Menu

YouSee

På denne side kan du læse om YouSee’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Det er tydeligt at se at YouSee er Danmarks største udbyder af bredbånd, TV og mobiltelefoni. Men hvordan klarer de sig prismæssigt i forhold til de andre udbydere af bredbånd?

Kan jeg få Yousee bredbånd?

Der er lidt over 2,6 millioner husstande i Danmark, hvor YouSee når ud til lidt over 1,5 millioner husstande, så der er altså omtrent 1 million husstande som er uden for YouSees rækkevidde. Det kan dog hjælpe YouSee at den danske regering har sat flere penge af til udvikling af bredbåndsnettet i Danmark således at langt flere husstande kan få bedre internet. YouSee kan således nå ud til langt flere husstande end de kan på nuværende tidspunkt. Er du i tvivl om hvorvidt du har mulighed for at få adgang til YouSees bredbånd, så kan du med lethed gå ind på YouSees hjemmeside og taste din adresse ind og se lige præcis hvilke bredbåndsløsninger der er tilgængelige for netop dig.

Hastigheden på Yousee Internet

YouSee tilbyder i skrivende stund op til 500 megabit i sekundet. Men YouSee er ikke tilfreds med den hastighed, så de har lavet en aftale med Huawei, om at få sparket til den hastigheden og få den fordoblet inden 2017. YouSee fjerner muligheden for at høre radio via FM frekvensen i dit telefonstik, således at der er mere plads til at få presset de ekstra megabit ind. Det betyder samtidig at de kunder der på nuværende tidspunkt hører radio i gennem deres telefonstik og er kunder ved YouSee, det skønnes at være cirka 300.000 husstande, desværre ikke kan høre radio på den måde mere. De resterende 1,2 million danske husstande der ikke hører radio, kan dog se frem til en enorm stigning i deres hastighed på internettet. Helt op til 1.000 megabit eller ét gigabit, hvilken er ekstremt hurtigt. Det kan de 300.000 husstande der hører radio i gennem telefonstikket selvfølgelig også, men de må finde alternativer til deres nuværende radio løsning. Med 1.000 mbit/s vil YouSee være den første danske udbyder som tilbyder så høj en hastighed over COAX-nettet.

Teknologi

YouSee bruger en ganske speciel form for teknologi, da de er den ene af to udbydere på det private danske marked der benytter sig af det man kalder for COAX. Men hvad er COAX? COAX betyder koaksialkabel og er en betegnelse for at benytte sig direkte af telefonstikket for at tilbyde dig og din computer internet. Du har måske hørt om Fibernet og ADSL forbindelser før, men COAX er altså et helt tredje element på det danske marked. Det der gør COAX specielt, er at det ikke kræver nedgravning af kabler, da mange danske husstande har telefonstik siddende i væggen. Samtidigt er det uhyre hurtigt, hvilket også gør at YouSee kan forventes at levere 1.000 mbit/s inden 2016 er omme, som førnævnt. COAX er dog ikke kun positivt da der er mange forskellige opsætninger af COAX i Danmark hvilket også gør at YouSee ikke kan levere til alle hjem, men til de fleste. Det er derfor også vigtigt, at du som forbruger, tjekker din adresse på YouSees hjemmeside, netop for at se om du er i stand til at modtage internet i gennem COAX.

Priser

YouSees aktuelle priser er at finde længere nede på siden. Det kan prismæssigt godt betale sig at investere i de dyrere løsninger. Da du kan få næsten 5 gange så meget for pengene ved den højeste og dyreste hastighed. Det er værd at tænke over, når man vælger bredbånd. Samtidig skal man også overveje sine behov. Er du en familie med gennemsnitligt forbrug, altså ingen der spiller spil på nettet eller downloader film, kan du klare dig med 10 mbit/s. En forbindelse med 500 mbit/s kan altså tilfredsstille en familie på 50 med gennemsnitligt forbrug.

Ekstra services

YouSee er mestre til at tilbyde ekstra services med deres abonnementer. Til de kunder som har mobilabonnement hos Yousee, tilbydere de, som en af de få udbydere i Danmark, deres helt egen musikstreamingstjeneste, YouSee Play. Den indeholder millioner af musiknumre, med noget for enhver smag. Om du nyder at lytte til følsomme Frank Ocean eller nådesløse Slayer, YouSee Play har musikken til din smag! Samtidig vil YouSee gerne gøre lidt ekstra for deres kunder, så hvis du både har mobiltelefoni og bredbånd hos YouSee får du dobbelt så meget data med i dit mobilabonnement som du ville hvis du ikke var bredbåndskunde. Det betyder altså at hvis du som udelukkende mobilkunde vil få 5 GB data med i dit mobilabonnement, vil du som bredbåndskunde hos YouSee få 10 GB. Så er der for alvor data nok til at surfe på Facebook og internettet og samtidig lytte til dine yndlingsnumre på YouSee Musik, endda på repeat hele døgnet rundt!

Her ser du YouSee’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan YouSee sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...