Fastspeed: Lynhurtigt internet på din adresse!

Gør som +400.000 danskere og sammenlign markedet

  Med en adresse kan vi vise de produkter, som er tilgængelige netop der.

  Sammenlign bredbånd fra Fastspeed med andre udbydere:

  • Fastspeed
  • Altibox
  • Kviknet
  • Stofa
  • Fibia
  • Hiper

  Din nabo har allerede fået bedre internet

  Sammenlign og køb i tre simple trin

  Om Fastspeed Bredbånd:

  Fastspeed er en af de unge bredbånsudbydere i Danmark. Fastspeed blev stiftet i slutningen af 2018 af Jens Raithe, Morten Boe Andersen og Peter Mægbæk. Alle 3 med en fortid i den danske telebranche. Investorkredsen består af Rasmus Helmich, tidligere CEO i Nianet, Jysk Energi i form af CEO Lars Naur, Jørgen Bang-Jensen, en af mændene bag Polens største mobil-operatør PLAY og slutteligt Allan Jakobsen, der er tidligere CEO i Itadel og Dannet.

  Fastspeed lovede i januar 2019 danskerne høje hastigheder og lave priser på bredbånd, og den 13. Maj 2019 åbnede selskabet så op for bestillingerne af deres eneste produkt; en internetløsning med op mod 1000 Mbit hastighed for 249 kroner om måneden. I dag kan du stadig få denne pakke med 1.000/100 Mbit hastighed - du får dog Mofibo, Wype, Bullguard og Discoery+ med i abonnementet for samme pris. Målsætningen for Fastspeed er at udvide sortimentet af teknologier til fibernet og bredbånd.

  Fastspeed udnytter den eksisterende digitale infrastruktur i form af TDCs netværk. Det betyder, at Fastspeed kan levere hastigheder med op mod 1.000/100 Mbit/s i downloadhastighed, hvad de også har tænkt sig. Fra 2020 fik Fastspeed adgang til medejeren Jysk Energis fibernet, hvis infrastruktur er placeret i Vestjylland.

  Allerede et år efter Fastspeeds fødsel kunne de notere sig 30.000 kunder. De har også indgået et fiber-samarbejde med Norlys og Danmarks næststørste fibernet, Fibia. Fastspeed forsøger fortsat at holde tingene simple, og de vil tilbyde maksinal hastighed, lav pris, ekstremt stabilt netværk og den bedste service til kunderne.

  Læs mere om Fastspeed længere nede på siden.

  Danmarks største sammenligningsportal

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  100% gratis
  Hurtigt og nemt
  Uvildig og neutral

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  Hvad er Fastspeed internet?

  Fastspeed leverer to forskellige typer af internet forbindelse; COAX og Fibernet. Du får DSL og COAX for 249,- pr måned. Og Fibernet fra 299,- pr måned. Der er altid en trådløs router inkluderet og du er gratis oprettelse og forsendelse. Coax: 249 kr/md Fiber via TDCs net: 299 kr/md Fiber via Nord Energis net: 299 kr/md Fiber via EWIIs net: 319 kr/md Fiber via Norlys net: 349 kr/md

  COAX bredbånd er ligeledes også en udbredt teknologi og er en af de nyere teknologier på markedet. COAX bredbånd leverer dit internet gennem kabel-tv-stikket. Man regner med, at COAX med tiden kan komme til at kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000/100 Mbit/s., og sammen med fibernet, blive en af fremtidens bredbåndsteknologier.

  Med mobilt bredbånd har du mulighed for at tage din internetforbindelse med over alt. Mobilt bredbånd leverer din internetforbindelse gennem et SIM-kort, som du enten sætter i et USB-modem eller en router. Fordelen ved mobilt bredbånd er den fleksibilitet, som teknologien giver dig. Dog skal du være opmærksom på, at teknologien ikke egner sig godt til dig, der ønsker at bruge meget data, da der ved næsten alle abonnementer er en øvre forbrugsgrænse.

  Fibernet er den nyeste og mest moderne af de tre teknologier. Hvis du vil vide mere om teknologien, kan du læse nedenstående afsnit, hvor vi guider dig gennem alt, du bør vide om fibernet.

  Hvordan ser Fastspeed trustpilot ud?

  4,7 stjerner ud af 5. Fastspeed får generelt rigtig gode anmelder på trustpilot fra deres brugere. Med mere end 12.500 anmelder har 90% givet Fastspeed 5 stjerner. Fastspeeds kundeservice svarer som regl på anmeldelser.

  Hvad er Fastspeed bredbånd?

  Fastspeed leverer to bredbåndstyper; COAX og Fibernet. Grundlæggende er forskellen muligheden for download og upload hastighed som de to typer af forbindelse giver. COAX COAX-teknologien betyder, at du benytter kabel-tv-stikket til at skabe internetforbindelse i dit hjem. Derved kan du modtage både TV og internet igennem samme kabel, men du kan ofte også nøjes med en af delene. COAX er det modsatte af kobbernettet, hvor man skal have bredbånd for at få TV. Potentialet for COAX-teknologien er stort, da det på lang sigt vil kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000 Mbit/s. Det er dog langt fra muligt for alle danskere at få COAX endnu.

  Hvad er Fastspeed fiber?

  Fibernet er en type internetforbindelse, hvor signalet føres gennem nedgravede lyslederkabler. Det betyder, at internetsignalet transporteres med lysets hastighed. Du kan derfor opnå utroligt høje hastigheder med denne teknologi - ja, faktisk får du det hurtigste bredbånd i Danmark via fiberkabler. Fibernettet er desuden kendetegnet ved at levere symmetriske hastigheder. Det vil sige, at upload-hastigheden er den samme som download-hastigheden - for eksempel kan du få et fibernetsabonnement med 1000/1000 Mbit/s. En anden fordel ved fibernettet er, at internettet heller ikke vil blive påvirket af, at flere er koblet til internettet på samme tid.

  Har Fastspeed hastighedstest?

  Vi anbefaler at bruge den uafhængige hastighedstest på Samlino hastighedstest . Her har du også mulighed for at sammenligne dit produkt med andre udbydere på din adresse Fastspeed har deres egen hastighedstest, den finder du her: http://hastighedstest.nu

  Hvordan er Fastspeed drift?

  Du finder drift informationer fra Fastspeed på følgende Link

  Hvor finder jeg en Fastspeed anmeldelse?

  Du kan finde anmeldelser af Fastspeed på Trustpilot

  Hvordan finder jeg Fastspeed kontakt?

  Fastspeeds kundeservice holder åbent mellem 8-16 på hverdage og kan kontaktes via telefon eller mail: Telefon: +45 89 87 37 00 E-mail: Kundeservice@fastspeed.dk

  Skal jeg have Fastspeed router?

  Når du bestiller bredbånd fra Fastspeed får du altid en gratis router. Afhængig af om du bestiller COAX eller fiber får du en router der passer til netop den forbindelse du bestiller. Ved COAX får du en Sagem Fast 3890V3 leveret og bestiller du fibernet får du leveret en Icotera i4850. Du kan også bruge din egen router. Du kan få mere information om dette via dette link: Fastspeed router

  Hvor finder jeg Fastspeed kundeservice?

  Fastspeeds kundeservice holder åbent mellem 8-16 på hverdage og kan kontaktes via telefon eller mail: Telefon: +45 89 87 37 00 E-mail: Kundeservice@fastspeed.dk