Menu

FDM Forsikring: Sammenlign og se om de er billigst på kun 3 min.

Jeg kender ikke nummerpladen

Vi henter priser fra 14 udbydere, blandt andre:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Om FDM Forsikring:

FDM Forsikring begyndte sine aktiviteter i 2004, og siden da har de haft stor succes inden for forsikringsbranchen. FDM Forsikring tilbyder 17 forskellige forsikringer, der inkluderer mere almindelige forsikringer såsom bilforsikring, ulykkesforsikring og rejseforsikring, men også mere utraditionelle forsikringer såsom lystfartøjsforsikring og veteranforsikring. FDM (Forenede Danske Motorejer) forsikring blev etableret i 2004, med et ønske om at være medlemsejede og at pengene skulle arbejde for medlemmerne. FDM, som blev stiftet i 1909, udsprang oprindeligt fra bladet “Motor” (stiftet i 1906), hvilket i dag er foreningens medlemsblad med 434.000 læsere. Udover det landskendte blad, tilbyder foreningen teknisk og juridisk hjælp. Forsikringsselskabet bygger på kerneværdierne - fællesskab og åbenhed. Derudover bliver samfundssind også lagt vægt på, som kombineret med førnævnte er de bærende værdier hos FDM Forsikring, som er designet til at passe på deres medlemmer. Hos FDM skal værdien - fællesskab, give medlemmerne tryghed. Forsikringsselskabets indtægt, fra de månedlige ydelser medlemmerne betaler, bliver brugt til at sikre medlemmerne modtager økonomisk støtte i tilfælde af skader på deres biler. Selskabets overskud bliver delt med medlemmerne, da der ikke er aktionærer, som skal have et årligt udbytte. Åbenhed, en værdi som hos FDM Forsikring betyder, at komme tættere på deres kunder. Selskabet ser det som en opgave at give medlemmerne en effektiv hjælpende  hånd, når de har brug for det. Selskabet vil have deres medlemmer til at føle, at de får den hjælp, som er nødvendig. FDM Forsikring har et repræsentantskab på 45 medlemmer og en bestyrelse, som der alle har det formål at sørge for at direktionen tager de rigtige beslutninger. FDM forsikring giver anciennitetsrabat til loyale medlemmer, såfremt overskuddet er højt. Det betyder altså FDM Forsikring sætter priserne ned på bilforsikringer, hvis selskabet har en høj profit. Selskabet er også bygget op på en måde hvor medlemmerne deles om risikoen. Såfremt en skade skulle forekomme, har FDM Forsikring fuld tillid til dets medlemmer, hvortil principper såsom at være proaktiv, serviceorienteret indsats og potentielle dækningsmuligheder hurtigt bliver inkluderet i planen. FDM Forsikring betaler omkring 1,8 milliarder kroner om året i erstatning til dets medlemmer. For at tegne en forsikring hos selskabet, skal du være medlem af FDM (Forenede Danske Motorejere).

Bilforsikring

1. FDM er en interesseorganisation for bilejere og ikke et privat ejet forsikringsselskab. 2. Du bliver automatisk elitebilist, hvis du er over 26 år og har samlet dine forsikringer hos FDM Forsikring, og derved får du en række fordele. 3. FDM udbyder deres forsikringer i samarbejde med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. 4. FDM Forsikring er en del af Forenede Danske Motorejere (FDM) 5. Når du tegner en bilforsikring hos FDM Forsikring, har du mulighed for at tilvælge en række serviceydelser.
Ja. Som standard i FDM Forsikrings bilforsikring, får du dækket ekstraudstyr for op til 70.000 kroner, men du kan tilvælge at dække ekstra udstyr for mere end 70.000 kroner.
Det kræver at du er medlem af FDM for at kunne tegne en forsikring hos FDM forsikring
Hvis du bygger din bil om, kan det få betydning for din forsikring, og du skal derfor kontakte FDM Forsikring.
Hvis du er fyldt 30 år, vil du automatisk blive elitebilist, og du kan selv bestemme din selvrisiko.
Som kunde i FDM Forsikring kan du nemt anmelde dine skader online hele døgnet rundt.

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev