Lånetilbud: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lånetilbud med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lånetilbud gennem os

Hvad er et lånetilbud?

Et lånetilbud er ganske enkelt et tilbud på et lån - typisk forbrugslån. Med et lån kan du få penge til det, du går og mangler. Til gengæld forventer banken, at du betaler pengene tilbage og lidt mere til. For at få et konkret, personligt lånetilbud skal du typisk gennemgå en kreditvurdering, hvor du deler information om dig selv og din økonomi. Bankerne har brug for den information for at give dig et lånetilbud, da de skal vurdere, om de tror, du kan betale pengene tilbage.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Få et lånetilbud hos Samlino

På Samlino.dk tilbyder vi en omfattende og brugervenlig sammenligningstjeneste, der dækker et bredt spektrum af låneudbydere i Danmark. Vi har gjort det enkelt og overskueligt for dig at få indblik i de forskellige lånemuligheder, og hvilke lån der er de billigste for lige netop dig.

Med den stigende tilgængelighed af online lån bliver det stadig nemmere at ansøge om et lån direkte fra hjemmet, uden at skulle besøge en fysisk bank. Når du anvender vores online platform, behøver du kun at indsende én ansøgning for at modtage tilbud fra flere relevante låneudbydere. Dette giver dig muligheden for at overveje de forskellige tilbud i dit eget tempo og vælge det bedste for dig.

Hvordan sammenligner jeg lånetilbud på Samlino.dk?

På Samlino.dk kan du sammenligne lånetilbud fra mange banker hurtigt og nemt. Du skal blot indtaste oplysninger om det lån, du vil have i beregneren øverst på siden; skal du låne 25.000 kr., 50.000 kr. eller måske samle dine lån til ét for at få bedre overblik? Herefter skal du indtaste oplysninger om dig selv, herunder din økonomi.

Den information skal bankerne bruge til at give dig så gode lånetilbud som muligt. Herefter trækker Samlino.dk specifikke lånetilbud til dig fra en masse banker, og det er blot op til dig at vælge det tilbud eller den bank, du synes bedst om. Har du spørgsmål til vores service, er vi kun et kald væk på . Du kan altid ringe til vores kundeservice på 70 60 58 88 mellem 9-15 eller sende en mail til info@samlino.dk.

Sammenlign flere lånetilbud

Det er vigtigt at indhente flere forskellige lånetilbud, når du overvejer at optage et lån. Det sikrer nemlig, at du får det mest fordelagtige og billigste lån, da der ofte kan være betydelige prisforskelle mellem de forskellige lånetilbud.

I stedet for udelukkende at henvende dig til din egen bank for et tilbud, kan du benytte en tjeneste som Samlino. Med vores sammenligningstjeneste behøver du kun at udfylde én enkelt ansøgning for at modtage tilbud fra flere banker. Det sparer dig tid og penge – og ansøgningen er helt gratis og uforpligtende.

Når du modtager og vil sammenligne dine lånetilbud, kan du med fordel fokusere på ÅOP (årlige omkostninger i procent. ÅOP er en indikator for de samlede omkostninger ved lånet, inklusiv renter, gebyrer og andre omkostninger forbundet med lånet. a

Lånetilbud fra flere banker

At indhente en række lånetilbud er afgørende, når du overvejer at optage et lån, for at sikre, at du opnår det bedste lån til dit behov. Det er vores erfaring, at det ikke er ualmindeligt, at der kan være tusindvis af kroner i forskel på omkostningerne ved de forskellige lånetilbud.

Med Samlino behøver du kun at udfylde én ansøgning for at modtage tilbud fra en række forskellige banker. Det er en effektiv metode til at spare penge og tid, fordi du får muligheden for i dit eget tempo at sammenligne de forskellige lånetilbud side om side i en overskuelig oversigt.

Hvordan får jeg det bedste lånetilbud?

Du gør det meget nemmere at finde det bedste lån ved at sammenligne bankerne i stedet for at vælge den første bank, du lige finder på nettet. Du kan sammenligne bankernes tilbud til dig her på Samlino.dk. Det er utroligt nemt, og på den måde sikrer du dig, at ikke kommer til at vælge et lån, der er alt for dyrt til din privatøkonomi. Når du er på udkig efter det bedste lån på markedet, anbefaler vi at kigge efter følgende:

 • Løbetid: Over hvor lang tid skal lånet tilbagebetales? Vælg en realitstisk løbetid, så du ikke står i gæld til halsen

 • Hovedstol: Et pænere ord for hovedstol er lånebeløb, dvs. hvor meget vil du samlet set låne? Det kan du indtaste her øverst på siden

 • ÅOP: Årlige omkostninger i procent, som er et procenttal, der beskriver, hvor dyrt dit lån er om året

 • Månedlig tilbagebetaling: Denne er lidt mere overskuelig sammenlignet med ÅOP og fortæller dig, hvor mange penge du skal af med om måneden. Vurdér her, om du tror, du kan lægge disse penge til side i budgettet hver måned

 • Anbefalinger af udbyderen: Kundeservice er også vigtig. Vi anbefaler at tjekke op på, om låneudbyderen ser ud til at have en god kundeservice. Det kan du gøre hos klageankenævnet eller via Trustpilot. Bemærk, at Trustpilots score kan manipuleres og derfor ikke altid afspejler den egentlige kundetilfredshed med et selskab

Hvad betyder ÅOP og hvordan bruges det i et lånetilbud?

ÅOP er en forkortelse for årlig omkostninger i procent, men det er desværre ikke alle danskere, som kender til begrebet. En artikel fra Politiken beskriver således, at cirka halvdelen af danskerne ikke ved, hvad ÅOP står for. Det er synd, for ÅOP er skabt som et simpelt værktøj til at sammenligne lånetilbud, hvor kriteriet er, at alle tilbud har ens løbetid.

Er løbetiden, altså perioden du vil tilbagebetale lånet over, ens, er det billigste lån det lån, hvor ÅOP er lavest. Fordi værktøjet er så smart, er det bestemt ved lov, at alle låneudbydere skal præsentere ÅOP på deres lånetilbud.

Modtag et gratis lånetilbud

Gratis lån adskiller sig fra traditionelle lån ved at være uden renter og gebyrer. Mange låneudbydere tilbyder rentefrie lån, hvilket i praksis kan betyde, at du kan låne penge uden ekstra omkostninger. Du skal dog være opmærksom på, at lån kun er rente- og gebyrfrie i en bestemt periode. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på lånebetingelserne for at forstå fuldt ud, hvad det indebærer at optage et gratis lån.

Samlino giver dig billige lånetilbud 

Når du står over for at skulle optage et lån, spiller valget af låneudbyder en væsentlig rolle. Forskelle i rentesatser, lånebetingelser og løbetider kan have stor betydning for dine samlede låneomkostninger. Derfor bør du altid indhente lånetilbud fra flere udbydere for at sammenligne og identificere det mest fordelagtige og billigste lån.

Gennem Samlinos platform kan du nemt og hurtigt få et overblik over dine lånemuligheder online. Samlino gør det enkelt at sammenligne priser og vilkår fra forskellige låneudbydere, hvilket hjælper dig med at træffe en informeret beslutning om, hvilket lån der bedst opfylder dine finansielle behov.

Find det bedste lånetilbud

At finde det bedste lånetilbud kræver en grundig sammenligning af forskellige lånemuligheder. Det anbefales, at du især, men ikke alene, tager udgangspunkt i lånenes ÅOP, når du skal vurdere det bedste lånetilbud.

ÅOP står for de årlige omkostninger i procent og er en indikator for det samlede prisniveau på et lån. Den inkluderer alle omkostninger og giver dermed et klart billede af lånets reelle pris.

Generelt er din kreditvurdering medbestemmende for, hvor gode lån du bliver tilbudt. Årsagen er, at banker vurderer risikoen ved at låne penge ud. Hvis du fx allerede har flere lån, kan det være en god idé at se på mulighederne for samlelån på vores platform. På Samlino.dk tilbyder vi nemlig at sammenligne mellem flere banker, der kan hjælpe dig med at finde ud af, om samlelån er en løsning for dig.

Ved at anvende en sammenligningstjeneste som Samlino.dk kan du nemt få et overblik over de bedste lånetilbud på markedet. 

Indhent lånetilbud

Et lånetilbud kan betragtes som en form for uforpligtende kontrakt, hvor alle vigtige detaljer om lånet er angivet. Dette inkluderer informationer som oprettelsesgebyrer, rentesats, ÅOP, lånebeløb og lånets løbetid. Disse oplysninger gør det enkelt for dig som låntager at sammenligne forskellige tilbud og træffe en beslutning om, hvilket lån der er mest fordelagtigt for dig.

Når du modtager dine lånetilbud gennem vores lånetjeneste, vil du få præsenteret en oversigt over disse oplysninger. På den måde kan du nemt vurdere de forskellige tilbud side om side. Generelt vil det lånetilbud, som fremgår øverst i oversigten, være det med den laveste ÅOP og dermed som udgangspunkt det billigste lån. Overblikket er med til at sikre, at du får den nødvendige klarhed og kan foretage et velinformeret valg.

FAQ - 2 hurtige om lånetilbud

Er et lånetilbud bindende?

Nej, hele låneprocessen er uforpligtende indtil det punkt, hvor du underskriver en låneaftale. Du kan derfor undersøge dine lånemuligheder helt gratis og uforpligtende, indtil du vælger det lån, du gerne vil have. Når låneaftalen er underskrevet, får du din udbetaling. 

Hvor lang tid gælder et lånetilbud?

I de fleste tilfælde gælder lånetilbuddet i 30 dage, men det varierer dog fra bank til bank. Udløber din lånefrist, må du som udgangspunkt indsende dine informationer og ansøge igen. Du kan dog altid kontakte os, så vil vi gøre alt for at hjælpe dig videre i din låneproces.

Hvilke slags lånetilbud kan jeg sammenligne på Samlino.dk?

Du kan sammenligne alle typer lån på Samlino.dk, så listen er lang. Vi giver dig den alligevel her:

Der er altså mange forskellige lånetyper at sammenligne på Samlino.dk. Vi kan give dig lånetilbud til alt, hvis bare bankerne mener, de vil give dig et lån. Hvis du vil se dem alle, så kan du give vores låneberegner et forsøg.

Hvilke låneudbydere kan jeg få et tilbud fra?

Der er mange låneudbydere i Danmark, og der kommer flere og flere. For at holde listen simpel, nævner vi derfor et udpluk af de udbydere, du kan få lånetilbud fra via Samlino.dk:

 • Basisbank
 • Resurs Bank
 • Ekspres Bank
 • Santander Consumer Bank
 • Diba Billån
 • Tando Lån
 • L'EASY
 • Spotlån
 • Pantsat.dk
 • Top 5 Credits
 • SparXpres
 • LånLet

Vi arbejder hele tiden på at indgå i samarbejde med flere låneudbydere. Jo flere, der vil være med, desto bedre bliver vores sammenligning og din brugeroplevelse. Husk at der også altid er gode tilbud at hente i vores andre områder, blandt andet ved bilforsikring, mobilabonnement, kaskoforsikring eller måske endda Tesla forsikring, hvis du skulle være den stolte ejer af såden en. 

Kilder

Silva Rosa er vores faste skribent inden for lån, opsparing og finanser. Hun er ekspert i privatøkonomi og guider dig til altid at tage velinformerede og gode beslutninge omkring din økonomi.E-mail: silva.stepanian@samlino.dk