De 7 bedste apps til bilister 2017

|Posted by | Bilforsikring
Tags: , , , , , , ,

bedste-apps

Vi har gennemgået de syv apps, som vi mener, er de bedste apps til bilejere lige nu. Om man er elitebilist eller ny i trafikken, kan disse smarte apps være uundværlige og gøre livet som bilist nemmere for danskerne – det kræver kun, at du har en smartphone – og selvfølgelig har du sådan én! Vi kalder dem de bedste apps, fordi de både er gratis og kan hjælpe dig med at spare penge.

Vil du spare penge på din bilforsikring? Med Samlino.dk kan du nemt og hurtigt få et overblik over markedet

Liste over de bedste apps

  1. FDM Benzinpriser
  2. Waze
  3. EasyPark
  4. GoMore
  5. Rødt Kort
  6. Auto Care Free
  7. Find min bil

Med de syv nedenstående apps kan bilejere komme nemmere og billigere omkring samt blive gjort opmærksomme på vigtige trafikinformationer, benzinpriser og autohjælp i udlandet. Når du er i gang med at lære at benytte flere af de bedste apps, bør du supplere succesen med et af markedets bedste bilforsikringer. Gennemgå enkelte trin i vores sammenligningsportal og find en god bilforsikring, der dækker dine behov.

1. FDM Benzinpriserfdm-benzinpriser

Den populære smartphone app, FDM Benzinpriser, hjælper bilister i jagt efter det billigste brændstof. Appen viser tankstationer, der ligger i en radius af 10 kilometer fra din lokation samt priserne hos dem. Ingen af priserne er mere end 24 timer gamle, så du kan hurtigt få et overblik over, hvilke tankstationer der har tilbudt den billigste benzin og diesel inden for det sidste døgn.

Mange bilejere er taktiske og tanker eksempelvis op på et særligt tidspunkt på dagen hos bestemte tankstationer. Det er fordi de kender til prisniveauet og højst sandsynligt ikke har tjekket priserne hos andre tankstationer. FDM Benzinpriser oplyser desuden det nøjagtige tidspunkt, hvor prisen er indrapporteret. Benzinpriserne er indberettet af andre bilister, som gør dette hurtigt og enkelt. Du kan tilmed få rutevejledning til den ønskede tankstation.

Benzin er en konstant udgift, når man ejer en bil, og derfor mener vi, at FDM Benzinpriser er en af de bedste apps til din iPhone/Android.

2. Waze

Waze

Waze er en af de bedste apps til navigation. De grundlæggende data bag Waze kommer fra et stort trafikselskab, der forener lokale bilister gennem appen. Sammen kan man effektivisere køreturen ved at dele aktuelle trafikinfo, og brugere opfordres til at indrapportere om fartkontrol, kødannelse, uheld og eventuelle afspærringer. Således finder man den hurtigste rute fra A til B i tilfælde af, at der opstår uforudsete omstændigheder i trafikken. Navigerer du med Waze, omdirigeres du automatisk, hvis en længere kø eller et uheld forude bliver indrapporteret i appen.

3. EasyPark

easypark

EasyPark er en af de bedste apps, der gør parkering mere bekymringsfrit. Du betaler kun for den tid, du ren faktisk holder parkeret. Du slipper for overflødig parkeringstid og hæslige parkeringsbøder. Hvis man køber en konventionel parkeringsbillet, vælger man ofte at runde op til hele timer for at undgå en eventuel parkeringsbøde. Det er enten dét eller at få bøden, fordi man ikke når tilbage til bilen inden billettens udløb.

EasyPark er tilgængelig via en app, hvori du indtaster bilens registreringsnummer og dine kreditkortinformationer, som efterfølgende gemmes. Næste gang du parkerer, skal du blot kende områdenummeret, du ønsker at parkere i samt hvor længe, du vil holde parkeret. Bare rolig – hvis du vil holde lidt længere eller køre før tid, er det muligt at forlænge parkeringstiden efter behov eller afslutte den ganske nemt. Du betaler i sidste ende, som sagt, kun for den tid, du har holdt parkeret. Med EasyPark betaler du automatisk gennem dit kreditkort.

4. GoMore

gomore

Med GoMore har du mulighed for privatudlejning af din bil. GoMore er baseret på et deleøkonomisk initiativ, hvor du kan medtage ekstra passagerer i din bil, hvis de skal samme vej som du. Appens brugere kan tilbyde at medtage passagerer, men også at søge efter et lift og skrive til udlejeren direkte igennem GoMore, hvor betalingen desuden foregår. Hvis du ikke skal bruge din bil, kan du desuden leje den ud i perioder ned til en time, og op til flere måneder ad gangen. Konceptet hos GoMore synes vi er super, fordi det hjælper folk med at spare penge og samtidig gør transport nemmere for mange danskere. Det er samtidig et fremragende grønt tiltag, der bidrager til et sundere miljø.

5. Rødt Kort

rødt-kort

Rødt Kort er en app, der er udarbejdet af SOS International. Såfremt du har tegnet en kaskoforsikring med det røde kort til din bil, får du med denne app adgang til vejhjælp i alle de europæiske lande, hvor det Røde Kort dækker. I appen skal du oprette din profil med navn, registreringsnummer og telefonnummer. I tilfælde af uheld eller hvis din bil går i står midt i trafikken, skal du blot følge nogle simple trin i appen, hvorefter du inden for kort tid vil blive ringet op af vagtcentralen, der har modtaget din assistanceanmeldelse.

Efter du har været igennem processen i Rødt Kort, aftales det, hvordan den gældende situation kan løses bedst muligt – om telefonisk rådgivning er tilstrækkeligt, eller om din bil skal afhentes. Rødt Kort appen fra SOS International kan desuden benyttes til at oversætte forsikringsvilkår for redningsforsikring i udlandet, og til at finde kontaktoplysninger på lokale myndigheder. Ønsker du at se mulighederne for kaskodækning og det røde kort, kan du lynhurtigt sammenligne bilforsikringer med denne fordel.

Auto Care Free er også blandt de syv bedste apps, fordi det er et perfekt værktøj til at supplere din regelmæssige budgettering. Efter du har registreret én eller flere biler i Auto Care, er det muligt at se, hvor langt du har kørt og hvor meget du har brugt på brændstof. Du kan også se en overordnet oversigt over hvad din bil har kostet dig indtil videre. Det er vigtigt at opdatere detaljerne for dine biler i appen – ligesom i dit budget – og indrapportere eventuelle serviceeftersyn, optankninger og andet, som du har har foretaget dig. På denne måde kan Auto Care eksempelvis minde dig om, hvornår du skal skifte motorolien, tjekke dæktrykket, eller hvornår det er tid til bilens næste eftersyn.

7. Find min bil

find-min-bil

Med Find min bil ved hånden vil du aldrig glemme, hvor du holder parkeret. Det kan jo ske for enhver – enhver uden denne app i hvert fald. Ved hjælp af din telefons GPS-lokalisering gemmes din seneste parkeringsplads i appen. Find min bil er en af de bedste apps til at finde sin bil hurtigt, fordi den samtidig beregner den hurtigste rute til parkeringspladsen via indbygget navigering. Det er en yderst praktisk app til dem, som finder glæde i at planlægge deres aktiviteter i løbet af dagen med god timing.

Hos Samlino.dk kan du bl.a. sammenligne priser på bilforsikring, bredbånd, mobilabonnementer og lån.

Sammenlign med Samlino.dk

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *