WAOO Fibernet og TV: Sammenlign og spar penge!

Gør som +400.000 danskere og sammenlign markedet

  Med en adresse kan vi vise de produkter, som er tilgængelige netop der.

  Sammenlign bredbånd fra Waoo med andre udbydere:

  • Fastspeed
  • YouSee
  • Kviknet
  • Stofa
  • Fibia
  • Hiper

  Din nabo har allerede fået bedre internet

  Sammenlign og køb i tre simple trin

  Om WAOO Fibernet og TV:

  På denne side kan du læse om Waoo’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

  Waoo er et af Danmarks førende selskaber, når det kommer til hurtigt bredbånd. Waoo benytter sig nemlig af fiberbredbånd og har gjort det lige siden, de blev skabt i 2010 af en fusion mellem hele 13 lokale energiselskaber. Disse energiselskaber var NEF Fonden, Energi Fyn, Sydsfyns Elforsyning, Bredbånd Nord, HEF Fibernet, Verdo, Østjysk Energi, TRE-FOR, EnergiMidt, GE Fibernet, NRGI Fibernet og SEAS-NVE. Mange af disse selskaber var allerede store spillere på markedet, og sammen har de gjort det muligt for størstedelen af danskere at få lynhurtigt fiberbredbånd til fordelagtige priser.

  Waoo fibernet

  Waoo tilbyder som sagt fiberbredbånd. Men hvad er fiberbredbånd helt præcist? Det korrekte ord for fibernet er faktisk lyslederkabler eller optisk fiber, og udtrykket dækker over kabler der sender internet ind i dit hjem. Traditionelt set er fiberkabler som regel lavet af glas eller plastik. Én enkelt af disse kabler kan lede helt op til 10 Gbit/s. Det er altså 10.000 mbit/s, hvilket langt overstiger den gennemsnitlige husholdnings behov. Man kan dog på nuværende tidspunkt opleve et tab under overførslen, altså fra signalet bliver sendt afsted til det bliver modtaget i computeren.

  Det er også grunden til, man ikke ser nogle fiberbredbåndsselskaber tilbyde så høje hastigheder endnu, men potentialet er der. I 2012 havde Waoo 250.000 danske kunder, hvilket måske ikke lyder som ret meget, når man tænker på antallet af danskere, men med så stor konkurrence på især bredbåndsmarkedet, er 250.000 en ret stor del af de tilgængelige markedet. Og noget kunne tyde på, at denne udvikling blot vil stige i fremtiden. Waoo har nemlig vundet prisen for største kundetilfredshed og bedste produktkvalitet i 2012, 2013, 2014, 2015 og senest 2016.

  Waoo TV

  Udover at tilbyde fiberbredbånd, udbyder Waoo også tv-pakker, fastnettelefoni samt mobiltelefoni. Du kan dertil med fordel samle TV, bredbånd og telefoni hos Waoo og få en endnu bedre pris på netop de tre ting. Waoo tilbyder derudover streamingtjenesten C-More som tilkøb i alle deres TV-pakker eller ét login til hele familien på WebTV, således at hele familien kan se TV sammen eller hver for sig.

  Kan jeg modtage fiber fra Waoo?

  Som tidligere nævnt er det gode ved Waoo også, at selskabet er en samling af så mange energiselskaber over hele Danmark, at deres rækkevidde er enorm i forhold til andre bredbåndsudbydere, og at man kan få Waoo næsten lige meget hvor i landet, man befinder sig. Det er dog som altid en rigtig god idé at tjekke sin adresse på Waoo’s hjemmeside, hvor du kan se, om du kan modtage deres fibernet. Kan du ikke modtage Waoo på eksisterende kabler, kan du betale Waoo for at grave fiberkabler ned i jorden ved din bolig. Så er du sikker på at kunne modtage det allerbedste internet, der i øjeblikket findes på markedet, ikke kun fra Waoo, men også fra andre udbydere af fiberbredbånd.

  Det er altså et krav at have fiberbredbåndskabler i jorden for at modtage internet fra Waoo, hvilket betyder, at andelen af danskere, der kan gå direkte ind på Waoo’s hjemmeside og få fiberbredbånd fra morgendagen, er betydeligt mindre, end hvis det var ADSL bredbånd Waoo benyttede sig af. Du får til gengæld et utrolig hurtigt internet med stort potentiale. Fibernettet kommer ind i din bolig på den måde, at dit lokale energiselskab fører fiberkablet gennem husets sokkel på et egnet sted i din bolig. Herefter kobles fiberkablet sammen med en såkaldt fiberboks, der følger med fiberbredbåndet, hvorefter denne boks placeres et velegnet sted i boligen efter dine behov. Dit tv, din computer og din telefon skal derefter forbindes til boksen.

  Danmarks største sammenligningsportal

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  100% gratis
  Hurtigt og nemt
  Uvildig og neutral

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  Hvad er Waoo tv?

  Hos Waoo kan du vælge to forskellige tv-produkter; TV-Boks og TV Go TV Boks – Med en TV Boks kan du sætte boksen til dit tv og se kanaler i høj kvalititet på dit tv. Derudover har du mulighed for at pause, starte forfra samt leje film. Priser: Fra 119,- til 679,- pr måned TV Go – Hvis ud vil kunne se TV over alt så er Tv go et produkt til dig. Med TV Go er dit tv rent netbaseret hvilket betyder at du kan tilgå dit TV hvor end du er. Priser: Fra 99,- til 659,- pr måned COAX bredbånd er ligeledes også en udbredt teknologi og er en af de nyere teknologier på markedet. COAX bredbånd leverer dit internet gennem kabel-tv-stikket. Man regner med, at COAX med tiden kan komme til at kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000/100 Mbit/s., og sammen med fibernet, blive en af fremtidens bredbåndsteknologier. Med mobilt bredbånd har du mulighed for at tage din internetforbindelse med over alt. Mobilt bredbånd leverer din internetforbindelse gennem et SIM-kort, som du enten sætter i et USB-modem eller en router. Fordelen ved mobilt bredbånd er den fleksibilitet, som teknologien giver dig. Dog skal du være opmærksom på, at teknologien ikke egner sig godt til dig, der ønsker at bruge meget data, da der ved næsten alle abonnementer er en øvre forbrugsgrænse. Fibernet er den nyeste og mest moderne af de tre teknologier. Hvis du vil vide mere om teknologien, kan du læse nedenstående afsnit, hvor vi guider dig gennem alt, du bør vide om fibernet.

  Hvad er Waoo fiber?

  Waoo tilbyder Fibernet til en stor del af Danmark. Waoo levere fibernet sammen med en række udbydere i Danmark; Bornfiber, Fibia, Energi Fyn, Nef Fonden og AURA fiber. Waoo tilbyder 3 forskellige fibernet pakker som koster fra 319,- til 489,- pr. måned. Med den mindste pakke får du 200/200 Mbit/s, mellempakken 500/500 Mbit/s og den store pakke 1000/1000 Mbit/s. Herunder kan du læse mere om Fibernet generelt: Fibernet er en type internetforbindelse, hvor signalet føres gennem nedgravede lyslederkabler. Det betyder, at internetsignalet transporteres med lysets hastighed. Du kan derfor opnå utroligt høje hastigheder med denne teknologi - ja, faktisk får du det hurtigste bredbånd i Danmark via fiberkabler. Fibernettet er desuden kendetegnet ved at levere symmetriske hastigheder. Det vil sige, at upload-hastigheden er den samme som download-hastigheden - for eksempel kan du få et fibernetsabonnement med 1000/1000 Mbit/s. En anden fordel ved fibernettet er, at internettet heller ikke vil blive påvirket af, at flere er koblet til internettet på samme tid.

  Hvad er Waoo internet?

  Waoo leverer kun fibernet med priser fra 319,- pr måned. Bestiller du fibernet har du mulighed for at få Waoo TV som koster fra 99,- pr måned som TV Go. Der er altid en trådløs router inkluderet og du får lige nu gratis oprettelse. Du kan læse om fibernet under fanen Waoo Fiber. Herunder kan du læse om de to øvrige typer af forbindelse; DSL og COAX. DSL Internet via telefonstikket (DSL-teknologien) har gennem årene været den mest anvendte bredbåndsteknologi i Danmark, da denne teknologi opkobler til internettet over de almindelige fastnet telefonkabler (også kaldet kobbernettet). Det er TDC, der ejer kobbernettet i Danmark, men der er mange udbydere, som lejer sig ind og tilbyder internet til danskerne. Det er altså det samme (TDC’s) netværk, alle udbyder. Derfor vil det i 99% tilfælde være et identisk produkt, udbyderne tilbyder på kobbernetværket. At produkterne er ens, er kun tilfældet for internetforbindelsen og ikke for TV-pakkerne. COAX COAX-teknologien betyder, at du benytter kabel-tv-stikket til at skabe internetforbindelse i dit hjem. Derved kan du modtage både TV og internet igennem samme kabel, men du kan ofte også nøjes med en af delene. COAX er det modsatte af kobbernettet, hvor man skal have bredbånd for at få TV. Potentialet for COAX-teknologien er stort, da det på lang sigt vil kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000 Mbit/s. Det er dog langt fra muligt for alle danskere at få COAX endnu.

  Hvor finder jeg Waoo hastighedstest?

  Vi anbefaler at bruge den uafhængige hastighedstest på hastighedstest . Her har du også mulighed for at sammenligne dit produkt med andre udbydere på din adresse  

  Hvordan kontakter Waoo kundeservice?

  Du kan kontakte en af Waoo samarbejdspartnere for mere info: Fibia P/S Telefon: 70292444 Online formular på www.fibia.dk AURA Fiber A/S Telefon: 87925577 Online formular på www.aura.dk Energi Fyn Bredbånd A/S Telefon: 7013 1900 E-mail: waoo@energifyn.dk nef Fonden Telefon: 63321100 E-mail: nef@nef.dk BORNFIBER A/S Telefon: 7089 0000 E-mail: kundeservice@bornfiber.dk

  Hvad er Waoo mobil?

  Waoo leverer 4 forskellige mobilabonnementer. Priserne er forskellige alt efter om du har Fiber via Waoo eller ej. Herunder kan de se de 4 forskellige pakker og priser med og uden fiber: Waoo mobil 5 GB 5GB data og 5 timers tale Pris med fiber 79.- pr. måned. Pris uden fiber 99,- pr. måned. Waoo mobil 15 GB 15GB data og 15 timers tale Pris med fiber 99.- pr. måned. Pris uden fiber 129,- pr. måned. Waoo mobil 30 GB 30GB data og 20 timers tale Pris med fiber 149.- pr. måned. Pris uden fiber 199,- pr. måned. Waoo mobil 60 GB 60GB data og 40 timers tale Pris med fiber 199.- pr. måned. Pris uden fiber 249,- pr. måned.

  Hvad har Fibia og Waoo med hinanden at gøre?

  Fibia og Waoo samarbejder således at de anvender samme netværk. Fibia leverer Waoo produkter. Derfor er det også Fibia du skal kontakte ved spørgsmål og ikke Waoo.

  Hvordan er Waoo priser?

  Waoo leverer en lang række produkter gennem deres samarbejdspartnere. I kategorierne over kan de se priserne for Fibernet, Waoo TV og Waoo mobil.

  Hvad er Waoo wifi?

  Waoo tilbyder Waoo Fiber Full og Waoo Fiber Extra. Du får den nyeste Waoo Smart WiFi som er WiFi 6-kompatibel. Med Waoo smart Wifi sikrer Waoo at du kan modtage signal uanset hvor du befinder dig i dit hjem. Hos Samlino har du også rig mulighed for at få markedets bedste tilbud på bilforsikringlånkaskoforsikringTesla forsikringvejhjælp og meget andet.