Samlino.dk kårer: Danmarks billigste bilforsikring 2023

|Posted by | Alle opslag, Bilforsikring

Hos Samlino gennemgår vi hele tiden markedet for bilforsikringer, så vi kan vise de bedste og billigste forsikringer til danskerne. Nu er året er ved at gå på hæld, og derfor har vi traditionen tro været i databaserne for at se, hvem der tilbød den billigste bilforsikring til danskerne i året 2023.

Hvert år uddeler vi en række priser til de aktører inden for bilforsikringsbranchen, og igen i år har vi kåret det selskab, som har kunnet tilbyde danskerne de billigste bilforsikringer i 2023.

Danmarks billigste bilforsikring 2023

I år er vi glade for at kunne afsløre, at vinderen for prisen ‘Billigste Bilforsikring 2023’ er… FDM Forsikring!

FDM har vundet, fordi de kontinuerligt har kunnet tilbyde attraktive priser til danskerne hele året igennem. Når vi dykker ned i tallene, viser de, at FDM har været prisduks – deres priser var nemlig hele 26% lavere end gennemsnittet på markedet.

Det stopper dog ikke her for FDM. De har også opnået topplaceringen som den billigste bilforsikring for både elbiler og køretøjer, der kører på fossilt brændstof. Her er de også hhv. 26% billigere for elbiler og 29% billigere for fossile biler. FDM har med deres priser vist, at de har et bredt fokus på at imødekomme forskellige bilismebehov og stadig bevare lave priser.

Se om du kan få FDM’s bilforsikring her Se om FDM’s tilbud passer til dine behov her

Hvem er FDM?

FDM, Danmarks største interesseorganisation for bilister, består af over 260.000 medlemmer. Udover at tilbyde en række services og rådgivning inden for bilisme, har FDM etableret sig som et stærkt brand inden for bilforsikring under navnet FDM Forsikringer.

Kendt for deres dedikation til at tilbyde attraktive priser og gennemsigtige forsikringsløsninger, skaber de forsikringer, der er nøje tilpasset individuelle behov.

Selvom FDM’s bilforsikringer administreres af Tryg Forsikring A/S, tilbydes unikke fordele og konkurrencedygtige priser specifikt for FDMs medlemmer.

Vinderkriterier

Vores vurderingsproces af årest vinder, er baseret analyse af over 600.000 opslag i vores database, som reflekterer danskernes præferencer inden for bilforsikring.

Er du interesseret i selv at sammenligne bilforsikringspriser på markedet? Udforsk mulighederne for din egen bilforsikring nedenfor, og find ud af, hvordan du kan optimere din dækning.

Se om du kan få FDM’s bilforsikring her Se om FDM’s tilbud passer til dine behov her

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 4 / 5. Antal bedømmelser 3

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om T. Andersen

Thomas har en kandidatgrad i kommunikation og digitale medier. Hans faglige baggrund i kommunikation afspejles i hans rolle på kommunikationsteamet hos Samlino.dk. Her bruger han sin erfaring til at undersøge og formidle om danskernes privatøkonomi. E-mail: thomas.andersen@samlino.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *