Mest data til under 100 kroner – få op til 60 GB

|Posted by | Alle opslag, Mobilabonnement
Tags: , ,

mest data til under 100 kronerData er dette årtis guld. Vi bruger det efterhånden i stort set alle aspekter af vores liv. Derfor er der også mange, der vægter at få så meget data som muligt i deres mobilabonnement. Samlino.dk undersøger i denne artikel derfor, hvor du kan få mest data til under 100 kroner, så du har adgang til internettet uden at tømme pungen.

Det er altid rart at få noget for sine penge, og det er ikke altid nemt med alle de forskellige tilbud på mobilabonnementer, som du kan finde. Denne undersøgelse vil dog vise dig, at det abonnement i Danmark med mest data til under 100 kroner indeholder langt mere mobildata, end du vil finde i mange andre abonnementer.

Undersøgelse: Her får du mest data til under 100 kroner

Udgangspunktet for denne undersøgelse er de udbydere af mobilabonnementer, som du kan finde på Samlino.dk. Skulle en udbyder tilbyde flere abonnementer til under 100 kroner, er det abonnement med mest data udelukkende anvendt. Det har desuden ikke været et kriterium, at mobilabonnementet skal kunne anvendes i EU, da vi udelukkende har fokuseret på data – årtiets guld.

Mest data til under 100 kroner
Udbyder Oprettelse Månedlig pris Tale Data
lycamobile-logo 0 kr. 99 kr. 10 timer 60 GB
lebara-logo 0 kr. 99 kr. 10 timer 60 GB
Greentel-logo 0 kr. 99 kr. 10 timer 20 GB
3-logo 0 kr. 90 kr.  10 timer 10 GB
oister-logo 0 kr. 99 kr. Fri tale 10 GB
CBB-logo 0 kr. 99 kr. 10 timer 10 GB
bolignet-logo 0 kr. 99 kr. 10 timer 10 GB
duka-logo 0 kr. 99 kr. Fri tale 10 GB
gladmobil-logo 0 kr. 99 kr. 10 timer 10 GB
Greenspeak-logo 0 kr. 99 kr. 10 timer 10 GB
ok-mobil-logo 0 kr. 99 kr. 10 timer 10 GB
Waoo-logo 50 kr. 99 kr. 10 timer 8 GB
altibox-logo 0 kr. 99 kr. 8 timer 8 GB
MIT Tele 0 kr. 99 kr. 5 timer 5 GB
  • Tal indhentet d. 23 november, 2018.

Lyca og Lebara giver dig mest data til under 100 kr.

Som du kan se ud fra ovenstående tabel, vinder Lyca og Lebara undersøgelsen. Det er én ting. En anden ting er, at de vinder kæmpestort. I abonnementerne får du således hele 60 GB inkluderet i dit abonnement, hvilket altså klart er mest data til under 100 kroner. Desuden er oprettelsen 0 kr.

Forskellen på vinderne og den udbyder, der tilbyder mindst data, er hele 55 GB! Kigger man på undersøgelsens nummer to, finder man GreenTel, som tilbyder 20 GB, hvilket også er mere end tilstrækkeligt mobildata for de fleste, selvom det er langt under vinderne. Dette abonnement koster desuden præcis det samme som Lyca og Lebara.

Taler du løs? Her får du også fri tale

Er du ikke udelukkende en datasluger, men også et sludrechatol, vil du alt andet lige foretrække et abonnement, der indeholder lidt mere tale, end det som vinderne tilbyder. Her kan både dukaTALE og Oister tilbyde fri tale og 10 GB for 99 kr. Dette er dog 50 GB mindre data, men hvis du ikke har behov for mere, så er Oister eller dukaTALEs mobilabonnement måske noget for dig.

Den store taber

Som det kan ses i tabellen, er der ingen tvivl om, at undersøgelsens store taber er Mit Tele. Selvom deres mobilabonnement koster det samme som konkurrenterne, får du langt mindre for pengene. Med Mit Tele får du således blot 5 timers tale og 5 GB data – dette er altså langt under vindernes tilbud. Faktisk intet mindre end 55 GB data mindre!

Data tip!

Spar på dit mobildata ved at… tilslutte dig WiFi, når du har muligheden, downloade din musik hjemmefra, huske at slukke hotspot, slå dataroaming fra samt til slut at lukke ned for datatunge apps, når du ikke bruger dem. Det var så lidt!

Mange udbydere med samme tilbud – hvem skal du vælge?

Størstedelen af udbyderne i tabellen tilbyder det samme abonnement, men hvordan vælger du så den rette udbyder? Der er mange faktorer, der kan spille ind i denne beslutningsproces:

Hvis du er i tvivl om, hvilken udbyder, du skal vælge, kan det være en god idé at se nærmere på deres kundeservice. Hvis andre forbrugere er tilfredse med udbyderen, er det en god indikator på, at den service, de tilbyder, måske ikke er helt så tosset. Du kan også se efter familiepakker. Kan udbyderen tilbyde dig yderligere rabatter, hvis du får samlet familiens abonnementer, kan dette måske være den afgørende faktor for din beslutning. Sæt dig derfor grundigt ind i selskabernes abonnementer, inden du lægger penge i dem!

Et hurtigt overblik giver meget værdi

Det er ikke altid sjovt at skulle afsætte en time eller to af sin travle hverdag for at tjekke alle sine muligheder, inden man træffer et valg om, hvilken mobilløsning man skal vælge. Det er dog rigtig smart at tjekke alle dine muligheder først, så du kan få mest muligt for dine penge som vist i denne undersøgelse.

Hvis du forestiller dig, at du kun havde tjekket halvdelen af udbyderne i denne undersøgelse, kunne du stå i en situation, hvor du betalte det samme beløb for et abonnement, der havde halvt så meget data som det fra Lyca. Det ville være ærgerligt.

Du kan spare en del tid og penge ved at du lade os foretage sammenligningen af alle løsningerne på markedet for dig. Derudover er der ofte en masse værdi at hente – i denne artikels eksempel får du mere data til mobilen, men hvis du eksempelvis sammenlignede bilforsikring via vores bilforsikringsberegner, ville du potentielt kunne spare tusindvis af kroner om året. Potentielt kan der være rigtig mange penge at spare derude, hvis du betaler for noget, du reelt set ikke har behov for.

Hvis denne artikel hjalp dig, eller hvis du blot har noget på hjerte, må du meget gerne fortælle os det i kommentarfeltet herunder!