Bredbaand

Boxer tv-pakker og løsninger

Af Andreas Løvengreen | Senest opdateret 5. September 2017 | Læsetid: 5 minutter

boxer-tvDet er ikke altid nemt at finde ud af hvilken tv-udbyder, du skal vælge. Derfor giver vi dig her et stort overblik over, hvad Boxer tv tilbyder, så du lettere kan sammenligne Boxer med andre tv-udbydere på markedet.

Boxer var nogle af de første herhjemme til at lancere tv-pakker med valgfrie tv-kanaler og er i dag også kendt for at tilbyde stor fleksibilitet med ingen binding på abonnementet. Boxers tv-signal dækker 99 % af Danmark, så der er stor chance for, at du vil kunne modtage Boxer tv-pakker.

Boxer tv-pakker
Boxer Flex: Betal pr. kanal Boxer Flex8: Få 8 valgfrie kanaler Boxer Max: Få alle Boxers kanaler

Boxer Flex, Boxer Flex8 og Boxer Max: Byg din egen tv-pakke 

Ved tv-pakkerne Boxer Flex, Boxer Flex8 og Boxer Max, vælger du helt selv indholdet af din tv-pakke. I nedenstående tabel kan du se hvilke kanaler, du kan vælge imellem.

Boxer Flex – Betal en fast pris pr. tv-kanal

Boxer Flex8 – Få 8 valgfrie tv-kanaler i en samlet tv-pakke (vælg op til 3 streamingtjenester)

Boxer Max – Få samtlige tv-kanaler udbudt af Boxer (TV2-Play, Viaplay & Dplay inkluderet)

 

Tv-kanaler fra Boxer
Kategori Tv-kanaler
Generelt DR1,    DR2,    TV2
Film og serier TV 2 Charlie, Kanal 5, TV3+, TV3 Puls, Paramount Network
 Sport

 TV3 Sport 1,    TV3 MAX,    TV2 Sport, TV2 Sport X    6’eren,    Eurosport 1,    Eurosport 2,    Canal 9

Nyheder TV2 News
Livsstil TV 2 Fri,    Kanal 4,    TLC,    TV 3, Xee
Børn  DR Ramasjang,    Disney Channel,    Disney Junior,    Nickelodeon
Comedy  TV 2 Zulu
Musik  VH1, DK 4
Natur og videnskab Animal Planet,    Discovery Channel, National Geographic
Udland  SVT1,    ZDF,    NRK 1
Streamingtjenester  TV2 Play,    Viaplay,    Dplay

Sådan fungerer Boxer tv-pakker

Boxer udbyder digitalt tv distribueret gennem det landsdækkende og jordbaserede tv-sendenet. Tv-signalet sendes gennem luften, og det er derfor nødvendigt med en antenne. Hvilken antenne, du skal have, afhænger af, om du bor i lejlighed eller hus.

Bor du i hus, anbefales det, at du får sat en traditionel antenne op. Er du derimod bosiddende i en lejlighed, kan du nøjes med en smart-antenne, som er noget mindre og let at installere.

Udover en antenne skal du have et Boxer-kort, som du sætter ind i et tv-modul eller boks. Dette Boxer-kort får du tilsendt, så snart du har bestilt tv fra Boxer. Kortet indeholder alle dine valgte tv-kanaler. Vil du se tv i flere rum på samme tid, skal du bruge et ekstra Boxer-kort samt udstyr til hvert tv.

Endeligt skal du bruge et tv-modul fra Boxer, der indsættes i dit tv eller en boks, der tilsluttes til dit tv. Hvilken en af de to muligheder, du skal bruge, afhænger af dit tv.
Læs også: Fullrate tv-pakker og løsninger

Boxer Play

Som Boxer-kunde får du fri adgang til Boxer Play (gælder ikke Boxer TV 2-kort). Boxer Play giver dig adgang til at se dit abonnements tv-kanaler på mobil, tablet og computer – uanset om du er på farten eller derhjemme.

Alt det kræver er, at du har en internetforbindelse. Boxer Play understøtter Google Chromecast, så du kan caste din tv-kanaler fra din smartphone eller tablet til dit tv. Udover tv-kanalerne i dit abonnement, får du ligeledes adgang til otte nabolandskanaler.

Bredbånd og tv fra Boxer

Boxer udbyder, udover tv-pakker, også bredbånd. Dette går de gennem det eksisterende kobbernet, som stort set alle husstande i Danmark er koblet op til.

Du behøver ikke at have tv-abonnement fra Boxer, hvis du blot gerne vil have internet fra Boxer, men du skal dog være opmærksom på, at prisen i så fald vil være højereboxer. Det vil altså være billigere at samle både tv og bredbånd.

Leder du efter Bredbånd?

Med den rigtige bredbåndsløsning kan du spare mange penge