Samlino kårer: Danmarks billigste bilforsikring til erfarne bilister 2023

|Posted by | Alle opslag, Bilforsikring
Tags:

Hos Samlino.dk gennemgår vi hele tiden markedet for bilforsikringer, så vi kan vise de bedste og billigste forsikringer til danskerne. Det nye år er lige rundt om hjørnet. Derfor har vi set nærmere på, hvem der tilbød de billigste bilforsikringer til de mere erfarne bilister i året 2023.

Danmarks billigste bilforsikring for erfarne bilister 2023

Hvert år uddeler vi en række priser til de bedste aktører inden for bilforsikringsbranchen. I år har vi bl.a. fokuseret på at finde det selskab, der tilbyder de mest attraktive bilforsikringspriser til de mere erfarne bilister.

Efter en omhyggelig gennemgang af vores databaser er vi glade for at afsløre, at Coop Forsikringer fra TopDanmark har vundet prisen for billigste bilforsikring for bilister 45+ 2023.

Coop Forsikringer har vundet, fordi de har kunnet tilbyde attraktive priser til danske bilister, der har mange køretimer i bagagen.

Når vi dykker ned i tallene, viser de nemlig, at Coop var hele 26% lavere end gennemsnittet på markedet i aldersgrupperne 45-54 år og 65+ år. FDM Forsikringer havde de billigste bilforsikringer i kategorien for 55-64-årige.

Sammenlagt løber Coop altså med prisen som det billigste tilbud til de erfarne bilister.

Se, om Coop Forsikring er den rette forsikring til bil her Se om Coop Forsikrings tilbud passer til dine behov her

Hvem er Coop Forsikringer?
Mange kender Coop for deres supermarkedskæder som Kvickly, Brugsen og Irma. Men Coop-koncernen tilbyder meget mere end dagligvarehandel. Under Coop-paraplyen finder du også en digital bankservice med tjenester som fx kreditkort, opsparing og lån online.

I samarbejde med TopDanmark har Coop også udviklet bilforsikringer, der gør det muligt at nyde godt af attraktive priser.

Stort tillykke til Coop Forsikringer for prisen!

Vinderkriterier

Vores vinderkriterier for årets pris er baseret på en grundig analyse af over 600.000 opslag i vores database, som reflekterer danskernes præferencer inden for bilforsikring.

Er du nysgerrig efter at se, hvordan din egen bilforsikring står i forhold til disse priser? Udforsk dine muligheder ved at foretage din egen sammenligning nedenfor, hvor du også kan: beregn bilforsikring

Se, om Coop Forsikring er den rette forsikring til bil her Se om Coop Forsikrings tilbud passer til dine behov her

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 3.4 / 5. Antal bedømmelser 5

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Thomas Andersen

Thomas har en kandidatgrad i kommunikation og digitale medier. Hans faglige baggrund i kommunikation afspejles i hans rolle på kommunikationsteamet hos Samlino.dk. Her bruger han sin erfaring til at undersøge og formidle om danskernes privatøkonomi. E-mail: thomas.andersen@samlino.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *