Lån 500.000 kroner: Find det bedste lån i dag!

Ring til os på 70 60 58 88

Find lån på 500.000 kr. fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at finde en lav rente

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Lån 500.000 kr. med lav rente

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Find det billigste lån på 500.000 kr med Samlino

For at finde det billigste lån på 500.000 kr. skal du blot indtaste lånebeløbet og en række informationer om dig, hvorefter du vil modtage skræddersyede lånetilbud direkte tilpasset din økonomiske profil.

Vores online tilgang til lån betyder, at du blot skal indsende din låneansøgning via vores låneformular, der er tilgængelig på hjemmesiden. Med et lån på 500.000 kr. gennem Samlinos netværk af samarbejdsbanker, står det dig frit for, hvad du ønsker at bruge pengene på, uden restriktioner eller specifikke krav fra bankerne. Efter godkendelse bliver lånebeløbet overført til din konto inden for få dage, hvilket gør låneprocessen både praktisk og enkel.

Ved at benytte Samlino.dks sammenligningstjeneste kan du også hurtigt få et overblik over vigtige lånedetaljer som fx rentesatser, ÅOP, tilbagebetalingsplaner og eventuelle gebyrer. Dette giver dig mulighed for at træffe en informeret beslutning baseret på en transparent sammenligning af de forskellige lånetilbud.

Vær opmærksom på vilkårerne, når du låner 500.000 kr

Når du låner 500.000 kr., skal du være meget opmærksom på lånevilkårene for at sikre, at du forstår alle aspekter af låneaftalen. Det inkluderer bl.a.:

ÅOP: (Årlige Omkostninger i Procent): Dette tal inkluderer alle låneomkostninger og giver dig mulighed for at sammenligne de samlede omkostninger på lånene på mest retvisende måde.

Løbetid: Længden på lånet kan have stor indflydelse på både den månedlige ydelse og de samlede renteudgifter.

Rentesatser: Forstå om renten er fast eller variabel, og hvordan det påvirker dine fremtidige betalinger.

Månedlige ydelser: Vær sikker på, at du kan overholde de månedlige betalinger gennem hele lånets løbetid.

Gebyrer: Undersøg alle tilknyttede gebyrer, herunder oprettelsesgebyr, administrationsgebyrer og eventuelle gebyrer for tidlig indfrielse.

Tidlig tilbagebetaling: Nogle låneudbydere tillader dig at tilbagebetale lånet tidligt uden ekstra omkostninger, mens andre kan opkræve et gebyr.

Forsikringer: Overvej, om der er krav eller tilbud om låneforsikring, og hvordan dette påvirker omkostningerne og din sikkerhed.

Du bør tage dig tid til at læse og forstå lånevilkår, fordi det kan spare dig for mange penge og overraskelser i fremtiden. Overvej altid at søge rådgivning, hvis du er i tvivl. Vores team er altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl.

Du kan ringe til os på tlf.: 70 60 58 88

Hvad koster det at låne 500.000 over 10 år?

Ingen lån er ens, og derfor kan de samlede omkostninger for et lån på 500.000 kr. over 10 år variere betragteligt afhængigt af din kreditvurdering, renter, gebyrer og lånebetingelser. For at få et klart overblik over, hvad det vil koste dig at låne 500.000 kroner, anbefaler vi, at du benytter dig af vores låneberegner og indtaster dit behov for et lån med en løbetid på 10 år. Efter få minutter får du dine lånetilbud, og her anbefaler vi, at du ser på de årlige omkostninger i procent (ÅOP) for at identificere de billigste lån. ÅOP inkluderer nemlig alle lånets omkostninger - renter samt eventuelle gebyrer - og giver dig dermed en mere nøjagtig indikation af lånets samlede pris.

Hvor kan jeg låne 500.000 kr?

Du kan ansøge om et lån på 500.000 kr. fra adskillige af vores anerkendte danske samarbejdsbanker. 500.000 kr. er det største beløb, du kan ansøge om gennem Samlino, så hvis du alligevel oplever, at nogle banker ikke præsenterer dig for et lånetilbud, skyldes det, at ikke alle banker udbyder lån i den beløbsstørrelse.

Uanset om du har brug for 500.000 kr. til finansiering til større køb, renoveringsprojekter, rejser eller blot ønsker at konsolidere eksisterende gæld, kan vores samarbejde med adskillige af Danmarks største banker sikre dig adgang til de billigste lån. Vi anbefaler, at du indsender en låneansøgning gennem vores platform for at modtage personlige lånetilbud, der er skræddersyet til din økonomiske situation, så du kan finde det ideelle lån for dig.

Hvor meget kan jeg spare på et 500.000 kroner lån?

Hvor meget du kan spare på et lån på 500.000 kroner afhænger af flere faktorer som fx rentesatser, løbetiden på lånet, og eventuelle gebyrer forbundet med lånet.

For eksempel, hvis du bliver tilbudt et lån med en lavere rente end dit nuværende lån eller det tilbud, du oprindeligt overvejede i en anden bank, kan forskellen i renteudgifter over flere år potentielt resultere i tusindvis af kroner i besparelser. Samme logik gælder for gebyrer: mindre gebyrer betyder lavere samlede omkostninger.

Benytter du en service som Samlino.dk til at sammenligne lånetilbud, kan du hurtigt få et overblik over de potentielle besparelser ved at vælge det mest fordelagtige lån. Husk at tage højde for ÅOP (årlige omkostninger i procent), som inkluderer alle omkostninger ved lånet, for at få det mest nøjagtige billede af dine potentielle besparelser.

Hvilke renter kan man forvente på et 500.000 kroner lån?

Hvilke renter, du kan forvente på et lån til 500.000 kr., kan være svært at svare helt præcist på. Hos vores samarbejdsbanker kan du forvente at modtage lånetilbud på lån med et rentespænd på mellem 3% - 20,95%.

Renten på et lån på 500.000 varierer fra bank til bank, især fordi renten er individuel baseret på fx den samlede kreditvurdering af dig.

Bankerne vil, udover lånebeløbet og løbetiden, også vurdere faktorer som fx, hvorvidt du ansøger alene eller med en medansøger, din indkomst, din samlede gæld, dit rådighedsbeløb samt om du ejer værdier som bil eller bolig. Disse og andre relevante faktorer spiller en væsentlig rolle i fastsættelsen af renten på dit lån.

Hvem kan låne 500.000 kroner?

Alle personer, der er fyldt 18, kan i princippet låne 500.000 kr. Du vil dog kunne opleve, at mange online banker har en højere aldersgrænse. Derudover vil langt de fleste banker ikke låne penge ud, hvis du er registreret i RKI eller anden debitor-register. Før du kan underskrive en lånekontrakt, vil bankerne altid foretage en kreditvurdering, som afgør, om du er berettiget til at låne 500.000 kr.  

Hvad er vigtigt at vide, inden jeg låner 500.000 kroner?

Det er ekstremt vigtigt at vide, om man har råd til et lån på 500.000 kroner, inden man optager det. Dette er vigtigt, fordi omkostninger forbundet med ikke at tilbagebetale lånet kan være skyhøje. Vi anbefaler derfor på det kraftigste at kigge på, om den månedlige ydelse passer ind i dit budget.

Gør lånet det, kan det være en god start til en masse lønsomme projekter som f.eks. renovering, boligkøb, indfrielse af gæld og mange andre gode ting. Det er nemlig ikke altid negativt at låne penge, som mange siger, det er.

Hvad koster det at låne 500.000 kroner?

Der kan være mange forskellige omkostninger forbundet med at låne 500.000 kroner. Af denne grund har vi lavet en lille oversigt over, hvilke omkostninger du skal holde øje med på et sådant lån. Du kan læse den her:

Renter Den mest velkendte og udbredte form for omkostning ved at låne penge - i dette tilfælde 500.000 kroner - er renter. Renter er prisen for at låne penge. Det betyder, at det er en af de omkostninger, man skal holde mest øje med, da den denne omkostning vil være gældende gennem hele låneperioden.

Den oplyste debitorrente bliver normalt tilskrevet lånet hvert år. Det vil sige, at lånet bliver større med den pågældende procentsats. Derfor er en lav rente bedst.

Gebyr Nogle udbydere reklamerer med rentefri lån. Disse kommer dog tit med en anden meget udbredt form for omkostning, nemlig gebyr. Gebyr kommer i alle størrelser og af mange forskellige grunde. De mest normale gebyr er:

 • Administrationsgebyr - er typisk ikke så højt - omkring 25-60 kroner pr. måned - dog bliver det hurtigt meget.
 • Faktureringsgebyr - heller ikke så stort et beløb, men som sagt bliver det hurtigt til mange penge!
 • Rykkergebyr - tit omkring 100 kroner - så overhold dine betalinger.
 

Etableringsomkostninger Mange lån har tit et etableringsgebyr. Det kan være lige fra 100 kroner til flere tusind. Det står tit kun med småt, så det er vigtigt at holde øje med, da det kan udgøre en stor del af de samlede omkostninger på lånet.

Et eksempel på et etableringsgebyr fra den virkelige verden er fra Express Bank, som tilbyder lån med et etableringsgebyr på 1.600 kroner. Dette er et meget normalt gebyr, som faktisk ligger i den lave ende i forhold til mange konkurrenter.

ÅOP Hvis du synes, at det er svært at holde styr på alle disse gebyr, så har vi en snydekode til dig: ÅOP.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og som navnet antyder, så er det alle omkostningerne samlet i ét procenttal.

Vi anbefaler, at du kigger på ÅOP’en, hvis du vil foretage en hurtig sammenligning mellem forskellige lån for 500.000 kroner, da det simpelthen er hurtigst.

Hvor kan jeg låne 500.000 kroner?

Mange udbydere tillader i dag lån på 500.000 kroner - dog har de forskellige betingelser ved deres lån. Du kan her se, hvilke betingelser og omkostninger der er ved et par forskellige udbydere af lån på det store beløb.

Basisbank er en af de mest fremtrædende låneudbydere på lånemarkedet. De har en debitorrente på kun 4,95 - 19,95%, hvilket er i den lave ende, når man snakker privatlån. Derudover får du hos Basisbank svar med det samme, hvilket vil sige, at du ikke skal sidde og vente spændt i flere dag. Du skal nemlig slet ikke vente.

Låner du 500.000 kroner hos Basisbank bliver dine samlede låneomkostninger på mellem 32.829 og 127.114 kroner. Det er ikke særlig meget i forhold til, hvor meget du låner.

Hvad kan jeg bruge 500.000 kroner på?

Du kan bruge 500.000 kroner på rigtig meget. Der er uendelige muligheder. Dog har vi prøvet at indramme de mest normale, så du kan finde ud af, hvad du vil bruge de 500.000 kroner på. Du skulle jo nødig stå med 500.000 kroner på kontoen uden noget at bruge dem til.

Boliglån Da du kun må låne 80% af din boligs værdi som et realkreditlån - resten skal du enten selv betale eller tage som lån andre steder - er et boliglån en mulighed. Disse 500.000 kroner kunne bruges i stedet for et banklån til at finansiere de sidste 15% af boligen, du må låne til. Det er kun 15%, fordi du selv skal give en egenbetaling på 5%.

Dette er nok den mest almindelige grund til, at folk låner 500.000 kroner, fordi de bliver nødt til det pga. de stramme regler med realkreditlån.

Renovering Er dit hus ved at være gammelt og kedeligt, og vil du bare gerne leve i en luksusvilla? Så er det en rigtig god idé at bruge pengene på en totalrenovering af dit hus. Du kan lave nyt køkken, få nye møbler (som ikke er fra Ikea), nyt gulv, og du kan endda få installeret et nyt tag.

En totalrenovering forøger værdien af din bolig, så et lån i det lange løb måske kan betale sig.

Redning af din privatøkonomi Hvis du lige er blevet fyret, og dine udgifter bare er for store til at håndtere ift. din nye, lavere indkomst, så kan et redsningslån på 500.000 kroner måske være løsningen for dig. Lånet kan være broen mellem dit forhenværende høje forbrug og din fremtidige stabile økonomi.

Det kan dog være svært at optage et lån, hvis man lige har mistet sit job.

Samlelån til mindre lån Hvis du har en masse mindre lån, kan det være en god idé at samle dem alle i ét stort. Det kan du gøre ved at låne et beløb, der dækker alle de mindre låns samlede resterende tilbagebetaling. Herefter kan du tilbagebetale de små lån, når dit større lån bliver godkendt.

Her vil du forenkle din økonomi markant, hvilket kan bringe en meget stor økonomisk fordel til dig i fremtiden. Du betaler her også kun gebyrerne på ét lån, og ikke mange små, så det kan tit godt betale sig.

Hvad er den månedlige ydelse på 500.000 kroner?

Den månedlige ydelse, når man låner i denne størrelse, kan variere meget meget bredt. Det kan variere grundet mange forskellige variable såsom rente, gebyr, etableringsomkostninger og meget meget mere.

Den allerstørste variabel er dog afdragsperioden. Det er klart, at hvis du vælger at afdrage over kort tid, skal du betale betydeligt mere af på lånet om måneden.

Hvis du låner 500.000 kroner over 180 måneder gennem Basisbank, så bliver din månedlige ydelse på ca. 6.085 kroner. Vælger du at afdrage over 48 måneder, så koster lånet 13.411 kroner pr. måned. De 10.416 kroner af dem er direkte afdrag på hovedstolen, resten er betaling af kreditomkostninger forbundet med lånet.

Hvordan får jeg det billigste lån på 500.000 kroner?

Hvis du går og tænker på at et lån i denne størrelse, så kan dette spørgsmål godt have truffet dine tanker. Bare rolig; vi har svaret. Samlino.dk tilbyder nemlig Danmarks førende sammenligningsservice af lån. Vores sammenligninger er 100% uvildige, og det vil sige, at du ikke skal være bange for, at de dyre lån står øverst. Du kan sammenligne lån på 500.000 kroner øverst på siden - allerede i dag!

Skal man stille sikkerhed, når jeg låner 500.000 kroner?

Kort fortalt varierer det, om man skal stille sikkerhed eller ej. Hos Basisbank skal man eksempelvis ikke stille sikkerhed, hvis man låner 500.000 kroner. Det vil sige, at du kan låne 500.000 kroner uden at stille sikkerhed.

Hvis du går ind i din lokale bankfilial, skal du typisk stille en form for sikkerhed, hvis de ikke er 100% sikre på, at du kan betale lånet af. At stille sikkerhed på et lån tilføjer mere risiko for dig, fordi du kan ende med at miste det, som du har sat som sikkerhed - det kan være dit hus, bil og meget mere.

Kan jeg låne 500.000 kroner, hvis jeg er i RKI?

Det er ikke muligt at låne 500.000 kroner, hvis man er registreret i RKI. Hvis du har brug for at låne penge, selvom du er i RKI, skal du nok lidt ned i beløb, inden du kan gøre dette muligt. Et mindre beløb kunne f.eks. være et lån på 50.000 kr.

Er der skattefradrag ved at låne penge?

Ja! De fleste omkostninger, du betaler i forbindelse med et lån, kan du trække fra i skat. Dette vil hjælpe dig med at gøre et lån på 500.000 kroner mere lønsomt, da du ikke bare betaler og betaler; du kan rent faktisk spare penge på nogle poster.

Dette fradrag gør at lån, der måske virker ekstremt dyre, bliver lidt mere realistiske, når man medregner dette fradrag.

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra bilforsikring og mobilabonnement til Tesla forsikring og bilforsikring til unge.