du til gengæld blot vil have mulighed for at kunne se en smule Champions League hver uge, samt have mulighed for at se de sidste vigtige kampe som finalen og semifinalerne, er du måske ikke interesseret i at bruge så mange penge på at få adgang til Champions League. Den absolut billigste måde at se Champions League fodbold på i Danmark, er ved at vælge Boxers flexløsning.

Læs mere: Pakker og løsninger fra Boxer

Med løsningen fra Boxer kan du spare helt op til 3.979 kroner i forhold til den dyreste løsning i undersøgelsen. Du skal dog også være opmærksom på, at hos Boxer får du, ud over adgang til TV3+, kun adgang til DR’s kanaler. Ønsker du at kunne se mere indhold kræver det altså, at du enten køber en større og dyrere pakke eller køber en streamingtjeneste ved siden af.

TV eller streaming: Hvad skal jeg vælge? 

Svaret på, hvilken løsning der er den bedste for dig, er ikke et ensartet svar. Det skyldes, at det afhænger meget af dit behov, dine forbrugsvaner og, hvor meget du ønsker at bruge på at kunne se indhold i fjernsynet. Hvis du er typen, der ønsker at have så mange muligheder som muligt for at se indhold i fjernsynet, kan den bedste løsning være at vælge en TV-pakke. Med de store TV-pakker fra blandt andet YouSee og Fullrate får du adgang til alt det indhold du kan drømme om.

Til gengæld betaler du også prisen for det, og du har ikke samme valgfrihed til selv at vælge, hvor og hvornår du gerne vil se indholdet. Det kan du til gengæld med streamingløsninger. Streaming, som typisk også er billigere end de store tv-pakker, giver dig mulighed for at se sport, film, eller serier, uanset om du er på farten, derhjemme eller i sommerhuset.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *