FDM Bilforsikring:
Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign FDMs tilbud med 14 andre selskaber:

 • IDA Forsikring
 • Gjensidige Forsikring
 • Global Forsikring
 • Alm. Brand
 • Nem Forsikring
 • Next Forsikring
 • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fået en bilforsikring gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Om FDM Bilforsikring:

FDM Forsikring begyndte sine aktiviteter i 2004, og siden da har de haft stor succes inden for forsikringsbranchen og er i dag en del af Tryg Forsikring A/S. FDM Forsikring tilbyder 18 forskellige og unikke forsikringer, der inkluderer mere almindelige forsikringer såsom bilforsikring, vejhjælpsforsikring, ulykkesforsikring og rejseforsikring, men også mere utraditionelle forsikringer såsom lystfartøjsforsikring og veteranforsikring.

FDM (Forenede Danske Motorejer) forsikring blev etableret i 2004, med et ønske om at være medlemsejede og at pengene skulle arbejde for medlemmerne. FDM, som blev stiftet i 1909, udsprang oprindeligt fra bladet “Motor” (stiftet i 1906), hvilket i dag er foreningens medlemsblad med 434.000 læsere.

Udover det landskendte blad, tilbyder foreningen teknisk og juridisk hjælp. Forsikringsselskabet bygger på kerneværdierne - fællesskab og åbenhed. Derudover bliver samfundssind også lagt vægt på, som kombineret med førnævnte er de bærende værdier hos FDM Forsikring, som er designet til at passe på deres medlemmer.

Hos FDM skal værdien - fællesskab, give medlemmerne tryghed. Forsikringsselskabets indtægt, fra de månedlige ydelser, bliver brugt til at sikre medlemmerne økonomisk støtte i tilfælde af skader på deres biler. Selskabets overskud bliver delt med medlemmerne, da der ikke er aktionærer, som skal have et årligt udbytte.

Åbenhed, en værdi som hos FDM Forsikring betyder, at komme tættere på deres kunder. Selskabet ser det som en opgave at give medlemmerne en effektiv hjælpende  hånd, når de har brug for det. Selskabet vil have deres medlemmer til at føle, at de får den hjælp, som er nødvendig.

Hvorfor skal jeg vælge FDM Bilforsikring?

 • FDM Forsikring har den billigste og bedste forsikring til både benzin-, diesel- og elbiler.
 • Du bliver automatisk elitebilist, hvis du er over 30 år og har samlet dine forsikringer hos FDM Forsikring, og derved får du en række fordele.
 • FDM udbyder deres forsikringer i samarbejde med Tryg Forsikring, Danmarks største forsikringsselskab.
 • FDM Forsikring er en del af Forenede Danske Motorejere (FDM)
 • Når du tegner en bilforsikring hos FDM Forsikring, har du mulighed for at tilvælge en række serviceydelser.


Du kan også finde flere medlemsfordele ind hos FDM Forsikring og få samlerabat på dine forsikringer.

Hvilke fordele og ekstra dækning får jeg med FDM bilforsikring?

Med FDM bilforsikring har den lovpligtige ansvarsforsikring og kaskoforsikring i grunddækningen, og du får meget ekstra med i forsikringen:
 • Gratis lånebil, hvis du får skader - eller hvis bilen totalskades eller stjæles.
 • Nummerpladsforsikring uden selvrisiko
 • Redningsforsikring i udlandet - hvis din bil skulle bryde sammen i udlandet, så er du dækket ind.


Du har også mulighed for en række attraktive tilvalg - bl.a. parkeringsskade, vejhjælp eller førerforsikring.

Hvilke forsikringer tilbyder FDM Forsikring?

FDM Forsikring forsøger hele tiden at udvide deres sortiment af forsikringer, og de har indtil videre 18 forskellige forsikringer, som du kan vælge imellem. Du kan også samle en række forsikringer og på den måde personliggøre din forsikringspakke.

Du kan vælge:

Hvordan anmelder jeg en skade til FDM Forsikring?

Som kunde i FDM Forsikring kan du nemt anmelde dine skader online hele døgnet rundt. Du går ind på "Mit FDM Forsikring" og uploader din anmeldelse. Når du har anmeldt din skade, modtager du en bekræftelse på mail. Du kan følge din skade på "Min side", når de er begyndt at behandle din skadesanmeldelse.

Hvis det virker uoverskueligt at anmelde skaden online, så kan du også kontakte dem på telefon eller på mail.

Hvordan anmelder brugerne FDM Forsikring på Trustpilot?

FDM Forsikring har flere prisvindende forsikringer, hvor deres bilforsikring er blevet kåret af Bedst i test i både 2018, 2019 og 2020 af forbrugerrådet TÆNK.

Du får også udbetalt en bonus hvert år fra Tryghedsgruppen - uanset antallet af skader i løbet af året. I 2019 og 2020 fik kunder hos FDM Forsikring 8 % tilbage i bonus af den samlede forsikringspris.

FDM Forsikring har også over 1.100 anmeldelser på Trustpilot, hvor over 60 % af brugerne har givet dem 5 stjerner.

Hvordan kontakter jeg FDM Forsikring?

Du kan altid skrive til ks@fdmforsikring.dk for at komme i kontakt med FDM Forsikring, og du kan ringe indenfor normale åbningstider på 33 91 66 88.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk