NEXT Bilforsikring: Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign Nexts tilbud med 14 andre selskaber:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fået en bilforsikring gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Om NEXT Forsikring:

NEXT startede i 2013, og de gik i luften 25. november. De er et større samarbejde mellem selskaberne Zitcom A/S og NEM Forsikring A/S. Zitcom har i mere end 15 år leveret intelligente it-løsninger inden for bl.a. hosting- og telebranchen, mens NEM Forsikring har mere end 100 års erfaring inden for formidling af forsikringer.

De har altså kombineret de traditionelle forsikringsdyder med nutidens teknologiske muligheder og derved skabt et online forsikringsunivers, hvor kunderne selv kan administrere deres forsikringer.

Deres mission er i følge dem selv meget simpelt – hos NEXT Online Forsikring vil de gerne tilbyde kunderne et attraktivt alternativ til de traditionelle forsikringsselskaber. De forsøger at udnytte nutidens teknologi bedst muligt og derved skære ned på forsikringsbranchens traditionelle salgs- og administrationsomkostninger. Samtidig vil de gerne gøre forsikringer mere gennemskuelige for den enkelte forbruger og give muligheden for, at du kan betjene sig selv online.

De udstiller værktøjerne, og har du så selv lyst til at udregne og bestille dine forsikringer, så kvitterer vi til gengæld med kvalitetsforsikringer til lave priser, hvor vi ikke er gået på kompromis med den gode dækning.

Hvorfor skal jeg vælge NEXT Forsikring?

NEXT Online Forsikring er frontløbere på, hvordan fremtidens forsikring ser ud, og de har høje ambitioner for den almindelige forbruger. De har et bredt udvalg af de vigtigste forsikringstyper til dig, så du er godt dækket ind. De har heller ingen skjulte gebyrer, og det er nemt at give en skadesanmeldelse. Du kan online gå ind og tilpasse din forsikringspakke og tilføje enten en udvidet dækning eller en ny forsikring.

Hvilke forsikringer har NEXT Forsikring?

NEXT Forsikring har mange forskellige forsikringstyper, og du kan vælge mellem de hyppigste forsikringer. Du kan vælge:

Hvad er NEXT Bilforsikring?

NEXT Bilforsikring giver dig som standard både en ansvars- og retshjælp med i pakken. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Du har mulighed for at udvide pakken med en kaskoforsikring og vejhjælp. Vejhjælp giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du får gratis dækning af stenskader og friskader med kaskoforsikringen.

Hvordan anmelder jeg en skade til NEXT Forsikring?

Du kan gå ind online på deres hjemmeside og anmelde skaderne hurtigt og få en lynhurtig tilbagemelding. Du kan også kontakte dem på 70 21 06 20, hvis det er akut eller skrive på mail@ssg.dk. Så kan de guide dig igennem anmeldelsen.

Hvordan anmelder brugerne NEXT Forsikring på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er høj hos NEXT Forsikring, hvor langt over 1.450 brugere har anmeldt dem på Trustpilot. Over 80 % af brugerne har givet dem fem stjerner, hvilket er i den rigtig gode ende på Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg NEXT Forsikring?

I og med NEXT Forsikring er 100 % online, så har de ikke noget telefonnummer, som du kan kontakte dem på, men du kan kontakte dem på chatfunktionen på deres hjemmeside eller sende en mail til mail@next.dk.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk