Telenor: Psst.. Sammenlign markedet før du vælger bredbånd

Gør som +400.000 danskere, og spar helt op til 1.500 kr.

  Med en adresse kan vi vise de produkter, som er tilgængelige netop der.

  Sammenlign bredbånd fra Telenor med andre udbydere:

  • Fastspeed
  • Boxer
  • Altibox
  • Kviknet
  • Stofa
  • Hiper
  • Fibia

  Din nabo har allerede fået bedre internet

  Sammenlign og køb i tre simple trin

  Om Telenor Bredbånd:

  Telenor er et af Danmarks største teleselskaber og er en sammenlægning af teleselskabet Sonofon og internetleverandøren Cybercity. Firmaet Telenor Group har deres hovedkontor i Oslo og har ligeledes en række aktiviteter i Skandinavien, Østeuropa og Asien. Alt i alt ejer selskabet netværker i 12 lande og opererer tilsammen i alt i 29 lande. Blandt andet derfor tilbyder selskabet tjenesten RoamAway, så du kan benytte din telefon i flere lande udenfor Danmarks grænser. Kernen i alle Telenors aktiviteter er telekommunikation, hvor selskabet prøvet at bygge bro mellem teknologier, indhold og udstyr. Telenors primære målsætning er at være gennemskueligt, nemt og tilgængeligt for alle. Derfor tilbyder Telenor ikke kun abonnementer til den private forbruger men også til erhverv. Siden år 2000 har selskabet arbejdet på at integrere Corporate Social Responsibility (CSR) i alle dele af deres virksomhed, som en vigtig del af det at være et globalt selskab i fremtiden. Telenor har i dag et bredt udvalg af mobiler, tablets, mobilabonnementer og bredbånd, hvortil selskabet tilbyder en rækker services og tjenester såsom forældreguide og forbrugskontrol. Et kæmpe indsatsområde for Telenor har de senere år været at etablere stabile mobilnetværker og internetforbindelser i næsten hele Danmark, og selskabet har altså investeret et større beløb for at opgradere det netværk, de deler med Telia. På baggrund af dette lejer de dem ud til andre selskaber, der ønsker at gensælge deres produkter og ydelser på områderne mobil og IP-telefoni. Indenfor telefoni tilbyder Telenor mobilabonnementer, mobilt bredbånd og traditionelt bredbånd. I 2019 begyndte Telenor at teste 5G-forbindelsen i Danmark, og i 2020 blev deres bredbåndspakke MaxSpeed kåret til "Bedst i test" af forbrugerrådet TÆNK. Læs mere om Telenor længere nede på siden.

  Danmarks største sammenligningsportal

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  100% gratis
  Hurtigt og nemt
  Uvildig og neutral

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  Hvordan kontakter jeg Telenor kundeservice?

  Du kan kontakte Telenors kundeservice på telefon: 72100100 alle hverdage og lørdag mellem 7-23.

  Hvor finder jeg Telenor kontakt?

  Du kan kontakte Telenor på telefon 72100100 eller i en af deres butikker. Du finder listen over butikker og hvilken butik der ligger nærmest dig her: https://www.telenor.dk/find-butik/

  Hvad er Telenor mobil?

  Hos Telenor kan du både købe en ny mobiltelefonen og købe et mobilabonnement. Du kan både købe telefonen med og uden abonnement. Køber du en telefon med abonnement er der en bindingsperiode på 6 mdr. Telenor ønsker at give familien rabat ved at samle deres abonnementer hos én udbyder. Derfor tilbyder Telenor Samlerabat som giver der 50,- rabat pr. mobilabonnement. Telenors mobilabonnement starter fra 119,- pr måned som inkludere 2 timers tale og 2 GB data. Se hvilke udbydere der tilbyder samme eller bedre priser her

  Hvad er Telenor internet?

  Telenor kalder deres internet for MaxSpeed og leverer tre forskellige typer af internet forbindelse; DSL, COAX og Fibernet. Du får DSL og COAX for 249,- pr måned. Og Fibernet fra 299,- pr måned. Der er altid en trådløs router inkluderet og du får lige nu gratis oprettelse. Du kan se øvrige priser og info her: https://www.telenor.dk/shop/internet/bredbaand/bredbaandsfakta/ Du kan læse mere om de forskellige forbindelser herunder: DSL Internet via telefonstikket (DSL-teknologien) har gennem årene været den mest anvendte bredbåndsteknologi i Danmark, da denne teknologi opkobler til internettet over de almindelige fastnet telefonkabler (også kaldet kobbernettet). Det er TDC, der ejer kobbernettet i Danmark, men der er mange udbydere, som lejer sig ind og tilbyder internet til danskerne. Det er altså det samme (TDC’s) netværk, alle udbyder. Derfor vil det i 99% tilfælde være et identisk produkt, udbyderne tilbyder på kobbernetværket. At produkterne er ens, er kun tilfældet for internetforbindelsen og ikke for TV-pakkerne. COAX COAX-teknologien betyder, at du benytter kabel-tv-stikket til at skabe internetforbindelse i dit hjem. Derved kan du modtage både TV og internet igennem samme kabel, men du kan ofte også nøjes med en af delene. COAX er det modsatte af kobbernettet, hvor man skal have bredbånd for at få TV. Potentialet for COAX-teknologien er stort, da det på lang sigt vil kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000 Mbit/s. Det er dog langt fra muligt for alle danskere at få COAX endnu. Fibernet Fibernet er en type internetforbindelse, hvor signalet føres gennem nedgravede lyslederkabler. Det betyder, at internetsignalet transporteres med lysets hastighed. Du kan derfor opnå utroligt høje hastigheder med denne teknologi - ja, faktisk får du det hurtigste bredbånd i Danmark via fiberkabler. Fibernettet er desuden kendetegnet ved at levere symmetriske hastigheder. Det vil sige, at upload-hastigheden er den samme som download-hastigheden - for eksempel kan du få et fibernetsabonnement med 1000/1000 Mbit/s. En anden fordel ved fibernettet er, at internettet heller ikke vil blive påvirket af, at flere er koblet til internettet på samme tid.

  Hvordan kontakter jeg Telenor?

  Vi anbefaler at bruge den uafhængige hastighedstest på Samlinos Hastighedstest. Her har du også mulighed for at sammenligne dit produkt med andre udbydere på din adresse Waoo har deres egen hastighedstest, den finder du her: https://www.telenor.dk/kundeservice/drift-og-dakning/hastighed/hastighedstest/

  Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

  Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.