Yousee: Sammenlign markedet og spar

Gør som +400.000 danskere og spar op til 1.500 kr.

  Med en adresse kan vi vise de produkter, som er tilgængelige netop der.

  Sammenlign bredbånd fra Yousee med andre udbydere:

  • Fastspeed
  • Altibox
  • Kviknet
  • Stofa
  • Fibia
  • Hiper

  Din nabo har allerede fået bedre internet

  Sammenlign og køb i tre simple trin

  Om Yousee Bredbånd:

  Virksomheden YouSee er Danmarks største teleselskab med over 1,5 millioner danske husstande som kunder. YouSee er i dag en del af Nuuday, som også inkludere virksomheder som Eesy, Hiper m. fl. Nuuday er TDC Nets forretning som henvender sig mod slutbrugeren og blev sat i verden i foråret 2019. YouSee og TDC startede deres følgeskab i 2010, hvor TDC for alvor indslusede YouSee i koncernen. Fordelen ved at inkludere YouSee på daværende tidspunkt var, at YouSee havde en COAX infrastruktur ude i mange danske hjem og med et stort potentiale for at kunne levere bredbånd igennem kabel-tv netværket. Dette er en realitet i dag. Særligt i foreningsmarkedet stod YouSee stærkt. I 2016 valgte TDC Group at smelte YouSee og TDC sammen i ét brand, brandet fik navnet YouSee. Sammensmeltningen af de to brands var, fordi begge selskaber henvendte sig til de samme kunder, men også for at skabe en mere enkel og effektiv organisation. Dette blev gjort med ordene “Altid enklere og bedre”, som skulle markere et vendepunkt i koncernens strategi, hvilket blev meldt ud i starten af 2016. TDC privat brandet lukkede og slukkede officielt 1. juni 2016, og siden da har alle tidligere TDC kunder været YouSee-kunder. YouSee står altså tilbage med en kundebase bestående af både TDC’s gamle kunder og YouSee’s eksisterende kunder, de kan levere på samtlige infrastrukturer og står derfor enormt stærkt i det danske marked sammenlignet med konkurrenterne. YouSee tilbyder i dag en bred vifte af abonnementer indenfor TV, bredbånd og mobiltelefoni, hvor der satses på indholdsløsninger indenfor musik, film og streaming. YouSee er pioneren på det danske telemarked indenfor underholdning. Som kunde hos YouSee kan du tage dine tv-kanaler med dig overalt i Danmark, lige fra kedelige busture på vej hjem fra skole til lune sommernætter under stjernerne. Med YouSee får du også mulighed for at optage dine yndlingsprogrammer eller sætte dem på pause, hvis den travle hverdag banker på døren. Derudover kan du danse hele natten til millioner af musiknumre med YouSee Play eller flyve til 36 lande i Europa - uden nogen større bekymringer i forhold til din mobilregning. Oven i alt det her, får du et mobilnetværk, hvor du er sikret hurtig og stabil internet. Med YouSee TV får du mulighed for at blande din egen TV-pakke, uden at du i forvejen er kunde hos YouSee og har YouSees bredbånd. YouSee bredbånd tilbyder desuden et internet med en hastighed på helt op til 1000 Mbit, mens et mobilabonnement hos YouSee, giver dig ekstra tjenester som YouSee Musik, fri tale, SMS og MMS i flere europæiske lande. Det moderne teleselskab YouSee, er altså langt fra det gamle TDC, og klinger i dag på et kæmpe underholdningsunivers, et væld af digitale tjenester, hurtig bredbånd og TV-pakker, som du kan tage med rundt i hele landet på din mobil, tablet eller pc. YouSee leverer bredbånd gennem DSL, COAX og Fibernet som du kan læse mere om længere nede på siden. Læs mere om Yousee Bredbånd længere nede på siden.

  Danmarks største sammenligningsportal

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  100% gratis
  Hurtigt og nemt
  Uvildig og neutral

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

  Hvad er Yousee bredbånd?

  YouSee forærer dig lynhurtigt internet, og de kan levere 1.000 Mbit bredbånd til over 1,4 millioner husstande. Men en god forbindelse er meget mere end hastighed. Det handler også om, at du får den bedste wi-fi-router, så din forbindelse ikke hakker. Du kan få hjælp fra mere end 1.700 medarbejdere, hvis teknikken driller hos Yousee. Og deres sikkerhedscenter arbejder for, at du har en sikker forbindelse.

  YouSee Bredbånd er internet med lynhurtig hastighed. Og de leverer bredbånd på flere forskellige måder. Hos Yousee kan du få bredbånd via kabel-tv-nettet (coax), telefonstikket (DSL) og fibernettet. Derudover tilbyder vi også både Mobilt Bredbånd og Hybrid Bredbånd, der begge er rigtig gode løsninger til sommerhuset – og til dig, der bor et sted i landet, hvor bredbåndsforbindelsen via telefonstikket ikke giver dig en hurtig nok forbindelse.

  Yousees udvalg af bredbånd gør med andre ord, at hele Danmark kan få en hurtig internetforbindelse. Bl.a. fordi de har udskiftet det traditionelle og langsomme ADSL og har erstattet det med moderne teknologier – til din fordel. Med YouSee Bredbånd kan du derfor altid vælge gode download- og uploadhastigheder på en stabil og sikker internetforbindelse.

  Du har mulighed for at vælge blandt forskellige hastigheder. Ovenfor kan du se hastighederne (Mbit) på alle deres internetabonnementer. Husk, at indtaste din adresse for at få vist, præcis hvilke hastigheder du kan få, hvor du bor. Dine valgmuligheder afhænger nemlig af, hvilken teknologi du har på din adresse – altså om du har coax, DSL eller fiber.

  Kan jeg få Yousee bredbånd?

  Yousee bestræber sig på at nå ud til hele Danmark, og du kan finde ud af, om du kan få Yousee ved at skrive din adresse i toppen af denne her side, eller på Yousees egen hjemmeside. Det er dog meget stor sandsynlighed for, at det er muligt for dig at få Yousee internet og Yousee tv.

  Hvad koster Yousee bredbånd?

  Du kan få 1.000/100 Mbit hastighed Yousee og det koster kun 299 kroner om måneden, hvis det gøres via tv-stikket. Så får du også en masse ekstra ting med i prisen - bl.a. nogle streamingtjenester.

  Hvordan anmelder brugerne Yousee på Trustpilot?

  Kundetilfredsheden blandt YouSee's kunder har været meget varierende og YouSee har pt. en Trustpilot rating på 3.0.

  Hvordan kontakter jeg Yousee?

  Hvis du gerne vil kontakte Yousee, så kan du ringe til deres kundeservice på 70 70 40 40, så sidder de klar til at hjælpe dig med at skifte bredbånd allerede i dag. Du kan også sende en mail til Yousee på kundeservice@yousee.dk.

  Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

  Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.
  Tobias Sørensen

  Om Tobias Mølgaard Sørensen

  Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

  Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk