Lån 100.000 kr: Sammenlign og spar!

Find lån på 100.000 kr. fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at finde en lav rente

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Lån 100.000 kr. med lav rente

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Kan jeg låne 100.000 kroner?

På Samlino.dk kan vi hjælpe dig med at finde det bedste lån, når du vil låne 100000 kr. Da 100000 kr er et højt lånebeløb, er det vigtigt, at du finder et billigt lån på 100000 kr til den billigste rente. Samlino.dk hjælper dig med at sammenligne lån på 100000 kr blandt flere banker og långivere, så du får de bedste lånetilbud på markedet.

Hvilke lånetilbud på 100000 kr, du har adgang til, afhænger af den kreditvurdering, som bankerne laver af dig. Bankernes kreditvurdering er et kompliceret regnestykke baseret på en lang række oplysninger, men de vigtigste er:

 • Din indkomst: Jo højere indkomst, jo mere villige vil bankerne være til at give et lån på 100000 kr hurtigt, da det øger sandsynligheden for, at du betaler lånet tilbage
 • Dine udgifter: Banken beregner et rådighedsbeløb baseret på din indtægt og dine udgifter. Hvis du har lave udgifter, har du et højere rådighedsbeløb og derfor også bedre råd til at betale dit lån tilbage
 • Dine øvrige lån: Har du flere eksisterende lån, kan det blive svært at låne flere penge hurtigt og nemt. I stedet kan du se på mulighederne for at tage et samlelån på 100000 kr, så du kun har ét samlet lån

Hvad koster det at låne 100.000 kroner?

Det behøver ikke være dyrt at låne hundredtusinder af kr. Faktisk kan du låne 100000 kr billigt, hvis du sammenligner lån først. Det vigtigste parameter, du skal se på, når du sammenligner lån, er de årlige omkostninger i procent eller “ÅOP”. ÅOP inkluderer alle omkostninger ved dit lån på 100000 kr, og du kan derfor nemt sammenligne lån, selvom omkostningsprofilerne er forskellige.

De største omkostninger ved et lån på 100.000 kr er:
 • Renten på lånet: Jo højere risikoen er ved at give dig et lån, jo højere rentesats vil bankerne kræve på lånet
 • Stiftelsesgebyr: Dette er det oprettelsesgebyr, som bankerne kræver for at behandle din ansøgning, lave en kreditvurdering og udbetale lånet til dig
 • Løbende gebyrer: Der kan være flere løbende gebyrer på dit lån, fx betalingsgebyrer, som også skal lægges ind i ÅOP
På Samlino.dk hjælper vi dig med at låne hundredetusinde billigt. Dette gør vi ved at sende din ansøgning til flere banker på en gang, så du altid kan vælge det billigste tilbud på lån på 100000 kr.

Hvad er ÅOP for lån på 100.000 kroner?

ÅOP på lån på 100000 kr afhænger bl.a. af, hvordan du kreditvurderes af bankerne, og om du stiller en form for sikkerhed eller pant for lånet: Jo højere sikkerhed bankerne har for at få lånet betalt tilbage, jo lavere ÅOP er de villige til at tilbyde.

På Samlino.dk kan du finde banker, der tilbyder forbrugslån på 100000 kr helt ned til en rente på 3,55% og en ÅOP på 5,19%. Det er dog ikke alle, som kvalificerer sig til så billigt et lån; kun personer med en høj kreditværdighed bliver tilbudt disse lån. Bankerne tilbyder dog ofte forskellige ÅOP for lån på 100000 kr. til den samme person, da de vurderer alle ansøgere forskelligt. Derfor kan det altid betale sig at sammenligne lån først, så du er sikker på at finde det bedste lån til dig og din profil.

Kan jeg låne 100.000 kroner uden sikkerhed?

De fleste banker stiller ikke krav om pant i ejendom eller andre genstande, hvorfor du nemt kan låne 100000 kr uden sikkerhed. Fordelen ved lån uden sikkerhed er, at låneprocessen bliver meget nemmere, da det hele kan klares online eller over telefonen. Ligeledes sparer man et evt. tinglysningsgebyr eller besværet (fx transportomkostninger) ved at få sin pant vurderet og værdiansat.

Hvis du vil låne 100000 kr uden sikkerhed billigt, er det vigtigt, at du får flere lånetilbud, før du vælger et lån. På Samlino.dk sendes din uforpligtende ansøgning til flere banker samtidig, og du er dermed sikker på at få det bedste lån til den billigste pris.

Hvad bruger de fleste danskere 100000 kroner på?

Et lån på 100000 kr er rigtigt mange penge, og derfor er der også rig mulighed for at bruge lånet på en større ting til glæde for dig selv, din familie eller dine venner. Nedenfor har vi samlet en række eksempler på, hvad de fleste bruger et billigt lån på 100000 kr til, så du kan få inspiration:

Saml dine lån:

Hvis du har dyre kviklån eller en masse “klatgæld” (altså lån ved flere forskellige banker), kan det ofte betale sig at tage et samlelån på 100000 kr. Herved har du kun ét lån ved én bank, og de fleste kan spare penge på lån ved at tage et samlelån. På Samlino.dk kan bankerne tilbyde dig samlelån op til 500000 kr, og du kan også tage et nyt lån nemt, samtidig med at du samler dine lån.

Lån til bil:

De færreste kan betale en bil kontant, og de har derfor behov for et billån på 100000 kr. Ved et billån på 100000 kr vil mange banker stille krav om pant i bilen; dette gør billånet lidt billigere, men til gengæld stiller banken også en række krav omkring vedligehold og krav om forsikring. Derfor kan det ofte være nemmere at tage et billån uden sikkerhed. Du kan sammenligne billån på Samlino.dk.

For et billån på 100000 kr kan du enten finde en ny minibil såsom VW UP, Toyota Aygo, Citroën C1 eller Peugeot 108. Disse biler koster alle omkring eller under 100000 kr og er velegnede til parret uden børn eller som bybil i de større byer, fx København, Aarhus og Odense.

Med et billån på 100000 kr kan man også købe en god brugt bil; hvilken bil du kan købe for 100000 kr afhænger af bilens nypris, alder, stand, ekstra tilbehør mv. Køber du en brugt bil, kan det være svært at få et billån med pant i bilen, og det er nemmere at tage et billån uden sikkerhed.

Hvis du er interesseret i at finde en billig bilforsikring, kan Samlino.dk naturligvis også hjælpe med dette

Lån til motorcykel:

Hvis du drømmer om at køre rundt med vinden blafrende om ørerne, er et lån på 100000 kr til motorcykel sikkert det rigtige til dig. For 100.000 kr kan man købe en række populære motorcykler såsom Suzuki, Honda eller Kawasaki. Drømmer du om at køre rundt på en Harley Davidson, må du se efter en brugt af slagsen.

Lån til renovering:

Det kan være en rigtig god idé at renovere din bolig - både for miljøet og for din tegnebog. Derfor tager flere og flere danskere også lån til renovering af boligen. For 100.000 kr kan du bl.a. istandsætte dit badeværelse eller få lavet et nyt køkken. Det kan faktisk også være en god investering at låne 100.000 kr til renovering af boligen, hvis du fx får isat nye energirigtige vinduer. Ikke blot forøger du værdien af din bolig, du får også en lavere varmeregning, dvs. en løbende årlig besparelse (og gør noget godt for klimaet).

Lån til bryllup:

Det er dyrt at blive gift, men de fleste vil ikke spare penge på deres store dag. Derfor kan det være en god idé at tage et lån til bryllup, så du kan få præcis det bryllup, du har drømt om. Der er mange elementer, der gør det dyrt at holde bryllup: Leje af lokaler, mad og drikkevarer, brudekjole og gommens tøj (som regel jakkesæt eller smoking), band eller dj, fotograf osv. Derfor løber prisen på et bryllup nemt op på 100.000 kr eller mere.

Har du ikke alle pengene stående på kontoen, kan et lån til bryllup være en god idé. Så sikrer du dig, at du ikke behøver at gå på kompromis på din store dag.

Lån til rejse:

Drømmer du om at tage den helt store jordomrejse? Eller at tage familien med til Australien i en hel måned, mens det er koldt og regnfyldt i Danmark? Så kan et lån til rejse på 100.000 kr være lige, hvad du har behov for. Det kan hurtigt blive dyrt at rejse langt væk, specielt hvis du både skal betale for fly, hoteller, og fornøjelser, mens du er ude på turen. Med et forbrugslån til ferie på 100000 kr har du for alvor mulighed for at udleve drømmerejsen, som det ellers kun er de færreste forundt.

Kviklån på 100.000 kroner?

Du kan ikke få kviklån til 100000 kr. Et lån på 100000 kr er et højt lånebeløb, og kviklån er lavet til at være mindre lån - typisk lån op til 15000 kr - med kort løbetid på fx én måned. Det er generelt svært at finde et billigt kviklån, og du bør derfor prøve at afsøge andre muligheder. I stedet for kviklån bør du lave en låneansøgning på Samlino.dk, som bliver sendt til flere banker samtidig. Her vil der ofte være mindst én bank som vil tilbyde et lån på 100000 kr, og som er langt billigere end kviklån.

Kan jeg låne 100000 kr på trods af RKI?

Hvis du er registreret i RKI (tidligere Ribers Kredit Information), betyder det, at du er en såkaldt “dårligt betaler”, dvs at du har én eller flere regninger, som du ikke har betalt - trods flere rykkere. Derfor ønsker de fleste långivere heller ikke at låne penge til personer, som står RKI. Hvis du står I RKI, anbefaler Samlino.dk, at du tager kontakt til dem, du skylder penge, for at finde en ordning, så du kan komme ud af RKI igen. Dette kan fx ske ved at aftale en afdragsordning eller ved at blive enige med kreditor om kun at skulle betale en mindre del af gælden.

Det er dog muligt at låne penge, selvom du står i RKI. Nedenfor beskrives to måder at låne penge trods RKI - det anbefales dog, at du grundigt overvejer, om det er nødvendigt at låne penge, inden du er kommet ud af RKI.

Lån penge trods RKI via kautionistlån?

Ved et kautionistlån forstås et lån, som du tager sammen med en kautionist, altså en person, der garanterer for lånet, hvis du ikke kan betale det tilbage. Typisk vil din kautionist være en person, der kender dig godt og stoler på dig, da han eller hun hæfter for lånet, hvis du ikke betaler. Dette kan fx være din mor eller far, en søskende, en bedsteforælder eller din gode ven.

Ved Tando kan du ikke låne 100000 kr trods RKI, men de kan låne dig op til 70000 kr trods RKI. Et kautionistlån kan være en god idé, hvis du tidligere har været i økonomiske problemer, men har fået en bedre økonomi, samtidig med at du kan finde en person, som er villig til at kautionere for dig.

Lån penge trods RKI ved et pantelån?

Ved et pantelån forstås et lån, hvor banken har taget sikkerhed i en genstand, såsom et værdifuldt smykke, et ur, en bil eller lign. Hvis du ikke betaler pengene tilbage, har banken ret til at sælge din pantede genstand og kan herved få sine penge tilbage. Et pantelån kan derfor være en god måde at låne penge, selvom du er i RKI, da banken ikke kreditvurderer dig, men primært ser på værdien af din pantede genstand.

Hos Pantsat.dk er det muligt at låne 100000 kr trods RKI ved at pante en genstand, der er mindst 200000 kr værd. Et pantelån er et godt alternativ til lån, hvis du ejer nogle dyre genstande eller potentielt har nogle arvestykker, du kan pantsætte.

Lån 100.000 kroner uden sikkerhed

Samlino sammenligner lånetilbud, som er usikrede. Det betyder, at der ikke kræves sikkerhed i et lån til 100.000 kr. i form af hus eller bil eller andet aktiv i lånet.

En kreditvurdering af dig og eventuelt en medansøger vil blive foretaget, før lånet tilbydes. Det sikrer, at lånet er tilpasset din økonomiske situation, og at du får et tilbud, der matcher dine behov uden at kræve sikkerhed i et aktiv.

Få flere lånetilbud på 100.000 kroner

Når du ansøger om et lån på 100.000 kroner gennem Samlino, tilbydes du en effektiv og hurtig låneproces med digital udbetaling. Vores online tilgang sikrer, at du undgår tidskrævende møder med bankerne, og du kan nemt indsende din ansøgning via vores låneformular, der er tilgængelig på hjemmesiden. Kort tid efter at din ansøgning er sendt, modtager du lånetilbud.

Selvom mange banker kan gøre låneprocessen for mindre beløb unødigt kompleks, tilstræber vi hos Samlino at gøre det helt enkelt for dig. Ved at bruge vores tjeneste til at sammenligne forskellige lånetilbud, kan du hurtigt finde frem til det bedste lån på 100.000 kr.

Med et lån gennem Samlinos netværk af samarbejdsbanker, står det dig frit for, hvad du ønsker at bruge pengene på, uden restriktioner eller specifikke krav fra bankrådgivere. Efter godkendelse bliver lånebeløbet overført til din konto inden for få dage, hvilket gør låneprocessen både praktisk og hurtig.

100.000 kroner lån? Sammenlign med Samlino

Når du står over for at skulle låne 100.000 kroner, tilbyder Samlino.dk en ideel tjeneste til formålet. Ved at benytte Samlino kan du nemt og hurtigt få et overblik over en bred vifte af låneudbydere, deres rentesatser, gebyrer og ÅOP for lån på netop 100.000 kroner. Det gør det muligt for dig at sammenligne de forskellige lånetilbud og træffe en informeret beslutning baseret på dine finansielle behov og økonomiske forhold.

Start din søgning på Samlino.dk i dag, og få din udbetaling på 100.000 på enten samme dag eller inden for blot få dage. Vores lånetjeneste er designet til at gøre lånesøgningsprocessen både enklere og mere transparent – og så er det helt gratis og uforpligtende at sende låneansøgningen afsted!

Lån 100.000 til den laveste rente

Ved at bruge Samlinos sammenligningstjeneste kan du nemt indtaste dine lånebehov og personlige oplysninger for hurtigt at få et overblik over de bedste lånetilbud på markedet. Vi hjælper dig med at finde lånet med den laveste rente, så du kan låne 100.000 kroner på de mest fordelagtige vilkår.

Husk, at når du vurderer den laveste rente, anbefaler vi at du ser på den årlige omkostning i procent (ÅOP) for at få det fulde billede af lånets omkostninger. ÅOP inkluderer nemlig alle gebyrer og renter forbundet med lånet og giver dig derfor en mere præcis sammenligning mellem forskellige lånetilbud.

7 ting du skal overveje, inden du låner 100.000 kroner

Før du beslutter dig for at låne 100.000 kroner, er der flere vigtige faktorer, du bør overveje for at sikre, at du træffer den bedste beslutning for din økonomi.

1. Økonomisk overblik:

Først og fremmest bør du have et klart overblik over din økonomi. Overvej, hvorvidt du har råd til de månedlige afdrag, og hvordan lånet vil påvirke dit budget.

2. Formål med lånet:

Vær klar over, hvad du skal bruge pengene til. Et veldefineret formål kan hjælpe med at vælge den mest passende lånetype.

3. Rentesatser og ÅOP:

Undersøg lånets rentesats og ÅOP (årlige omkostninger i procent). Disse faktorer er afgørende for de samlede omkostninger ved lånet.

4. Løbetid:

Overvej lånets løbetid nøje. En længere løbetid kan reducere dine månedlige afdrag, men også øge den samlede renteudgift.

5. Gebyrer:

Vær opmærksom på eventuelle stiftelsesgebyrer og andre omkostninger forbundet med lånet. Disse kan også påvirke den samlede pris på lånet. Vi anbefaler, at du kigger på ÅOP, som er den mest retvisende indikator for lånets samlede omkostninger, da den inkluderer gebyrer og andre omkostninger.

6. Indfrielse:

Tjek, om der er mulighed for tidlig indfrielse af lånet, og om der i så fald påløber ekstra omkostninger. Det er altid godt at have muligheden for at indfri tidligere, hvis du skulle få brug og mulifhed for det.

7. Sammenlign lån:

Brug sammenligningstjenester som Samlino.dk til at sammenligne forskellige lånetilbud. Dette kan hjælpe dig med at finde det billigste lån, der også bedst passer dine behov og økonomiske situation.

Hvad kræver det at låne 100.000 kroner?

For at låne 100.000 kroner kræver det typisk, at du har en stabil indkomst og en økonomi, som kan understøtte de månedlige afbetalinger. Låneudbydere vil foretage en kreditvurdering for at vurdere din betalingsevne. Det kræver højst sandsynligt også, at du ikke er registreret i RKI eller andre registre over dårlige betalere.

Der kan derudover være specifikke og varierende krav mellem forskellige låneudbydere, herunder krav til alder og bopæl i Danmark.

Hvad koster det at låne 100.000 i banken?

Det er ikke muligt at svare på, hvad det koster at låne 100.000 kr. i banken, da omkostningerne for et lån på 100.000 kroner varierer ud fra din personlige kreditvurdering, rentesatsen, låneperioden, eventuelle gebyrer.

Der er ingen lån, der er ens, og dit lånetilbud vil være skræddersyet din økonomiske situation. ÅOP’en en god indikator for at vurdere de samlede omkostninger ved lånet.

Hvor er det billigst at låne 100.000?

Det billigste sted at låne 100.000 kroner varierer og afhænger af flere faktorer som fx renter, gebyrer og lånevilkår. For at finde det billigste lån, anbefaler vi derfor at sammenligne tilbud fra forskellige udbydere.

Det kan du gøre ved at sende din låneansøgning gennem Samlinos låneberegner. Med vores låneberegner kan vi hjælpe dig med at give et overblik over de forskellige muligheder og finde det lån til 100.000 kr., der bedst matcher din økonomiske situation til de laveste omkostninger.
Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra bilforsikring, kaskoforsikring og Tesla forsikring til priser på mobilabonnement

Kilder

Silva Rosa er vores faste skribent inden for lån, opsparing og finanser. Hun er ekspert i privatøkonomi og guider dig til altid at tage velinformerede og gode beslutninge omkring din økonomi.

E-mail: silva.stepanian@samlino.dk