Menu

Telenor: Psst.. Sammenlign markedet før du vælger bredbånd

Gør som +400.000 danskere, og spar helt op til 1.500 kr.

  Sammenlign bredbånd fra Telenor med andre udbydere:

  • Fastspeed
  • Boxer
  • YouSee
  • Kviknet
  • Stofa
  • Hiper
  • Fibia

  Din nabo har allerede fået bedre internet

  Sammenlign og køb i tre simple trin

  Om Telenor Bredbånd:

  Telenor er et af Danmarks største teleselskaber og er en sammenlægning af teleselskabet Sonofon og internetleverandøren Cybercity. Firmaet Telenor Group har deres hovedkontor i Oslo og har ligeledes en række aktiviteter i Skandinavien, Østeuropa og Asien. Alt i alt ejer selskabet netværker i 12 lande og opererer tilsammen i alt i 29 lande. Blandt andet derfor tilbyder selskabet tjenesten RoamAway, så du kan benytte din telefon i flere lande udenfor Danmarks grænser. Kernen i alle Telenors aktiviteter er telekommunikation, hvor selskabet prøvet at bygge bro mellem teknologier, indhold og udstyr. Telenors primære målsætning er at være gennemskueligt, nemt og tilgængeligt for alle. Derfor tilbyder Telenor ikke kun abonnementer til den private forbruger men også til erhverv. Siden år 2000 har selskabet arbejdet på at integrere Corporate Social Responsibility (CSR) i alle dele af deres virksomhed, som en vigtig del af det at være et globalt selskab i fremtiden. Telenor har i dag et bredt udvalg af mobiler, tablets, mobilabonnementer og bredbånd, hvortil selskabet tilbyder en rækker services og tjenester såsom forældreguide og forbrugskontrol. Et kæmpe indsatsområde for Telenor har de senere år været at etablere stabile mobilnetværker og internetforbindelser i næsten hele Danmark, og selskabet har altså investeret et større beløb for at opgradere det netværk, de deler med Telia. På baggrund af dette lejer de dem ud til andre selskaber, der ønsker at gensælge deres produkter og ydelser på områderne mobil og IP-telefoni. Indenfor telefoni tilbyder Telenor mobilabonnementer, mobilt bredbånd og traditionelt bredbånd. I 2019 begyndte Telenor at teste 5G-forbindelsen i Danmark, og i 2020 blev deres bredbåndspakke MaxSpeed kåret til "Bedst i test" af forbrugerrådet TÆNK. Læs mere om Telenor længere nede på siden.

  Danmarks største sammenligningsportal

  100% gratis
  Hurtigt og nemt
  Uvildig og neutral

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  Bredbånd

  Bredbånd er en betegnelse for den måde, som du bliver forbundet til internettet. I Danmark er der mange former for bredbånd, og du kan få dit internet leveret gennem forskellige teknologier. De mest udbredte teknologier er DSL, COAX, mobilt bredbånd og fibernet.

  DSL bredbånd er den slags internet, langt de fleste har mulighed for at få. Med DSL bredbånd får du internettet leveret gennem telefonstikket ved brug af et DSL-modem. Teknologien er ældre, men meget udbredt i Danmark, fordi den kun kræver et telefonstik.

  COAX bredbånd er ligeledes også en udbredt teknologi og er en af de nyere teknologier på markedet. COAX bredbånd leverer dit internet gennem kabel-tv-stikket. Man regner med, at COAX med tiden kan komme til at kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000/100 Mbit/s., og sammen med fibernet, blive en af fremtidens bredbåndsteknologier.

  Med mobilt bredbånd har du mulighed for at tage din internetforbindelse med over alt. Mobilt bredbånd leverer din internetforbindelse gennem et SIM-kort, som du enten sætter i et USB-modem eller en router. Fordelen ved mobilt bredbånd er den fleksibilitet, som teknologien giver dig. Dog skal du være opmærksom på, at teknologien ikke egner sig godt til dig, der ønsker at bruge meget data, da der ved næsten alle abonnementer er en øvre forbrugsgrænse.

  Fibernet er den nyeste og mest moderne af de tre teknologier. Hvis du vil vide mere om teknologien, kan du læse nedenstående afsnit, hvor vi guider dig gennem alt, du bør vide om fibernet.

  Og Telenor Bredbånd er ingen undtagelse, og Telenor tilbyder også en hastighedstest af dit internet i hjemmet.
  Telenor bestræber sig på at nå ud til hele Danmark, og du kan finde ud af, om du kan få Telenor ved at skrive din adresse i toppen af denne her side, eller på Telenors egen hjemmeside. Det er dog ret sandsynligt, at du vil kunne få det.
  Du kan få deres MaxSpeed-pakke, hvor du får 1.000/100 Mbit hastighed med Telenor og det koster kun 249 kroner om måneden. Den koster ingenting i oprettelser og der er ingen binding.
  Telenor har haft en varierende kundetilfredshed gennem den seneste periode og har derfor pt. en Trustpilot rating på 3,7.
  Hvis du gerne vil kontakte Telenor, så kan du ringe til deres kundeservice på 72 10 01 00, så sidder de klar til at hjælpe dig med at skifte bredbånd allerede i dag. Deres åbningstider er fra 7 til 23 i alle hverdage, så du kan fange dem i det tidsrum.
  Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.