Hiper: Sammenlign og se om du kan få lynhurtigt internet

Gør som +400.000 danskere, og spar helt op til 1.500 kr.

  Med en adresse kan vi vise de produkter, som er tilgængelige netop der.

  Sammenlign bredbånd fra Hiper med andre udbydere:

  • Fastspeed
  • Altibox
  • Kviknet
  • Stofa
  • Fibia
  • Hiper

  Din nabo har allerede fået bedre internet

  Sammenlign og køb i tre simple trin

  Om Hiper Bredbånd:

  Hiper startede i Danmark i 2015 som en ny udfordrer til de etablerede giganter såsom TDC, Telenor Telia og 3. Hiper købte sig ind i Yousee's kabel-tv-net, som YouSee indtil da havde eneret på. Adgangen til det betyder, at Hiper kan tilbyde ADSL-bredbånd, fiberbredbånd og bredbånd over tv-stikket. Hiper er i dag en del af Nuuday, som også inkludere virksomheder som Eesy, YouSee m. fl. Nuuday er TDC Nets forretning som henvender sig mod slutbrugeren og blev sat i verden i foråret 2019. Hos Hiper tror de på, at du kan alt med internettet. Der er ingen grænser. Så længe du tænker det, kan du få det til at ske. Stort eller småt. Mainstream eller Niche. Med Hiper internet kan du komme derhen. Hiper internet er generationen, der forstår internettet. En generation uden alder der kan selv og er vant til at finde svar og løsninger. Som åbent giver tilbage og ikke bare tager imod. Hos Hiper skaber de gode rammer for drømmene og leverer det hurtigste, bredeste og mest inspirerende internet. En portal stor nok til den verden, som vores generation så aktivt bidrager til. Hos Hiper internet får den alt den hastighed, du har behov for at streame, arbejde og blive underholdt, lige når det passer dig. Hiper stræber efter at kunne tilbyde det hurtigste internet til deres kunder, uanset hvor du bor. Men hvad er hastighed på bredbånd egentlig for en størrelse og hvorfor betyder hastighed noget? Diskussionen om “hvad er hurtigt nok?” er efter deres mening ikke særligt relevant. De mener ikke det er deres opgave som internetleverandør at bestemme, hvad du har brug for. De har gjort det til deres mission at stille teknologien til rådighed for dig, så du får friheden til at vælge selv. Når du køber en bredbåndsforbindelse hos Hiper, afhænger den hastighed, du kan få leveret, af hvilke kabler der er på din adresse og en masse interne forhold i dit hjem. Hvis du kan få en høj hastighed på eksempelvis 1.000 Mbit/s på din adresse, er der en god grund til at vælge den. Jo hurtigere desto bedre, hvis du hellere vil bruge tiden på at spille end at vente på downloads. Læs mere om Hiper internet længere nede på siden.

  Danmarks største sammenligningsportal

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  100% gratis
  Hurtigt og nemt
  Uvildig og neutral

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

  Hvad er Hiper internet?

  Hiper leverer tre forskellige typer af internet forbindelse; DSL, COAX og Fibernet. Du får DSL og COAX for 249,- pr måned. Og Fibernet fra 299,- pr måned. Der er altid en trådløs router inkluderet og du får lige nu gratis oprettelse på COAX og fibernet. Du kan læse mere om de forskellige forbindelser herunder: DSL Internet via telefonstikket (DSL-teknologien) har gennem årene været den mest anvendte bredbåndsteknologi i Danmark, da denne teknologi opkobler til internettet over de almindelige fastnet telefonkabler (også kaldet kobbernettet). Det er TDC, der ejer kobbernettet i Danmark, men der er mange udbydere, som lejer sig ind og tilbyder internet til danskerne. Det er altså det samme (TDC’s) netværk, alle udbyder. Derfor vil det i 99% tilfælde være et identisk produkt, udbyderne tilbyder på kobbernetværket. At produkterne er ens, er kun tilfældet for internetforbindelsen og ikke for TV-pakkerne. COAX COAX-teknologien betyder, at du benytter kabel-tv-stikket til at skabe internetforbindelse i dit hjem. Derved kan du modtage både TV og internet igennem samme kabel, men du kan ofte også nøjes med en af delene. COAX er det modsatte af kobbernettet, hvor man skal have bredbånd for at få TV. Potentialet for COAX-teknologien er stort, da det på lang sigt vil kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000 Mbit/s. Det er dog langt fra muligt for alle danskere at få COAX endnu. Fibernet Fibernet er en type internetforbindelse, hvor signalet føres gennem nedgravede lyslederkabler. Det betyder, at internetsignalet transporteres med lysets hastighed. Du kan derfor opnå utroligt høje hastigheder med denne teknologi - ja, faktisk får du det hurtigste bredbånd i Danmark via fiberkabler. Fibernettet er desuden kendetegnet ved at levere symmetriske hastigheder. Det vil sige, at upload-hastigheden er den samme som download-hastigheden - for eksempel kan du få et fibernetsabonnement med 1000/1000 Mbit/s. En anden fordel ved fibernettet er, at internettet heller ikke vil blive påvirket af, at flere er koblet til internettet på samme tid.

  COAX bredbånd er ligeledes også en udbredt teknologi og er en af de nyere teknologier på markedet. COAX bredbånd leverer dit internet gennem kabel-tv-stikket. Man regner med, at COAX med tiden kan komme til at kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000/100 Mbit/s., og sammen med fibernet, blive en af fremtidens bredbåndsteknologier.

  Med mobilt bredbånd har du mulighed for at tage din internetforbindelse med over alt. Mobilt bredbånd leverer din internetforbindelse gennem et SIM-kort, som du enten sætter i et USB-modem eller en router. Fordelen ved mobilt bredbånd er den fleksibilitet, som teknologien giver dig. Dog skal du være opmærksom på, at teknologien ikke egner sig godt til dig, der ønsker at bruge meget data, da der ved næsten alle abonnementer er en øvre forbrugsgrænse.

  Fibernet er den nyeste og mest moderne af de tre teknologier. Hvis du vil vide mere om teknologien, kan du læse nedenstående afsnit, hvor vi guider dig gennem alt, du bør vide om fibernet.

  Og Hiper bredbånd er ingen undtagelse.

  Hvordan er Hiper drift?

  Du kan læse drift informationer fra Hiper via følgende link: Hiper Drift

  Hvordan ser Hiper trustpilot ud?

  4,5 stjerner ud af 5. Hiper får generelt rigtig gode anmelder på trustpilot fra deres brugere. Med mere end 10.400 anmelder har 78% givet Hiper 5 stjerner. Hipers kundeservice svarer generelt på alle anmeldelser uanset kommentar og rating.

  Hvordan kontakter jeg Hiper kundeservice?

  Hipers kundeservice kan kontaktes både vi en formular online, telefon eller e-mail. Du kan kontakte Hipers kundeservice på telefonnummer: +45 88 77 20 00 på hverdage mellem 10-15. og via e-mail på kunderservice@hiper.dk Du finder deres online formular via følgende link: Hiper Kontakt

  Skal jeg have en Hiper router?

  Når du bestiller bredbånd fra Hiper for du altid en gratis router med. Bestiller du DSL eller fibernet får du Zyxel VMG3925-10A router tilsendt. Bestiller du COAX får du Sagem Fast 3890V3 gratis med. Udstyret skal sendes retur når abonnementet opsiges. Det er naturligvis muligt at tilkoble sin egen router hvis man ønsker dette. Se mere om hvordan på Hiper Router

  Hvad er Hiper fiber?

  Hiper levere fibernet til en stor del af Danmark. Hipers fiberprodukt koster fra 299,- pr md. Der er gratis oprettelse på Hiper fiber og de levere enten 100/100 mbit/s til 299,- eller 1000/1000 mbit/s til 319,-. Fibernet Fibernet er en type internetforbindelse, hvor signalet føres gennem nedgravede lyslederkabler. Det betyder, at internetsignalet transporteres med lysets hastighed. Du kan derfor opnå utroligt høje hastigheder med denne teknologi - ja, faktisk får du det hurtigste bredbånd i Danmark via fiberkabler. Fibernettet er desuden kendetegnet ved at levere symmetriske hastigheder. Det vil sige, at upload-hastigheden er den samme som download-hastigheden - for eksempel kan du få et fibernetsabonnement med 1000/1000 Mbit/s. En anden fordel ved fibernettet er, at internettet heller ikke vil blive påvirket af, at flere er koblet til internettet på samme tid.

  Hvor finder jeg Hiper support?

  Hipers kundeservice kan kontaktes både vi en formular online, telefon eller e-mail. Du kan kontakte Hipers kundeservice på telefonnummer: +45 88 77 20 00 på hverdage mellem 10-15. og via e-mail på kunderservice@hiper.dk Du finder deres online formular via følgende link: Hiper Kontakt

  Hastighedstest Hiper?

  Hiper har ikke deres egen hastighedstest. Vi anbefaler at bruge den uafhængige hastighedstest på Samlino hastighedstest . Her har du også mulighed for at sammenligne dit produkt med andre udbydere på din adresse.

  Har Hiper 1000 mbit?

  Hos Hiper kan du få 1000 mbit ved COAX og Fibernet. Priser er på henholdsvis 249,- og 319,- pr måned.

  Har Hiper 1000 mbit?

  Hos Hiper kan du få 1000 mbit ved COAX og Fibernet. Priser er på henholdsvis 249,- og 319,- pr måned.

  Hvem ejer Hiper?

  Hiper er ejet af det danske selskab Nuuday som er oprettet af TDC Net. Nuuday er TDC’s satsning henvendt til forbrugeren. Nuuday inkludere blandt andet også YouSee, Eesy og Telmore.
  Tobias Sørensen

  Om Tobias Mølgaard Sørensen

  Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

  Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk