Lånetilbud: Find det bedste lån til dig!

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lånetilbud med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lånetilbud gennem os

Hvad er et lånetilbud?

Et lånetilbud er ganske enkelt et tilbud på et lån - typisk forbrugslån. Med et lån kan du få penge til det, du går og mangler. Til gengæld forventer banken, at du betaler pengene tilbage og lidt mere til. For at få et konkret, personligt lånetilbud skal du typisk gennemgå en kreditvurdering, hvor du deler information om dig selv og din økonomi. Bankerne har brug for den information for at give dig et lånetilbud, da de skal vurdere, om de tror, du kan betale pengene tilbage.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvordan sammenligner jeg lånetilbud på Samlino.dk?

På Samlino.dk kan du sammenligne lånetilbud fra mange banker hurtigt og nemt.

Du skal blot indtaste oplysninger om det lån, du vil have i beregneren øverst på siden; skal du låne 25.000 kr., 50.000 kr. eller måske samle dine lån til ét for at få bedre overblik?

Herefter skal du indtaste oplysninger om dig selv, herunder din økonomi. Den information skal bankerne bruge til at give dig så gode lånetilbud som muligt.

Herefter trækker Samlino.dk specifikke lånetilbud til dig fra en masse banker, og det er blot op til dig at vælge det tilbud eller den bank, du synes bedst om.

Har du spørgsmål til vores service, er vi kun et kald væk på . Du kan altid ringe til vores kundeservice på 70 60 58 88 mellem 9-15 eller sende en mail til info@samlino.dk.

Hvordan finder jeg det bedste lån?

Du gør det meget nemmere at finde det bedste lån ved at sammenligne bankerne i stedet for at vælge den første bank, du lige finder på nettet.

Du kan sammenligne bankernes tilbud til dig her på Samlino.dk. Det er utroligt nemt, og på den måde sikrer du dig, at ikke kommer til at vælge et lån, der er alt for dyrt til din privatøkonomi.

Når du er på udkig efter det bedste lån på markedet, anbefaler vi at kigge efter følgende:

 • Løbetid: Over hvor lang tid skal lånet tilbagebetales? Vælg en realitstisk løbetid, så du ikke står i gæld til halsen

 • Hovedstol: Et pænere ord for hovedstol er lånebeløb, dvs. hvor meget vil du samlet set låne? Det kan du indtaste her øverst på siden

 • ÅOP: Årlige omkostninger i procent, som er et procenttal, der beskriver, hvor dyrt dit lån er om året

 • Månedlig tilbagebetaling: Denne er lidt mere overskuelig sammenlignet med ÅOP og fortæller dig, hvor mange penge du skal af med om måneden. Vurdér her, om du tror, du kan lægge disse penge til side i budgettet hver måned

 • Anbefalinger af udbyderen: Kundeservice er også vigtig. Vi anbefaler at tjekke op på, om låneudbyderen ser ud til at have en god kundeservice. Det kan du gøre hos klageankenævnet eller via Trustpilot. Bemærk, at Trustpilots score kan manipuleres og derfor ikke altid afspejler den egentlige kundetilfredshed med et selskab

Hvordan finder jeg billige lånetilbud?

Du finder et billigt lån ved at sammenligne tilbuddene på faktorer såsom månedlig tilbagebetaling, ÅOP og løbetid.

Hvis alle dine lån har den samme løbetid (det plejer at være tilfældet), er det typisk det lån med den laveste ÅOP, som er billigst.

Du kan nemt og bekvemt sammenligne lån til alle mulige formål på Samlino.dk. Vi sammenligner - du sparer.

Hvad betyder ÅOP og hvordan bruges det?

ÅOP er en forkortelse for årlig omkostninger i procent, men det er desværre ikke alle danskere, som kender til begrebet. En artikel fra Politiken beskriver således, at cirka halvdelen af danskerne ikke ved, hvad ÅOP står for.

Det er synd, for ÅOP er skabt som et simpelt værktøj til at sammenligne lånetilbud, hvor kriteriet er, at alle tilbud har ens løbetid. Er løbetiden, altså perioden du vil tilbagebetale lånet over, ens, er det billigste lån det lån, hvor ÅOP er lavest.

Fordi værktøjet er så smart, er det bestemt ved lov, at alle låneudbydere skal præsentere ÅOP på deres lånetilbud.

Hvilke slags lån kan jeg sammenligne på Samlino.dk?

Du kan sammenligne alle typer lån på Samlino.dk, så listen er lang. Vi giver dig den alligevel her:


Der er altså mange forskellige lånetyper at sammenligne på Samlino.dk. Vi kan give dig lånetilbud til alt, hvis bare bankerne mener, de vil give dig et lån.
Hvis du vil se dem alle, så kan du give vores låneberegner et forsøg.

Hvilke låneudbydere kan jeg få tilbud fra?

Der er mange låneudbydere i Danmark, og der kommer flere og flere. For at holde listen simpel, nævner vi derfor et udpluk af de udbydere, du kan få lånetilbud fra via Samlino.dk:


Vi arbejder hele tiden på at indgå i samarbejde med flere låneudbydere. Jo flere, der vil være med, desto bedre bliver vores sammenligning og din brugeroplevelse.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk