Ferratum Bank: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Ferratum med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Ferratum

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Ferratum Bank:

Ferratum Bank er en del af det finske finansieringsselskab, Ferratum Money, som ejes af hovedselskabet Ferratum Group. Virksomheden blev stiftet i 2005 og opererer i 25 forskellige lande i dag - heriblandt det danske marked. På verdensplan kan det nævnes, at Ferratum er blandt verdens førende mobile banker og selskabets hovedsæde er på Malta.

I Danmark hedder bankens kerneprodukt Ferratum Kredit, hvor låneudbyderen tilbyder online forbrugslån til private og er blandt de største låneudbydere blandt bankerne, der kun tilbyder forbrugslån online. Kendetegnet ved banken er, at du kan få et lån af små beløber. Du får meget hurtigt svar på din ansøgning. Du får hurtigt pengene udbetalt på din konto - typisk indenfor nogle få minutter.

Ferratum Bank holder fysisk til i Kongens Lyngby og er et registreret varemærke under Ferratum Denmark ApS.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad er Ferratum Kredit?

Ferratum Kredit fungerer på den måde, at du får mellem 1.500 til 50.000 kroner udbetalt på en konto efter eget valg. Du betaler kun renter af de penge, du vælger at bruge fra denne konto. Der er ingen etablerings- og indfrielsesgebyrer. Og du kan få to rentefrie måneder om året.

Krav for at få kredit hos Ferratum?

For at kunne få en kassekredit hos Ferratum skal du for det første have en adresse i Danmark og have et dansk CPR nummer. Du skal derudover være minimum 21 år gammel og ikke være registreret i RKI.

Hvor meget kan jeg låne hos Ferratum?

Du kan låne mellem 1.500 kr til 50.000 hos Ferratum Bank. På hjemmesiden vælger du først, hvor meget du ønsker at låne. Du ser samtidig, hvad den månedlige ydelse bliver med det valgte lånebeløb. F.eks. er den månedlige ydelse 934,96 kr., når du skal til at låne 10.000 kroner. Priseksemplet er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder.

Derefter skal du udfylde informationer om dig selv: Fornavn, efternavn, CPR nummer, mobilnummer og e-mail. Du skal samtidig bekræfte, at du ikke er registreret i RKI, er fyldt 21 år og ikke har nogle udestående lån hos Ferratum.

Til sidst skal du bekræfte din ansøgning med NemID. Du får svar indenfor 2 minutter og får bagefter pengene ind på din konto også indenfor 2 minutter.

Hvor meget koster det at låne penge hos Ferratum?

Uanset hvilket lånebeløb du vælger, er Ferratums ÅOP altid 24,99 % ifølge deres låneberegner på hjemmesidens forside.

Hvordan anmelder brugerne Ferratum Bank på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er helt i top hos Ferratum Bank på Trustpilot, hvor der er mere end 2.250 anmeldelser. Over 77 % af brugerne har givet dem fem stjerner, og deres score er over 4,5. Det er rigtig godt på Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg Ferratum Bank?

Ferratum er en online bank, og derfor kan du kun kontakte Ferratum på deres hjemmeside via deres chatfunktion. Du kan skrive på chatten og få fat i deres kundeserviceafdeling, der sidder klar til at hjælpe dig med dit lån og dine spørgsmål.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: