Menu

Telenor

På denne side kan du læse om Telenor’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Telenor er et af de helt store telekommunikationsselskaber i Skandinavien. Virksomheden er en sammenlægning af tidligere Sonofon og tidligere Cybercity. Derudover ejer Telenor en del mindre televirksomheder. De tilbyder herigennem en lang række produkter inden for telefoni og bredbånd, dog med specielt fokus på mobilt- og traditionelt bredbånd.

Telenor mobilt bredbånd

Med et mobilt bredbånd fra Telenor får du adgang til Telia og Telenors sammenlagte netværk. Her har du mulighed for hurtig og stabil forbindelse, hvor du har adgang til GPRS, EDGE, HSPA, HSPA+, DC-, 3G og 4G dækning. Her er 4G den hurtigste dækning, og du får her op til 71 mbit/s, hvilket er hurtigt nok til, at du kan streame HD videoer, downloade større datafiler og meget mere. Dog skal du være opmærksom på det faktum, at Telenor udbyder en lav minimums hastighed i forhold til andre 4G udbydere, og du skal derfor ikke regne med at have lynhurtigt internet i alle områder af Danmark. Det er dertil heller ikke alle, som kan opnå 4G, og du bliver derfor automatisk slået over til en lavere hastighed, hvis du ikke kan modtage 4G. Telenor har dog her på det seneste investeret i at få et endnu mere stabilt internet og mobilnetværk rundt omkring i Danmark. Hertil bliver deres dækning lejet ud til andre teleselskaber, der ønsker at benytte sig af Telenors netværk. Telenor kan i dag give adgang til internettet tæt på overalt i Danmark med deres mobile bredbånd. Så hvad enten du er på vej til arbejde eller sidder i sommerhuset, har du altid adgang til nettet.

Hvordan fungerer telenor bredbånd?

Et mobilt bredbånd fra Telenor fungerer nemlig på den måde, at du modtager et simkort, som du kan vælge at bruge direkte i en tablet eller via en router eller et modem. Derefter fungerer simkortet ved, at det modtager mobil signaler fra omkringliggende master, så du derigennem kan have internet overalt. Hos Telenor er det mulig at vælge flere forskellige former for ekstra udstyr til dit mobile netværk. Du kan vælge mellem en router, et mobilt WiFi, et USB-modem eller kun simkortet. Med en router og et mobilt WiFi bliver der oprettet en WiFi forbindelse, som kan bruges af flere enheder på samme tid. Med et USB-modem kan du kun bruge det i enheder, som har et USB stik, hvilket oftest kun er en computer, og du kan derved kun være på en enhed på samme tid. Hvis du er en hel familie med børn, tilbyder Telenor også former for tryghed til børn og unge igennem forældreguides, forbrugskontrol, sikring mod indhold og så videre.

Bredbånd igennem telefonstikket

Med et traditionelt bredbånd fra Telenor får du hurtigt og stabilt internet via ADSL2+ og VDSL. VDSL er videreudviklingen af ADSL2+, og du får derfor en hurtigere hastighed via VDSL. Begge teknologier bliver leveret via kobberteknologi, hvilket kører over telefonstikket. Man skal af den grund have et telefonstik i hjemmet, før man kan modtage et bredbånd fra Telenor. Telenor informerer selv, om at de dækker 98,7% af Danmark. Dog kan hastigheden, som bliver leveret, variere meget fra husstand til husstand. Af den grund kan man indtaste sin adresse på Telenors hjemmeside, hvorefter de fortæller den forventede hastighed på din adresse. Med et traditionelt bredbånd får du ubegrænset forbrug, så hvis du bruger internettet meget til gaming, streaming og andre ting, vil det være oplagt at vælge et traditionelt bredbånd frem for et mobilt bredbånd.

Traditionelt eller mobilt bredbånd

Når du skal til at vælge et bredbånd, er det vigtigt, at du gennemgår dit behov, da der for traditionelt- og mobilt bredbånd er forskellige ulemper og fordele. Det er eksempelvis en fordel at vælge et mobilt bredbånd, hvis du står og mangler et bredbånd til både hjemme og i sommerhuset. Så kan du via et mobilt bredbånd bruge det derhjemme og medbringe den til sommerhuset i weekenden. Men et mobilt bredbånd kan ligeledes være en ulempe, da der er en begrænset data mængde. Derudover kan du hos Telenor bruge dit mobile bredbånd i udlandet, dog med ekstra omkostninger. Her findes også et dataloft, så du maksimalt kan bruge et antal kroner, så du ikke ender med en stor regning, når du kommer hjem fra udlandet. Telenor implementerer ofte kampagner, som gør det lukrativt for familieforbrugerne at samle deres mobilabonnement og bredbånd hos Telenor. Derudover har du 14 dages fortrydelsesret hos Telenor.

Her ser du Telenor’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan Telenor sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...