Menu

Boxer

På denne side kan du læse om Boxer’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Boxer leverer både tv og bredbåndsinternet til ca. 300.000 kunder i Danmark – dog skal man have et Boxer tv-abonnement før man kan få bredbånd. De tilbyder internet til 96% af de danske husstande, hvor de altid leverer den hurtigste hastighed, som kan fås på adresserne.

Boxer bredbånd

Med bredbånd fra Boxer får du hurtigt internet af det traditionelle ADSL bredbånd. Du får hurtig og stabil download hastighed fra Boxer, men der leveres ikke internet til dit hjem, hvis der ikke kan leveres minimum 2 Mbit/s. Bredbåndet fra Boxer modtager du via telefonstikket baseret på enten ADSL2+ eller VDSL2. Den maksimale hastighed er hurtig, men det er ikke alle, der kan modtage deres hurtigste bredbånd. Du kan selv tjekke hvilken hastighed, der er tilgængelig på din adresse, men det bliver også gjort af Boxer i forbindelse med, at du bestiller et bredbåndsabonnement hos dem. Du har altså ikke mulighed for at vælge mellem store og små bredbåndsløsninger, men du får med garanti den bedste hastighed, Boxer kan tilbyde.

Bredbånd og tv samlet

Selskabet er kendt for sine fleksible tv-pakker, hvor du frit kan vælge mellem dine favoritkanaler. Der er ingen binding på Boxer Bredbånd, men vælger du at opsige dit tv-abonnement fra udbyderen og beholder bredbåndet, stiger prisen på dit bredbåndsabonnement. For at bestille Boxer Bredbånd kan man vælge at ringe til udbyderen, ellers er det muligt at udfylde en blanket på Boxers hjemmeside, hvor man efterlader navn og telefonnummer, hvorefter man vil blive ringet op af Boxer.

Ekstra service

Vælger du Boxer som internetudbyder, får du en trådløs router med i købet, så du i hjemmet kan koble dig på internettet med din telefon, tablet og computer. Når du i første omgang skal have installeret Boxer i dit hus, tilbyder selskabet at montere, justere og tilslutte en ny standard antenne på maks. 6 meters højde på loftet eller gavlen af dit hus. Dette gælder, om du i forvejen har en antenne eller ej. Boxer kan hjælpe dig med at trække nye kabler på 15 meter mellem din antenne og dit tv og foretager en gennemføring af dem via din væg eller dit loft. Alle tekniske udfordringer, der ellers er forbundet med opsætningen af din Boxer forbindelse, behøver du ikke at bekymre dig om. I tilfælde af, at du allerede har en antenne og/eller kabeltræk, kan installatøren genanvende det. Boxers installatører tilbyder også teknisk hjælp på brofaste øer og Bornholm. Et Boxer-abonnement kan genbruges, så hvis du har en ven/veninde eller et familiemedlem, som du ønsker at overdrage dit abonnement til, kan det lade sig gøre ved at udfylde en overdragelsesformular. Hvis begge parter udfylder og vedhæfter denne formular i en e-mail, vil Boxer behandle overdragelsen. Teknisk support er til at få hos Boxers kundeservice, som kan kontaktes gennem telefonen i hverdagene. Havner du i en travl periode, kan du efterlade en besked til Boxer via deres e-mail-blanketter på deres hjemmeside.

Adresseflytning

Modtager du Boxer Bredbånd og skal flytte, kan du sagtens beholde dit abonnement, så længe flytningen bliver meldt i god tid. Denne bestilling bør foretages 4 uger før din flyttedato. På denne måde kan Boxer i langt de fleste tilfælde sikre, at du fra indflytningsdagen kan være på internettet, uden at det koster noget. Dette forudsætter, at Boxer Bredbåndet kan etableres på den nye adresse, uden at det kræver yderligere installationer af en tekniker. I sådan et tilfælde skal du betale for et teknikerbesøg. Boxer lover ikke, at du kan modtage den samme bredbåndshastighed på den nye adresse, og såfremt det ikke kan leveres, bliver du gjort opmærksom på det hurtigst muligt. Når du flytter, vil Boxer inden for kort tid informere dig om, hvilken hastighed du helt præcist kan forvente.

Her ser du Boxer’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan Boxer sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...