Ny bank lander på Samlino.dk

|Posted by | Alle opslag
Den nyeste bank i klassen er Ferratum Bank, der fremover vil blive vist på Samlino.dk. Du vil næste gang, du har brug for et tage en låneansøgning, modtage tilbud fra en helt ny låneudbyder.

Det er en glædelig nyhed, at vi hos Samlino.dk kan byde hjertelig velkommen til Ferratum, der nu har fundet vej ind på sammenligningsplatformen. De har et spændende produkt, som vi ser frem til at dele med dig, næste gang du udfylder en uforpligtende låneansøgning.

Få et tilbud fra Ferratum Spar penge ved at sammenligne Ferratum med de andre banker hos Samlino.dk

For at fortælle ganske kort om Ferratum, så er det en bank, der har rødder helt tilbage til 2005, hvor eventyret startede. De har siden udviklede sig store og stærke og har nu over 2 millioner kunder tilknyttet. Desuden støder du ind i Ferratum i 23 lande. I dag indgår Ferratum Bank som en del af Ferratum Group, og deres overordnede mission er at skabe brugervenlige oplevelser i høj kvalitet for alle, der måtte benytte sig af deres produkter.

Det er en låneudbyder, hvor du kan låne mellem 1.500 kroner og 50.000 kroner med en løbetid på 9 til 199 måneder. Alle deres lån har en fast ÅOP, så du ikke skal betale mere i renter, hvis dit lånebeløb eller løbetid ændrer sig.

Ansvarlig bank med ansvarlige lån

Ferratum arbejder meget med ansvarlige lån, så de hjælper dig med at blive klædt på til at tage et lån med deres Ferratum Økonomiskole, hvor du kan læse artikler omkring lån, og hvad du skal vide og være forberedt på. De laver også en gennemgående kreditvurdering af dig og din økonomi, hvilket betyder, at du aldrig kan låne mere, end du kan sidde for hver måned.

Ansvarligheden skinner klart igennem, og de slår sig ligeledes på 3 kerneværdier, som de gerne vil formidle videre til deres kunder. Professionalisme, da de altid tydelige operationer og en kæmpe ansvarlighed. Innovation, da de altid opfordrer til nye idéer, der understøter trail and error og sikrer konkurrencedygtigheden. De har til slut også nogle etiske principper, der er med til at skabe tillid og loyalitet blandt kunder og de ansatte.

Og hvis du gerne vil have en ekstra fun fact om Ferratum, så sponsorerer de Team Rynkeby, der hvert år cykler til Paris for at støtte børn med kritiske sygdomme.

Velkommen Ferratum!

Se, hvad Ferratum kan tilbyde dig Send en uforpligtende ansøgning allerede i dag

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 5 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Thomas Andersen

Thomas har en kandidatgrad i kommunikation og digitale medier. Hans faglige baggrund i kommunikation afspejles i hans rolle på kommunikationsteamet hos Samlino.dk. Her bruger han sin erfaring til at undersøge og formidle om danskernes privatøkonomi. E-mail: thomas.andersen@samlino.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *