Pristjek på enkeltrejseforsikring: Spar over 1000 kr.

|Posted by | Alle opslag, Forsikring

enkeltrejseforsikring-til-ung
Skal du rejse i en længere periode i 2018? Så kan det være en rigtig god idé at finde en rejseforsikring, så du er godt dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. Vi har sammenlignet priserne på en enkeltrejseforsikring, der dækker i 3 måneder, så du kan danne dig et overblik over, hvilket selskab der udbyder den billigste rejseforsikring.

Når du skal ud at rejse, kan det være en rigtig god idé at købe en rejseforsikring, så du er sikker på, at du er sikret, hvis du skulle være ude for et uheld. Du har måske det blå sygesikringskort, men kortet giver dig ikke en særlig bred dækning. Med det blå sygesikringskort er du nemlig ligestillet med borgerne i det EU land, du rejser i, og du risikerer derfor egenbetaling, hvis du får brug for behandling eller lignende.

Hos Samlino.dk har vi, med udgangspunkt i en ung testperson, indhentet priser på en enkeltrejseforsikring, der dækker i 3 måneder inden for EU. Rejseforsikringerne skal som minimum dække sygdom, bagage, hjemstransport, ulykke og ansvar. Da prisen er indhentet på baggrund af en testperson, kan den reelle pris variere baseret på dine personlige forhold.

Billigste enkeltrejseforsikring

Billigste enkeltrejseforsikring
Selskab Selvrisiko
(Nærmest 500 kr.)
Pris
Note
Safe away 750 kr. 1.138,83 kr. Dækker udvidet Europa.
Gouda 1.000 kr. 1.306,21 kr.
skaermbillede-2017-12-05-kl-16-11-38 0 kr. 1.407,20 kr.
europaeiske-erv 500 kr. 1.595,36 kr.
skaermbillede-2017-12-05-kl-16-15-59 900 kr. 1.714,32 kr.
logo-allianz-opengraph 450 kr. 1.765 kr.
Tryg 500 kr. 1.790 kr.
bupa-logo 500 kr. 2.487 kr. Selvrisiko gælder dog kun for Bagage & Ansvar.
Tal hentet i uge 48, 2017.
Bemærk venligst at priserne er indhentet på baggrund af en testperson. Pris kan variere fra person til person.

Undersøgelsens billigste rejseforsikring kan du få hos SafeAway. Hos SafeAway koster rejseforsikringen 1.138,83 kroner, og der er en selvrisiko på 750 kroner. Forsikringen dækker i udvidet Europa, hvilket betyder at du kan bruge forsikringen i EU-landene, EØS-landene samt samtlige lande, der har kystlinje til Middelhavet.

Næstbilligst er enkeltrejseforsikringen fra Gouda, som koster 1.306,21 kroner om året, og har en selvrisiko på 1.000 kroner. Goudas rejseforsikring dækker dog kun i EU/EØS.

Hvad dækker en enkeltrejseforsikring?

Hvad din rejseforsikring dækker kan variere fra selskab til selskab, og fra forsikringpakke til forsikringspakke. Dog er der en række dækninger, som ofte er en del af af pakken, når du køber en rejseforsikring.

  • Akut sygdom
   Skulle du blive akut syg eller komme til skade på din rejse, vil din rejseforsikring ofte dække omkostningerne ved dette. I langt de fleste lande, er der nemlig en form for egenbetaling, hvis du skal modtage behandling. Nogle rejseforsikringer dækker endda behandling på private faciliteter, hvis du ikke har mulighed for at få hurtig nok behandling gennem det offentlige sundhedssystem.
  • Hjemtransport
   Bliver du akut syg, og har du efter lægelig vurdering behov for hjemtransport før tid, vil din rejseforsikring også ofte dække dette.
  • Ansvar
   Kommer du til at forsage skade på en anden person eller deres ting, og bliver du pålagt at betale erstatning, vil din rejseforsikring ofte dække omkostningerne ved dette. Nogle selskaber vil også tilbyde juridisk støtte, skulle dette være en nødvendighed.
 • Ulykke
  Skulle du være så uheldig at komme ud for en ulykke, der giver dig varige mén, vil din rejseforsikring ofte udbetale erstatning. Dog vil du måske opleve, at dit forsikringsselskab kræver, at du har fået en méngrad med en hvis procentgrad, hvis du skal have erstatning.

Dog bør du altid læse betingelserne for din rejseforsikring, for at være helt sikker på hvilke dækninger du har. Dækninger kan variere fra selskab til selskab, og hos nogle selskaber vil du måske blive nødt til at tilkøbe specifikke dækninger, for at opnå den rejseforsikring du gerne vil have. Bemærk også at din forsikring oftest kun vil dække op til et fastsat beløb.

Du bør ligeledes også undersøge hvorvidt en enkeltrejseforsikring er den rette type rejseforsikring til dit behov. Skal du rejse i en kortere periode, og har du ikke behov for helt så mange dækninger som en enkeltrejseforsikring ofte tilbyder, bør du overveje hvorvidt en rejseforsikring gennem et kreditkort måske er en billigere løsning for dig.

Find kreditkort med rejseforsikring Vi giver dig et overblik over markedet for kreditkort

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Thomas Andersen

Thomas har en kandidatgrad i kommunikation og digitale medier. Hans faglige baggrund i kommunikation afspejles i hans rolle på kommunikationsteamet hos Samlino.dk. Her bruger han sin erfaring til at undersøge og formidle om danskernes privatøkonomi. E-mail: thomas.andersen@samlino.dk

Comment

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *