Få et lån: Sammenlign nemt uforpligtende tilbud

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign kreditvurdering fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad er kreditvurdering?

Kreditvurdering er det bankerne giver af dig baseret på din løn, dit månedlige rådighedsbeløb og øvrige lån. Det er en standard formalitet hos bankerne, at de skal vurdere dig som låner og betaler. De skal være sikre på, at du kan betale lånet tilbage, og endnu vigtigere hvor meget du kan låne. En god kreditvurdering betyder, at du kan låne det ønskede beløb, hvorimod en dårlig kreditvurdering gør det vanskeligere for dig at låne.

Hvordan påvirker min kreditvurdering mit lån?

Bankerne laver en kreditvurdering, som er et kompliceret regnestykke baseret på en lang række oplysninger, men de vigtigste er:
 • Din indkomst: Jo højere indkomst, jo mere villige vil bankerne være til at give et lån, da det øger sandsynligheden for, at du betaler lånet tilbage
 • Dine udgifter: Banken beregner et rådighedsbeløb baseret på din indtægt og dine udgifter. Hvis du har lave udgifter, har du et højere rådighedsbeløb og derfor også bedre råd til at betale dit lån tilbage
 • Dine øvrige lån: Har du flere eksisterende lån, kan det blive svært at låne flere penge hurtigt og nemt. I stedet kan du se på mulighederne for at tage et samlelån, så du kun har ét samlet lån


Derfor har dit rådighedsbeløb en stor indvirkning på dit endelige lånetilbud, og et stort rådighedsbeløb vil automatisk give dig en bedre kreditvurdering.

Hvad kan jeg låne penge til hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du låne til alt fra campingvogn, kolonihave eller båd. Men du bestemmer helt selv over, hvad du skal bruge pengene.

Hvad kan jeg ellers sammenligne hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk